0 oy
355 göst.
Diğer kategorisinde (1,212 puan) tarafından
Buna bi çözüm bulamadıgım icin yazma geregi duyuyorum birisi bana akıl verir veya bu durumu aşan varsa diye ...Esim olacak insan dısarı cıktıgımızda acık bayan görse bakıyor ister istemez dikkat cekiyor falan tamam bu konuyu kac kez konustuk kotü maksatla bakmadigindan yani sapıksi vs eminim ama ben hic bakmamasini dikkat etmesini istedim kac kez.Dün bir yeri gezerken merdivenden bi bayan iniyordu etegi mini neredeyse alti görünuyordu ona bi dikatini cekti neyse dedim benimde dikkatimi cekti sonra bi baktım kadına gecerken de bakiyor dogal olarak bakmis merak etmis oldu yani bu sefer inkar edemedi .Bu bana göre saygısızlik terbiyesizlikten baska bir sey degil.Üstelik benim kıyafetime karısıp yok oarasi acik burası gorünuyor diyerek ufak seyleri sorun eden insanın bunu yapmasını kendime yediremiyorum.Güzel bi kadınım  ama acık giyinmem dar giyinmem bol seyler giyerim hep bu adamın bu hareketleri yüzünden acık giyinmiyorum diye kendimi cırkin hissetmeye basladım ne bileyim özgüvenimi kırdı iyice ya .Inadina bundan sonra dediklerine dikkat etmeyim diyrm onu da beceremiyrm nasıl asacagm.bu durumu en azından kendimi nasıl iyi hissedebilirim?

8 Cevaplar

+2 oy
(3,977 puan) tarafından
Sapıkça bakmıyorsa nasıl ne niyetle bakıyor burayı anlamadım? Erkeker bakarken nasıl masum olabilirler! Erkekler harama bakarsam helalime göz değer korkusuyla gözleri yerde gezmeli ki kadınlarımız da böyle olmalı. Hanımı kızı annesi kendi gibi bakan erkeklere maruz kalsa sessiz kalabilir mi?? Sizi cepte görmüş adam ya hanımına höt höt diyerek sizi kapatır, ama kendi acizliğinden harama bakar. 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Boşuna dememişler kişi kendinden bilir işi diye kendisi baktığı için diğer erkekler de sana bakar diye açık dar giyinmene izin vermiyor sende açık giyin o baktığı sürece yada başka hiç birşey yapamazsın bu konuda 
+1 oy
(14,490 puan) tarafından

Allah şöyle bı şeyle sinamasin gerçekten senin de yardımcın olsun kuzum.

Tesettür ilk erkeklerin göz kapaklarına indi..
Allah akıl fikir versin insallah 
(103 puan) tarafından
Çok güzel yazmisssiniz
+1 oy
(4,088 puan) tarafından
Eminim ki sen çok güzel bir kadınsın hiç üzülme kendini değersiz hissetme.Senin değerini kocan yada başka bir adamın bakması belirlemiyor.Hatta öyle adamlar kendi ne ki ,bir değer biçme hakkına sahip olsun.Ama esin ciddi anlamda sana ve evliliginize saygısız bir adam.Aliskanlik yapmış engel olamıyor kendine senin yanında bile. İşte bu noktada saygının ait hissetmenin bağlılığın altını kalınca çizersin baktın olmuyor.Sende ona saygısızlık nasıl birseymis empati yaptırabilirsin farklı bir konuda.Elinin altında telefon var kocana söyle saygı nasıl birsey öğrensin sadece bayramlarda büyüklere gidip el öpmek onalara ses yükseltmemek vs değil.Arastirip öğrenip gelsin.

Bu arada bende açık bir kadınım, hatta epey açık biriyim ama benim baktığım pencereden bu durumun senin kapalı olman ile alakalı olmadığını biliyorum o yüzden kendini üzme boşuna, karşı tarafa bir güzel had bildir,kadın olmanın verdiği güçle.Cunku bu tip adamlar için açık kapalı güzel bir fark yok.Ve bunu biz kadınlar hepimiz biliyoruz...
0 oy
(535 puan) tarafından
Sen de istediğin gibi giyin canım dinleme ben giyiniyorum açığım ona soracak değilim dışarda kadınlara bakiyosa daha açık giyinirim başka erkeklerde karısına baksın bakalim nasıl oluyormus
(1,212 puan) tarafından
Ah olur mu kendi karısına baktırırlar  mi hic
0 oy
(374 puan) tarafından

