0 oy
136 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (88 puan) tarafından
Kızlar normal doğum sonrası çevrem su içme dyor göbeğin çıkar felan sizce doğru mu

7 Cevaplar

0 oy
(520 puan) tarafından
Yok ya senın bol bol su ıcmen gerek. İç suyunu ye yemegını cocuk yürüyünce zaten tüm kılo gıdıyor merak etme göbek falan birşey kalmıyor 
-Reklam-
0 oy
(3,870 puan) tarafından
Ne alaka yahu? Su icmezsen sut nasil olcak? Vucut kendini ayakta nasil tutucak? Yok oyle bisey. Iki normal dogum yaptim, doktor moktor hatta cevrem bile hurafe diye demedi. :)
0 oy
(4,557 puan) tarafından
Daha neler duycaz kız su icemeyip ne içcen :)))
0 oy
(7,133 puan) tarafından
Böyle saçmalıklara inanma sakın sütün olması için bol bol su içmen lazım ne yersen ye su olmadıkça onlar süte dönüşemez zaten yaz ayındayız ter atıyoruz bol bol o yüzde ekstra vucudün suya ihtiyacı var içebildiğin kadar iç cnm
0 oy
(895 puan) tarafından
Saçmaladıklarını ve süt üretebilmek için su içmek zorunda olduğunu yazıcaktım ama benden önce yazmışlar zaten. Göbeğinin daha hızlı toparlaması için doğum sonrası korselerinden kullanabilirsin bu arada, eskiden de doğum yapan kadının karnını sıkı sıkı sararlarmış kuşaklarla şallarla. Su içme diyenlere sakın aldırış etme, hatta bol bol su tüket
0 oy
tarafından
Onu diyen düşmanındıır net hergün 2 buçuk litre içmeye özen gösterdim ödemim gitsin diye bol su iç 
0 oy
(2,399 puan) tarafından

Daha ne cahillik duycaz acep :D asıl senin şu an litre litre icmen gerek ki sütün olsun boş boş konuşanlara takılma boşver cahil sürüsü işte 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 156 göst.
0 oy
9 cevap 186 göst.
22 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Maianiz (238 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 138 göst.
14 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Gizembyrmv (2,321 puan) tarafından soruldu

403,975 soru

12,101,971 cevap

36,417 kullanıcı