+1 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde (786 puan) tarafından
Biz bu sene bu sınıfa yeni gelmiştik başka sehirden. Kızım 2ye gidiyordu. Ama öğretmen ve sınıftaki çocuklardan o kadar rahatsiz olduk ki değiştirmek istiyoruz. Öğretmen çocuklara geri*ekali çocuklar siz hiç bir şey olamazsınız m*al gibi bakmayin suratıma diye bağırıyor. Defalarca böyle şeyler duyduk. Kaç çocuğa tokat atti. Kızımın bir eğitimciden korkarak okumasını istemiyorum. Sınıfta bir kaç öğrenci var şu mavi balık el kanatma oyunu falan var sürekli öyle şeyler oynuyorlar bunu da diğer çocuklara yapıyorlar. Kızıma kaç kez iğne batırdılar. Okulu da yıktık şikayet de ettik milli eğitim bakanlığına kadar gittik düzelen hiç bir şey olmadı. Bizde değiştirmek istiyoruz. Nasıl yapicaz bunu

1 cevap

0 oy
tarafından
Çok pardon o öğretmen bozuntusu kaç yaşında kesin 40 yaş üstüdür o kadar şikayete rağmen hala nasıl öğretmenlik yapabiliyor cimere şikayet ettiniz mi ilçe milli eğitime ettiniz mi sadece okul müdürüne şikayet etmekle olmaz bu işler 3 5 veli birleşip cimere aynı şeyleri yazın mutlaka sonuç alacaksınız böyle pisliklere aynı meslekten olduğum için utanıyorum.... bide benden tavsiye sınıfını değiştirirken lütfen yaşlı olsun tecrübeli olsun diye diretmeyin tecrubeli ogretmenlerin çoğunluğu ugrasmak istemedikleri icin topu velilere atip hazir ogrenci istiyorlar ve senin ogretmen gibi cocuklara surekli bagirip cagiriyorlar genç öğretmen tercih edin hatta mümkünse yeni mezun olsun genç öğretmen taze kan olduğu için cocuklarla her zaman daha iyi ilgilenir ve yaklaşımını sefkatlidir
tarafından
Sınıf değişikliğini müdüre gidip söyleyeceksin istedigin sınıfta boş ver varsa alır ancak yoksa direkt şikayet edeceğinizi söyleyin ona rağmen yer yoksa okulu degistir
(786 puan) tarafından
Evet cimere yazdık. Saygın ve işinde 30 yılı aştığı için iyi öğretmen diye cevap geldi. Milli eğitime de gittim tek başıma olmazmış bir lac veli gitmem lazımmış ama henüz kimseyi tanımıyorum
(786 puan) tarafından
46 yaşında
tarafından
Hiç şaşırmadım böyle yapan biri ancak yaşlı öğretmendir sinifini mümkünse okulunu değiştir ve değiştirdikten sonra mutlaka genç öğretmen tercih et bak cocugunun hayatı nasıl değişecek o zaman
(786 puan) tarafından
Geldigimz okulda öğretmen o kadar tatlıydı ki çocukla çocuk olup öyle dinlerdi derdini. Smdi neye uğradığımızı şaşırdık gerçekten
-Reklam-

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 149 göst.
0 oy
1 cevap 179 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ukonetsret (4,690 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 133 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Defne12390 (174 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 48 göst.