0 oy
60 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (7,132 puan) tarafından
Kızlar saçımı kendim boyamak istiyorum kuaföre binlerce lira veremem bi boya bi boya seti alırım kendim hallederim diye düşünüyorum becerebilir miyim acaba kendi saçımı boyamayı çok zor mu püf noktaları neler

Ha bide açıcı kullanıycam direk boyama işlemini soruyorum

3 Cevaplar

0 oy
(13,316 puan) tarafından
Açıcıyla kendim defalarca açtım ama çok uzunken her yere elin yetişmiyor boya değişikliği olacaksa yardım almalısın. İki gece önce kızıl saçlarıma dip boya yaptım neredeyse belimde e zorlandım haliyle. 
(7,132 puan) tarafından
Saçımda boya yok şuan normal rengi kahverengi bende kızıl yapmak istiyorum açıcı olmadan tutar mı acaba iki defa sürersen tutar dediler ama koyu kızıl istiyorum
(13,316 puan) tarafından
İki defa boyarsan tutar ben çok uzun zamandır kızılım ilk boyarken kendi saçımın üzerine yapmıştım birkaç kez boyama dan sonra tam oturuyor
(7,132 puan) tarafından
Bunu bi kaç kişi daha söylemişti bana bende iki üç kat sürerim güzel olur inşallah teşekkür ederim aydınlattığın için:)
(13,316 puan) tarafından
Rica ederim saçın yanacağına birkaç kez dene oturur zaten köyü yapacaksın
-Reklam-
0 oy
(2,388 puan) tarafından
Önce diplerden başlıyorum ayıra ayıra boyayarak iyice yediriyorum sonra uçlara uyguluyorum tarıyorum ve tamam 
(2,388 puan) tarafından
Açıcı kullanmadım hiç bilmiyorum onu
(7,132 puan) tarafından
Acaba kahverengi saça kızıl tutar mı acıcı olmadan
(2,388 puan) tarafından
Kızıl iddialı bir renk tutan var mı gördüm daha önce açmafan boyuyorlar ama numaraları iyi bilmek lazım
0 oy
(2,088 puan) tarafından
Y.t dan bak cnm saçının rengint göre dip yada uçtan başlıyorsun ona kendin karar vermelisin bir de kutunun üzerinde yazanları birebir uygula fazla bekletme saçın kurur hemtn yanmaz ama ben sürekli kendim boyuyorum açıyorum siyahtan sarı yaptım 2 kez alirkende bir kuaför varsa evin etrafında ona istediğin rengi söyle o sana kaç numara alman gerektigini söyler sende evde öyle boya yoksa kutunun üstündeki renk tutmuyo istediğiniz gibi olmaz
(7,132 puan) tarafından
Yakınımda kuaför yok cnm ya bide kaç dk bekletmem lazım ki bu konuda hiç bilgim yok sıfırım yani

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 70 göst.
7 Mayıs 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 206 göst.
11 Şubat 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Selin mom (785 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 144 göst.
23 Ekim 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Bbgn (47 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,178 cevap

36,262 kullanıcı

...