0 oy
158 göst.
Diğer kategorisinde (1,445 puan) tarafından
Kızlar kızım 2 yaş 4 aylık yaz başladığından belli kızım kabız hastaneye gidicem randevu yok sağlık ocağına götürdüm doktor fitil gibi sıvı birşey verdi kullanıyorum ama korkuyorumda sürekli kullanmaktan ve geçmiyorda hep kabız bugün yine oldu kullandım ilacı siz aklıma geldiniz kızlar gece mama veriyorum kızıma acaba omu yapıyor acıkıyor geceleri hep diğer türlü yediği yemeklerden hemen sonra bol su içer çorba asla sevmez yoğurtlu çorba yerse yer mama etken midir sizce kesmeli miyim bayada zayıfladı kesersem gece ne içer acıkıyor diyede düşünüyorum sizce napmalıyım kızçelerim üzülüyorum da geçen ağladım önünde yapamıyordu zorla çıkardı büyük adam bile zor çıkarır kızlar önerilerinizü bekliyorum şimdiden teşekkür ederim

6 Cevaplar

0 oy
(771 puan) tarafından
Gerçek zeytinyağı içiriyor musun 
(1,445 puan) tarafından
Evet hergün su ve mama biberonuna koyuyorum eşim egeli ailesi zeytinyağını kendileri basıyor hakiki ama neden böyle bilmiyorum düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum tek aklıma mama geliyor
-Reklam-
0 oy
(35 puan) tarafından
Kayısı marmelatlı verebilirsiniz kabak çorbası içirebilirsiniz derotlu yapın hatta bağırsak masajı yapıp karnına bunlar geldi aklıma
(1,445 puan) tarafından
Aşkım aslen malatyalıyım kayısı evde kilolarca var yapıyorum haftada bir yinede nafile kakasının ilk çıktığı yer kupkuru kayısı hepsini ishal ediyor ama o kısmı edemiyor masajda yapıyorum birde dediğinizi yapayım kabak ve dereotundan çorba umarım işe yarar ya
(35 puan) tarafından
O zaman poposuna zeytinyağlı pamuk bırakın yumuşak kalsın
(1,445 puan) tarafından
Tamamdır çok teşekkür ederim
(35 puan) tarafından
Rica ederim Allah şifa versin
0 oy
(3,174 puan) tarafından
Zeytinyağı içir sabahları bir kaşık. Bide mamayı kes yerine kefir içir. Düzelecektir inşallah. 
(3,174 puan) tarafından
Gene de küçük küçük dene çocuğu rahatsız etmezse ver bi anda çok verme. Kabızlıga iyi gelir kefir. Doyurucu.
(1,445 puan) tarafından
Anladım evet zaten çoğu şeyi reddediyor denemeden olmazda umarım iyi gelir ya yeterki düzelsim bu arada çok teşekkürler
(3,174 puan) tarafından
Rica ederim canım. Bide şunu tecrübe ettim benim oğlanın devamlı kabızlığı vardı 3 yaşında hala daha kabız olur yani. Kabız olunca makarnayı biraz fazla yağlı salçalı kavurur yediririm hemen geçer. Eğer makarna yiyorsa onuda dene.
(1,445 puan) tarafından
Kız daha çok kabız olmazmı ilk defa senden duydum deneyeyim bi çok teşekkür ederim peki kakasının ıkınıpta gelemediği zamandamı vermeliyim yoksa daha önceden mi?
(3,174 puan) tarafından
Yok yemek saatinde makarnasını yedir. Ne zaman yiyorsa yani. Sadece biraz daha fazla yağlı yapıcan. Yani sende yediğinde aa evet bu makarnaya fazla yağ katmişim hissediliyor dicen yani.
0 oy
(1,037 puan) tarafından
Haftada 2 gün probiyotik alması lazım 
(1,445 puan) tarafından
Günlük kahvaltıda kendi mayaladığım yoğurdu içer süt içer canım meyve olarak bu aralar aşırı karpuz yiyor olmaması gerekiyor ben şaşırıyorum yaz ayından diyicem terliyor falan diye o da değil sadece aklıma mama geliyor büyüdüğü için artık vücüdu istemiyor olabilir mi sizce?
0 oy
(1,978 puan) tarafından
Dulcosoft diye bir ilac kullaniyorum kizimda cok sık kabiz oluyor bize iyi geldi doktora bir sor istersen saglik ocgainda fitil gibi degil karin agrisi ishal yapmiyor sadece kakayi yumusatiyor 
(1,445 puan) tarafından
Tamam canım bi sorayım onuda umarım işe yarar ya çok teşekkür ederim mamayı kesicem eğer düzelmezse o ilacı sorup alayım umarım düzelir kızlarımız ya dayanamıyorum hiç
(1,978 puan) tarafından
Ah kiyamam benim kizimda cok zorlaniyordu ya morariyordu ikinirken cok zorlandim 17 aylik suanda  9 aydan beri evimde bulunduruyorum ben bir sor insallah sifasini bulur
(1,445 puan) tarafından
Amin ya inşallah düzelsinde ben keşke yerine kabız olsam yeterki miniklere birşey olmasın kaldıramıyorlar üzülmemek elde değil
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Gece beslenmesi icin büyük degilmi biraz ve mama iciyormus bunlara gerek yokki artik 

Sabahlari zeytinyagi icir ve probiyotik kullan 
(1,445 puan) tarafından
Canım bazen kızım akşam erken yiyor daha yemek istemiyor geceleride ağliyor aç oluyor heralde bende mecburen mama yapıyorum yoksa bende istemiyorum aşırı pahallı bide mamanın içine zeytinyağı koyuyorum probiyotikte veriyorum hepsi var yani ama mamadan kurtulma zamanı geldi artık sadece geceye ne çözüm bulmalıyım diyorum büyük ihtimalle büyüdüğü için vücudu mama istemiyot

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 49 göst.
30 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayze (131 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 221 göst.
0 oy
0 cevap 54 göst.
30 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Buket166 (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 156 göst.
28 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Nalankt (1,445 puan) tarafından soruldu

411,946 soru

12,401,521 cevap

44,444 kullanıcı

Kategoriler

...