0 oy
190 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Kızlar önceden beri temizlik yaparken çok zorlanıyorum bir çok şey denedim lazere gittim üç sene tekrar çıktı bırakınca. Çocuk olduktan sonrada çok zor oluyor vakit bulup almak ağdayla alıyorum tüyleri azaltacak bişey yokmu gerçekten etkili

3 Cevaplar

0 oy
(554 puan) tarafından
Veet tüy dökücü köpük sprey dıyorum başka bırsey demıyoeum duzenlı kullanımda yok edıyor ve aylarca çıkarmıyor tecrübeyle sabıt 
(554 puan) tarafından
Hıc de yapmıyor aksıne beyazlatıyor zamanla canım ama duzenı bırakmıcaksın mesala 5 sene 6 sene kullanacaksın sureklı tek ürün o olacak jılet falan olmıcak sonra 3 ayda bır tek tük çıkıyor
(26 puan) tarafından
Teşekkür ederim araştırayım
(97 puan) tarafından
Hamileyken bir zararı varmı acaba canım bende lazere gidiyordum yarm kaldı
(554 puan) tarafından
Yok balım hıc sıkıntı olmaz kullanabılırsın
(97 puan) tarafından
Ya ne güzel cevap içim ısındı teşekkür ederim bitanem♡hayırlı geceler♡
-Reklam-
0 oy
(631 puan) tarafından
Güvenilir bir yerde tekrar lazere baslamani öneririm. 5 sene önce bitti hala çıkmıyor benim 
(26 puan) tarafından
Kaç sene gittiniz peki
(631 puan) tarafından
5 6 seans gittim canım 1 sene sürmüştü
(26 puan) tarafından
Yani ben üç sene gittim oniki seanstan fazla o dönem içerisinde azalma ve geç çıkma olmuştu ama bırakınca üzerinden bir sene geçince tektar aynı oldu şaşırdım açıkcası çok tüylü değildiniz belkide
(631 puan) tarafından
Yok canım aksine çok vardı. Hem çok hem sert kökler vardı Alexander lazere gittim
0 oy
(7,147 puan) tarafından
Lazer bile çözüm olmadıysa başka ne çözüm olabilir ki. Bende lazere gitmeyi düşünüyorum ama şuan tereddütte kaldım
(97 puan) tarafından
Buz lazer hiçbir işe yaramıyor canım bilgin olsun gideceksen makinenin alexandrite olması lazm dikkat et aklında bulunsun

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 149 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde yigitmira (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 321 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (694 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 158 göst.
6 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Elif3405 (153 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 97 göst.