0 oy
616 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,129 puan) tarafından
Kizlar şimdi biz tokiye başvurduk bize çıktı eşimde bu olaylarda bilgili olduğu için apartman yöneticisi seçildi zaten TOKİ onun köyünde olduğu için herkesi taniyo cogunlukla buradan gelenleri apartmanın 5. Katında Tayfun diye bir arkadaşı var evli değil evi yerleştirmiş düğünleri olucakmis bir de 3 katta bir bayanla eşi var eşi Mehmet mis ismi kadını tanımıyorum eşim burada tanışmış bu adamla baya samimi olmuşlar gerisi öyle tanıdıkları yine ama daha onlar gelmedi bu tokide 10 tane falan apartman var yan yana ama her şey ilk bize yapıldı kimsede perde yok kimse yerlesmedi elektirik gelmediği için eşim elektirik çekerek başka yerden yerleştik eve ama apartmandaki herkes bizim evi görmeye geliyo geziyorlar çok sinir bozucu geliyo bu bana ama eşime çok normal geliyo başka apartmandakiler geliyo gezicez diyip giriyorlar mesela eşimde hemen alıyo eve eşim apartman yöneticisi olduğu için mi böyle yapiyo bilmiyorum geçen gün de bahçede geziyorduk Mehmet dediğim kişinin eşi kömürlüktarafinda geziyordu bizde ordan geciyorduk çocuklarla eşimi çağırdı kadın ismini bilmiyorum kadının eşime dedi elektriği yapamadim Mehmet sizin bakmanızı söyledi dedi ışıkları acilmiyormus eşimde arkasnndan gitti komurluge bana gel demediler ben peşlerinden gittim çocukları kenara bırakıp kadın hallolunca hiç bir şey demeden gitti bende çok kızdım her komurluge cagiranla gidicekmisin yönetici oldun diye birisi eşi yokken evine cagirsa girer oylebi Vibe aldım resmen eşimden çok irite oldum kıskanç birisiyim eşime hep derim benim olan benimdir benden fazla bir kadın sana yaklaşırsa gözümün önünde senden sogurum diye beni birisi cagirsa gitsem normal olur mu tamam yardım edicek ama bana sizde gelin demeliydi ve ikibuc gün sonra eşi bize gezmeye geldi akşam 10 gibi gittim üzerimi değiştirdim adam gezdi çok güzel çamaşır odanız sinekliginiz vs. Dedi slbende dedim benim tanımadığım bi adam bu saatte beden bizim evimize geliyo istemiyorum ben dedim tutturmuş ben tanıyorum arkadaş olucam onlarla onlar yeni evliymis bende bize uymuyorlar dedim çünkü kadın garip birisi kiskandm biraz komurluge cagirmalar beni gormemeler bir de açık giyyo giyebilir ama ben böyle birisiyle oturup kalkmam kendini bilen birisiyle görüşmek isterim giyimi düzgün olan eşimin gözü kayda deliririm yani kendimi biliyorum lincoiycekler empati yapsın lütfen her şey giyim değil ama kıskancım bir de bu sineklikten bu dolaptan yaptıralım bizde bilmem ne diyorlar eşimle şiddetpi kavga ettim onlar gidince musadem olmadan eve sokuyo herkesi bu şekilde görüşme diyorum arkadaş olduk diyo dün bir bugün iki yönetici olduğu için konuşmak zorundaymis eşi yönetici olanlar beni aydınlatabilir mı durum nasıl isliyo gormusmek zorundamiyiz konuşmak 

8 Cevaplar

+2 oy
(2,246 puan) tarafından
Bacım herşeyi geç bu adam seni gece evden kovmadımı? Ne yürek var sizde bilmiyorum. Bundan sebep soğumuyorsun bide yetmiyor kıskanıyorsun adamı .
(2,129 puan) tarafından
Evet hemde bu konular yüzünden de kavga etmiştik o gün hatta bunlar o gün yaşandı benim evim istemiyorsan s.g dedi beni attı dışarıya annemde çocuklarınız var sen suclusun sende alttan al diyo annemin yanına gittim eşimle konuştu bir daha olmasın tarzında annem annesiz babasız büyümüş ne olsa beni suçlu goruyo sen annesin susup otur diyo genelde bana
(2,246 puan) tarafından
Annen iyi halt etmiş. O gece senin,kardeşinin, torununun başına bi iş gelse o zamanda mı onu tutacaktı? Eşin seni kovar ama sen gitmeyecektin gibi.. Adam dediğin karısını evden kovmaz. Hee canına yettikendi gider,bir süre sakinleşir gelir. Bu adam için çokta vahlanma derim
(2,129 puan) tarafından
Anneme de hak veriyorum cnm annesiz büyüdüğü için herkes dövmüş annemi babası da bakmamış bırakıp gitmis hep annem ağlayarak anlatiyo yasadiklarini bu yüzden ben çok korkuyorum cohuklar için boşanmak çok kolay geliyo bana çünkü eşim de küçük dağları yaratmış gibi havalar var o zamanda bunları söylemiştim o posttada eşimi görünce bvbam saniyorlar babam hala eşimden yakisikli o derece diyorum eşimde saç kalmadı o yüzden benim saçımı kıskanıp yoluyo kavga ettiğimizde bir daha olursa yemin ettim çocuk falan dusunmiycem ikisini alicam kararliyim babamada diyicem torunlarin bakmak zorundayız birlikte bize sahip cikicaksin diyicem yemin ettim kendime söz verdim bir daha asla çekemem böyle bana bağırıp asagilamasini
-Reklam-
+1 oy
(3,061 puan) tarafından

