0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (174 puan) tarafından
Nüfus a gittim kiracıyım dedim kadın illa elektrik faturasını üstüne alın öyle adres degişikligi olur dedi. 

Elektrik üstünüze mi alıyorsunuz sizde

4 Cevaplar

0 oy
(1,571 puan) tarafından

okul ıcın dımı :Dcok uyanıklık yapıldı geçen sene mısafır gorunen 2. ikamet actıran vs o yuzden bu yıl boyle bır sart geldı malesef fatura olmadan olmuyor bır tanıdıkta yaptırmak ıstedı bunu 6 ay onceden ikametini aldı oraya ama dun kayıda gıdınce ille de fatura demısler olmadı yanı kayıt

(174 puan) tarafından
Yok okul için değil. Normal adres degişikligi tasındım yeni
(174 puan) tarafından
Nüfustaki bayan faturanızı adınıza yapın öyle ikamet alırsınız dedi
(174 puan) tarafından
Yeni yasal düzenleme öyleymiş
(1,571 puan) tarafından
Hmm o zaman bu yasal duzenleme okul yuzunden geldı cunku cok fena ortalık karısmıs ıyı okullarda yorgunluk olusmustu gecen yıl
(174 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Okullar açılacak ve herkes deli gibi adres değiştirdiği için bu şekil yapıyorlardır.Evet eskiden fatura şarttı sonradan e devlet üzerinden kolaylıkla değişiklik yapabiliyordu herkes. 15-20 gün kadar önce e devletten adres değişikliği yaptım şuan oturduğumuz eve
0 oy
(3,357 puan) tarafından
İkamet değişikliği için evet üstünüze oraya ait en az bir fatura istiyorlar. Önceden böyle değildi de bu sene böyle oldu kardeşim evlendi aynı şeyi ona da dediler 3 ay önce falan 
(174 puan) tarafından
Elektriği ne kadara üstümüze aldırıyoruz
0 oy
tarafından
Eşime durmadan birsryler istediler yok elektrik yok dogalgaz yok su yok belge baya ugrastirdilar zor bela aldık ikameti 4 ay önce aldık bizde 
(174 puan) tarafından
Birde hepsini mi üstüne aldırıyorlar yok artık.
Elektrigi ne kadar a üstümüze alıyoruz biliyor musunuz
tarafından
Yok valla hiç hatırlamıyorum ne kadara aldığını evt mecbur hepsini üstüne alması gerekiyordu ztn genelde alınıyor hepsi üstüne sizde öyle birsey yok mu
(174 puan) tarafından
Yoktu normalde

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 120 göst.
12 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,409 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Alisimm (2,500 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 207 göst.
9 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Eliffff05 (208 puan) tarafından soruldu