0 oy
150 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,091 puan) tarafından
Esim askeri persinel daha once hic yalnz kalmadim esim goreve gidince rahmetli anam yanimdaydi

Simdi kimsem yok erkek kardesim baska sehirde 

Ev 1.kat kimsemin olmadigni herkes biliyo mahalllede annemin evinde kaliyorm fazla komsularla da samimiyetim yok 

Esimd3 cuma gidicek simdidwn icime urperrti geldi

Kucuk bi cocukla 1.katfa kenar mahallede ne bileyim dusununce kotu oluyorum 

Suan maddiyatta yok balkonlara parnaklik yaptiralim 

Of of of anksiyetem tiuttu 

4 Cevaplar

0 oy
(13,068 puan) tarafından
Neden annende kaliyosun
(3,091 puan) tarafından
Muge anli izledikten sonra psikolojim cok bozuldu inan ki
Disari bile hava hafif kararsin cikmak icimden gelmiyor esim yanimdaykene boyleyim.
Allah kimseyi yalnzlikla.imtihan etmesin
(13,068 puan) tarafından
Ay ben hic izlemiyorum oyle seyleri izleyecek vaktimde yok zaten 2 cocukla. Sabahtan aksama zaman nasil geciyor anlamiyorum valla
(3,091 puan) tarafından
Keske bende izlemeseydim saniyorum biri benj takip etti yalnzm bilen biiri skntk olacak vs evhamalr geliyo hep
(13,068 puan) tarafından
Sende takintida var sanirim. Ben biseyi izlesemde öyle dusunmuyorum
(3,091 puan) tarafından
Valla etkileniyorum yalan yok 3
-Reklam-
0 oy
(7,692 puan) tarafından
Vllh cnm benim çoğu kişi vat ama yanıma gelecek kimse yok eşim 9 gün önce şehir dışına çıkti bende 3 çocuğumla yalnızım 3 çocuk dediysem en büyüğü 2 ay snr 4 yaşında olacak inşallah cevrmede komşularım var sağolsun samimiyetimizde, eşim çok korkak biri olduğumu bildiğinden camları korkuluk taktırdı öyle gitti Allah da o konuda size cesaret versin gerçekten ben yalnız klaacagima hiç inanmazdım ama oluyor alışıyor insan
(3,091 puan) tarafından
Komsu onemli tabi bende komsularla samimiurt kuramadim eski komsularimz gitti yenilerde annemi kybettigimin 2 .ayi evi satiyomsnz diye pesimize dusunce acili acili surekli sorunca satsak bile.komsuya satmiyoruz diye tavir kpymustim
Allah a siginmaktan baska carem yok
(7,692 puan) tarafından
Kız vllh korkma Allah büyüktür sadece cesaret etsen hicbirsey yoktur
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Güçlü dur kuzum sen asker esisin.endiseni korkunu anlıyorum ama kimse bir askerin evine girmez diye düşünüyorum aksine seni koruyup kollamalari gerekir yaaa korkma.kadesi indir mutlaka .
(3,091 puan) tarafından
Kadesi indirdm.insAllah kullanmak zorunda kalmam
Dul bi dayim var gelse kalsa benimle kalmiyo gelse 5 dk oturup hemen kaciyo ne bitmez imtihanlarim var bazen hayatin zorlugundan o akdar yiliyotum ki
(2,537 puan) tarafından
Kendi kendini korkutma canim ya bişey olmaz Allah'ın izniyle korkma.simdi ilk defa tek kalacaksın zaman gectikce alisacaksin yalnızlığı daha çok seveceksin bak.bu demir parmakliklar nekadar tutuyor ki pahalı birseymi
(3,091 puan) tarafından
Maas almadi bu ay esim yani hersey pahali suan bizim icin
(2,537 puan) tarafından
Hepimiz aynıyız
(3,091 puan) tarafından
Uzaktan akrabamizla konustim esnaflar gec yatiyolar
Dedim boyle boyle yeni dukkan actilar borcla 3 cocugu var 14 16 9 yaslarinda bi sure bizd3 kalabilrler mi dedim olumlu karsiladi  dagolsn onlara da iyi olr zaten evde olamiyo gozu arkada onunda
0 oy
tarafından
Kapıya esinin ayakkabisini koy birazda farkli ayakkabilar terlikler birak evde kalabalik aile yaşiyormus gibi olsun korkma aklina kotu seyler grtirme birsey olmaz ben çocukken mustakil evde cok yalniz kaldım kac kere hirsizlarla karsi karşiya kaldım kapinin yakin bir yerine sopa koyabilirsin nolur nolmaz diye her gece kapini kilitle dua et yat canim birsey olmaz allahın izniyle 
(3,091 puan) tarafından
Sagolun xnm benim
tarafından
Rica ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 2,214 göst.
28 Ağustos 2018 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 136 göst.
4 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde sevgil (851 puan) tarafından soruldu
0 oy