Aklıma kapicilar kralı geldi sabahın filmi 

Valla esinde maşallah herseye koşuyor başına iş almazsa iyidir devir iyilerin devri değil maalesef :angel:

(2,129 puan) tarafından
Evet Kemal Sunal kadının evine girip karısına çok kötü davranıyordu sonum o olur net bu gidişle tovbeer
+1 oy
(2,416 puan) tarafından
Bacım yat uyu hayde sen 
(2,129 puan) tarafından
Kız bunları düşünmekten uyuyamam ki
(2,489 puan) tarafından
Herkes cevap vermek de özgür elbette. Herkes cevaplariyla da kendi kişiliğini belli eder az çok.
(2,416 puan) tarafından
Bak sana bir şey diyeyim mi okumadım ama kıskançlık konusunda erkeğe ne kadar kıskandığını belli edip o kadar darlarsan uzaklaşıyor senden ayrıca kendini de bir halt sanıyor. Bak umrunda değilmiş gibi davran görmezden gel çoğu şeyi nasıl farkına varacak
(2,416 puan) tarafından
Tamam Pakize333.
(2,129 puan) tarafından
Kizlar gece çocuklarım uyuyunca girebiliyorum o yüzden sorularım birikiyo gece soruyorum kusura bakmayin
+1 oy
(2,546 puan) tarafından
Aile hekimi bile eve gelmiyor yönetici ne alaka.ayda bir toplantı olur o da mescitte nebilim bı ortak alan olur orda toplanilir.senin eşin muhtar falan olsa yandın demekki.benim anlamadığım niye ev geziyorlar sizin .
(2,546 puan) tarafından
Bilinçaltlarinda ne yatıyor bilemeyiz ki canım ikisininde bnzer özelliklerinin olması aynı bardaktan aynı kaptan yemek yedikleri anlamına geliyor .o ev içinde ne yasandi ne bitti ne çektiler sen yüzde 30 unu bilirsin.acaba kayınpederin ölmeden önce şiddet falan mı yaşıyorlardı bilmiyoruz ki ne gibi şeyler yaşadılar o evin içinde .bak o oyuncak mevzusu doğru benimde mesela hiç oyuncagim olmadı kızıma her dışarı çıktığımda bişey alırım evde oyuncaktan geçilmez.cunku içimde kalan şeyleri kızıma vererek doldurmaya çalıştigimi düşünüyorum.esinle konusmalisin yani güzel guzel orta yolu bulun onada çok yüklenme .kalabalık aileyi boşluğunu doldurmak için seviyor bence
(2,129 puan) tarafından
Ay evet bende dediğini çok düşünüyorum acaba şiddet mı gördü babası annesini mı dovuyordu çok merak ediyorum açıkçası dediğin n çok doğru
(2,546 puan) tarafından
Annesi ozaman neden depresyona girdi .çok sevdiğindenmi ölümüne üzülmüş acaba başka şeylerdenmi
(2,129 puan) tarafından
Seviyormuş cnm ölünce eşi hiç evden çıkmamış depresyon ilaçlarıyla sürekli uyuyormuş yeni yeni ise başladı oraya gidip geliyo
(2,546 puan) tarafından
Şiddet olsa sevmezdi diye düşünüyorum kurtulduguna sevinirdi .eşin anlatmaz galiba çocukluğunu anlatsaudi az çok bilirdin kafa yapılarını
+1 oy
(2,489 puan) tarafından
Ben sana hak veriyorum giyim davranış konusundaki. Ben de istemem açık saçık kişilerle görüşmek zorunda olmak esimin olduğu yerde
(2,129 puan) tarafından
Digmi bende asla istemiyorum hatta bende dedim bu kadını çok beğendin belli illa taktı konusucam onlarla diye gittim kadının ustundekilerin aynısından aldirttim gıcıklık yapıp çok sinir oldum bir de ben giyince bu kıyafet tanıdık geldi dedi
(2,489 puan) tarafından
Sen de eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme:D bu kadını beğendin dersen gözü olmasa da bakar durur o kadına eşin
(2,129 puan) tarafından
Cnm 3 senelik evlilermis ben 22 yasindaym 2 çocuğum var onların yokmus 25-26 yaşlarında kadın galiba yuzu yaşlı duruyo belli ediyo ama vücudu benden  güzel beli ince zayıf 50-55 kilo tahminimce boyu 1.65 lerde ben 67 kiloyum boyum 1.70  bir de saçı siyah belinde benim ona göre kısa o yuzdne begendim saçı güzel
+1 oy
(1,252 puan) tarafından
Bence sonuna kadar haklısın bende senın gıbı düşünüyorum bende olsam esım öyle kadınlarla görüşsün istemem  esın böyle arkadaş ortamlarını çok sevıyor heralde
