0 oy
257 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (257 puan) tarafından

Selamlar bebeğim 11 gün sonra 4 ayını bitirecek. En geç 6 ay'a kadar kundağın bırakılması gerektiğini duydum. Bıraktıran anneler nasıl bıraktırdı? Tecrübelerinizi paylaşın lütfen. Bebeğimi kundaklamadigim zaman sürekli elini ağzına kafasına götürüp uyandırıyor kendini. Henüz bıraktirmayi denemedim ama yavaştan bu sürece geçmeliyim. 

10 Cevaplar

0 oy
(2,229 puan) tarafından

bi kolu cikarcan bikac gun sinra doger kolu bikac gun sonra bacaklari asama asama kundaksizliga gecicen. yatirirkende yuz ustu yaririrsan elini kolunu kaldirp kendini uyandirmad daha kolay daha rahat daha uzin sure uyir

(257 puan) tarafından

Gece uyandığında hep bir kolunu dışarı çıkarmış şekilde buluyorum. Demek ki bebeğim de artık bırakmak istiyor. Tavsiye için teşekkürler 🌸

-Reklam-
0 oy
(30,430 puan) tarafından

Bir kac gun zor oluyor ama alisiyor zamanla. Biraz zman istiyor 

0 oy
(10,234 puan) tarafından

yavaş yavaş gevşet kundağı. dönmeye başlamadan bıraktırman lazım. 

0 oy
(849 puan) tarafından

Ben kundaklamadim ama biraktiracak olsam yavas yavas gevsek yapardim kundagini 

0 oy
(1,292 puan) tarafından

Benimde 4 aylık oldu bugün kış boyu kundaklamayi düşünüyorum açıkçası ama kötü mü yaparım bilemiyorum ilk kızımda nezamna nasıl bıraktım hatirlamiyorum

0 oy
(4,887 puan) tarafından

2 aylıken ellerini keşfedıyorlar 3 aulık iken kızım dönmeye başladı sizinki 5 aylık olacak hiç hareket etmiyor mu kundak onu rahatsız etmez mi geç bile kalıyorsunuz biran önce yol almalısınız bnce kısa sürede alışır

0 oy
(1,839 puan) tarafından

Geç kalmışsınız biraz bizde 40i çıkınca yavaştan acilir

0 oy
(274 puan) tarafından

Bir buçuk yaştan merhaba hayla kundaklıyorum seviyor bende böyle rahat ediyorsa  kundaklıyorum  normal bir bezle sonradan kendi isteğiyle ellerini cikarabilsin diye ama çocuk yerinden bile kıpırdamıyor çok seviyor 

0 oy
(4,042 puan) tarafından

Oğlumda kundaksiz uyumazdi uyuyana kadar kundak yapıp uyuduktan sonra kundağı gevsetirdim kendisi çıkarirdi elini kolunu açardı üstünü . 2 yaşına kadar bu böyle devam etti ne zaman kundaksiz yatirmaya çalışsam uyumadı yırttı kendini bende insan evladiyim diyip kundakla uyutup sonra açıyodum napayım 🤷 2 yaşından sonra da nasıl oldu birakti hatirlamiyorum 

0 oy
(6,925 puan) tarafından

Kundak kaldimi ya 30 sene önce vardi 😊

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 688 göst.
22 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 182 göst.
27 Haziran 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 338 göst.