Aynı sorundan 1 hafta önce kriz geçirdik 1 hafta konuşmadım asla bide inkar ediyor kadın pantol tişört giymişti ama kalçası dikti baktı ama asla kabullenmedi bende inkar etmesine dha da sinirlendim 1 hafta konuşmadım kavga ettik şimdi konuşuyoruz ama asla yanaşmıyorum hatasını anlasın diye yaptıkları bize saygisizlik

Ben hala bir çözüm bulamadim
Kiyafetime karisirdi şimdi giyiyorum valla madem onlara bakıyorsun bende öyleyim hadi bakalim
(1,212 puan) tarafından
Bende öyle inadına karistigi seyleri umursamamaya caliyrm böyle yapınca ama bi yapiyrsm bi yapamıyrm
(374 puan) tarafından
Yap işte canım bide sureklii o durumun lafını şok biksin usansin bir daha yaparsam 1 ay çene calicak diye düşünsün belki yapmaz
Benim ki bana bekarliktan kalma alışkanlık dedi bende açık giyindim dışarı çıkarken giyme dedi bekarliktan kalma dedim azda senin karına baksınlar dedim krize girdi banane hep ben mi uzulucem azcikta o kahrolsun
0 oy
tarafından
Göz bu kayar elbette önemli olan 1 kere bakıp kafasini çevirip daha bakmamasidir eğer 2.ye bakıyorsa ben kapının önüne koyarım ama kapıya koyamayanlar icin disarda kendime baktiririm ille mini crop giyip baktırmak değildir saçları savurmak güzel kokulu kalici parfüm yürüyüş bile kendine baktirmaktir
(1,212 puan) tarafından
Iste bu zamana kadar öyle bi kere bakıyrdu yani dikkatini cekiyordu sonra kafasini ceviriyordu falan simdi ne oldu neyi merak ettiyse bi de kadın gecerken baktı
tarafından
Sende disarda kendine baktir kiyafet konusunda eşini dinleme normalde tesettürlü musun açık mısın bilmiyorum eğer acıksan bu zamana kadar uzun etek giydiysen bundan sonra diz kapağı hızında giy makyajsız dışarı çıkıyorsan abartılı makyaj yap tesetturluysen renkli abiye tarzı tesettür giy hiç kavga etme laf söyleme sen öyle yaptın ona baktın buna baktın bende o yüzden böyle yapıyorum diye
(1,212 puan) tarafından
Yapıyorum kavga cıkariyor duymamazlıktan geliyrm vs yani giydigime giyinecgime pisman ediyor
tarafından
Hiç pişman olma duyma hatta kulaklık takıp son ses müzik dinle daha beter kudurur sen bu zamana kadar ipleri maalesef esinin ekine verdin artık ipleri alıyorsun elbet biraz tepki verip kavga çıkaracak hiç sallama
0 oy
(3,240 puan) tarafından
Eşimle 10 yıldır tanışıyoruz 5 yıldır evliyiz ne yalan söyleyim ben güzel birini gördüğümde bakıyorum hatta gördün mü biblo gibiydi kadın diye eşimi dürtüyorum. Ben eşimin yanımda başka birine baktığını görmedim ama görsemde farklı düşünmem onu iyi tanıyorum benimde bir eşim bir kızım var kafasında olduğunu biliyorum. Daha adamı ben dürtüyorum :) ben bakıyorsam benim bile dikkatimi çekiyorsa o da baktı diye konuyu uzatmam 
(8,321 puan) tarafından
İyide eşine kadın biblo gibiydi deyince ne oluyor merak ediyorum benimde yolda giderken dikkatimi çeken kadınlar  oluyo  ama asla eşimi dürtükleyip göstermem boş muhabbet
(3,240 puan) tarafından
Eşim hem eşim hem kankam hem arkadaşım hem dostum biz aştık canım bu tarz şeyleri birbirimizi iyi tanıyoruz. En çok birbirimiz le vakit geçiriyoruz boş muhabbeti de birbirimizle yapıyoruz. Sen sıkıntı etme:)
(8,321 puan) tarafından
Ne sıkıntı etcem banane. Bana göre boş  öyle yorumu okuyunca ilginç geldi bana ondan
(3,240 puan) tarafından
Ne güzel söyledin banane diye:)
Eksik olma canım benim sağol yorumun için
(8,321 puan) tarafından
:))) rica

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 209 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Alya lina (76 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 14 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Zehra41_03 (480 puan) tarafından soruldu