(1,252 puan) tarafından
Benım esımde eskıden bı qrkadasına çok takmısyı her ızınde gıtmek ıstıyordu  ama allah var bıseyını gormedım kadında kapalıydı zaten öyle erkeklerle çok muhabbet etmezdı ama her gıdısımızde kavga ediyorduk yüz ifade m'den az cok anlıyorlardı   çok şükür  sonra araları bozuldu adam esımın maasını kıskanmaya basladı bızım gezmemızı galıba esı söylüyordu halıyle adamda esıme sert cıkısıyordu sonra yollarımızı ayırdık onun yerıne esımle başbaşa gezıyoruz gelıyoruz evımıze kımseye gıdıp gelmem ben esımde  artık gıtmıyorkensı kabuğu muzaffer cekıldık
(1,252 puan) tarafından
Ama sen kadına dıyebılırsın bı sorun olduğunuzda bana söyleye bılırsınız   yada esınız esıme soylesın yanı kendını ön plana çıkar eşin dırek muhattap olmasın beraber gidin bı sorun oldu günde yoksa bu kadın evde tekn de cagırır eşini
(2,129 puan) tarafından
Cnm biz eşimle evlendigimizden beri sorunlarımız oldu sürekli kiracı olduğumuz için çevremizde arkadaşımız hiç olmadı kimseyle görüşüp konuşmuyoruk buraya gelince eşim herkesle aramız iyi olsun gidip gelelim onlar gelsin bizimde arkadaş çevremiz olsun sosyal olalım diyo aslında herkese karşı böyle güler yüzlü sohbet etmeyi seven birisi ama o kadın ilk başta benimle bile tanışmadan beni bile çağırmadan direk eşimi çağırması onunla tanışması hiç hoşuma gitmedi darısı bizim başımıza inşallah bir şey olurda gorusmiyim der o adamla eşiyle bence en güzeli kimdeyle gorusmemek neler neler duyuyoruz müge anlida Esra Erol'da olabiliyo böyle irenc şeyler demek ki dikkat etmek gerek
(1,252 puan) tarafından
Aynen çok haklısın işte oyüzden senın bu kadınla tanısıp bı sorun olursa bana şöyle gıbısınden demen lazım yoksa esın ılgılenecek gıdıp gelme ama numarasını alabılırsın bı sorun olduğunda bana yazabilirsin de ben olsam öyle yapardım yanı  benım esım bı yere adım atsa bana danısır ama senın esın söylemeye bılır sana oyüzden sadece merhaba merhaba konusabılırsın ama gıdıp gelme zaten
(2,129 puan) tarafından
Yaa çok mantıklısınn Allah razı olsun cnm senden dediğini birebir yapicam tamamdır
+1 oy
(13,147 puan) tarafından
Eşine ayar çek ya da boşa ablası seni kovar millete koşturur. Uyu boşver düşünme çok üzme kendini 
(2,129 puan) tarafından
Allah razı olsun cnm bu yüzden artık kendimi beğenmiyorum dışarıya çıktığımda bir markete bile gitsem sürekli birileri iltifat eder bana derler cidden bu çocuklar senin mi ama eşim sürekli beni aşağılamaya calisiyo gozude dışarda demek ki onlarla konuşmak istiyo ;(
+1 oy
(1,880 puan) tarafından
Bizde tokiye yeni yerleştik yöneticiyi tesadüfen kapıda bir kez gördük başkada muhattap olmadık gerekte duymadık site çalışanları var elektirikçisi, temzilkçisi tesisatçısı her konu işe ilgilenen birileri var onlara hlaşıp sorunu çözüyoruz. Eşin gereksiz yardımseverlik yapıyor bence. Biz eve bakmaya gelince kimsenin eşyalı evinş görmeye gitmedik karşı komşudan su alırken gel eve bak istersen dedi o şekilde bakmıştım. İnsanlarda çok tuhaf 
(2,129 puan) tarafından
Ya digmi cnm bir de sürekli w.ptdan grup kurdular konuşuyorlar hep birlikte o tamam yine normal diyelim ama eşim apartmandaki herkesin evine yardıma gidip geliyo cagirdiklarinda ama erkeklerle muhattap oluyo o kadın kendisi çağırdı o gün gelipte bende delirdim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 371 göst.
27 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde DUYGUSALL (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 565 göst.
0 oy
4 cevap 461 göst.
27 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde DUYGUSALL (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,503 göst.

409,510 soru