0 oy
92 göst.
Aile kategorisinde (2,133 puan) tarafından

Kizlar ilk çocuğumda doğuma girerken 65 kiloydum birden kendi kendime zayifladim hiç diyet yapmadan 55 kiloya düştüm boyum da 1.70 o yüzden manken oldum resmen evlenirken 50 kiloydum zaten ve tam istedigim gibiydi vücudum çatlak içinde zaytin yağlı Krem kullaniyordum marketten alıp ama ikinci hamileligimde çok pahalı bir krem kullandim her yerim çatladı yinede ve o göbeğim gitmedi hala hamileymiş gibi kaldı resmen hatta hamilemisin diyen oluyo vücudum ince göbeğim var sadece o yüzden 2. Sezeryandan sonra öncekinden bile az yemeye başladım kola bagimlisiydim hiç kola içmedim kızım 1 yaşında 1 senedir içmiyorum mesela yemekte çok yemem zaten ama dahc kilo alıyorum şuan 67 kiloyum ve çok kötü duruyo karnım çatlak için yapılabilecek bir şey yok galiba ;( ama göbeğim gitsede yeter yapabilicegim çay detoks duyu var mıdır iştah kesen bir şeyler göbek için yapabilicegim bir şeyler çok dua ederim spor programida onerebiligsinizz<3

Kizlar ve ben şerbetli tatlı hiç yemem sadece  milkshake içiyorum sıcaktan dolayı günde 4-5 bardak yarım ekmek yiyorum günlük yanında pilav tavuk gibi bir yemek kahvaltıda az peynir o şekilde hatta bazen kahvaltı bile yapmıyorum o halde bu kilodayım ;(

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Şuan göbeğimle gözgöze gelişim:D

Mekik çekebilirsiniz Dikişlerin iyilesmistir senin benim 1.5 ay oldu cekemiyorum suanda

(2,133 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim cnm çekmek istiyorum ama iki çocuğum var hemen üzerime atliyolar oyun sanıp devam edemiyorum .d
tarafından
Iki çocuklu karının mekigi o kadar olur ☺❤Allah canlarını sağ etsin
-Reklam-
+1 oy
(428 puan) tarafından
kahvalti bile yapmazsaniz olmaz ki  zten asiri duzensiz besleniyorsuz kahvalti cok onemli bir ogun vucut ac kaldikca yag depolar sekeriniz duser sizi daha cok yemeye iter bu durum 4 5 bardak asiri fazla bu kadar seker alirsaniz istediginiz seyi yapin veremezsiniz ekmegi sekeri tamamen kesip kahvaltiyi guclendirin aksam 5 en gec 7 den sonra bisey yemeyin ve 3 4 litre su tuketin farki gorursunuz 
(2,133 puan) tarafından
Çok teşekkürler cnm deniyicem dediğinin hepsini
(428 puan) tarafından
ne demek umarim faydasini gorursun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 55 göst.
31 Mayıs 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde fatmagulll. (626 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 661 göst.
15 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Humrayy (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 379 göst.
28 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Gokceakbltt (25 puan) tarafından soruldu

404,658 soru

12,122,135 cevap

36,476 kullanıcı

...