0 oy
393 göst.
Moda kategorisinde (55 puan) tarafından
Kızlar merhaba gelinliğimden çok emin olarak almıştım ama nedense şimdi içime sinmiyor sanki yine beğeniyorum aslında ama diğer modellere de bakıp daha mı güzel diyorum sizde böyle şeyler oldu mu normal mi ? 

7 Cevaplar

+1 oy
(3,813 puan) tarafından
Muhtemelen çok özeniyorsun bu gün için be en güzeli, en sana yakışanı olsun diye düşünüyorsun o yüzden de karar veremiyorsun bir türlü. Ben gelinliği tek mağazada 3 model deneyerek buldum ve aşık oldum gelinliğime. Kafamda zaten tarzımı belirlemiştim. Hiç pişmanlık da yaşamadım, hala da gelinliğimi herkes çok över. O gün zaten sen her halükarda güzel ve dikkat çekici olacaksın. Beğenerek aldıysan kafana takma, başka gelinlikleri de araştırma artık derim. 
-Reklam-
0 oy
(8,680 puan) tarafından

normal çünkü her zaman daha iyisi vardır. her zaman güzelini bulursun. prenses modelde güzel vardır ama bir bakarsın balık tarzında acayip güzel bir model çıkar karşına. beğenerek almışsındır güzeldir ama başka güzel modeller de vardır muhakkak. bu yüzden o gelinlik sayfalarına falan bakma. sosyal medyada önüne çıkıyorsa reklam olarak bile reklamı gizle.


ben a kesim almıştım 2.mağazada 2. ya da 3.denediğimdi. bence gayet güzel ama aklım hala helen tarzı gelinliklerde düşün 3 sene oldu evleneli:) ha gelinliğimde istemediğim bir detay olsa üzülürdüm ama gerçekten baştan sona beğenmiştim. sen bu şekilde beğenerek aldıysan hiç canını sıkma. çünkü gerçekten sonu yok bunun. her yerde güzel gelinlikler göreceksin. 
0 oy
(9,132 puan) tarafından
Gelinlikte önemli elbette ama önemli olan gelinliği giyip çıkarttıktan sonrası. Cokta takılmayın derim. Ben ılk gıydıgım gelınlıgı aldım hiç sonrasını düşünmedim. Cunku evlenecegım insan daha mühim. 
0 oy
(1,878 puan) tarafından
İlk gördüğümü almıştım araştırmadım başka bakmadım çünkü biliyorum 1 2 model baksam kafam karışacaktı o yüzden içime çok sindi pişman olmadım çünkü hep daha iyisi çıkıyor ve döngü hiç bitmiyor :) 
0 oy
(257 puan) tarafından

Evleneli 3 sene oldu yeni modeller çıktıkça keşke bu kardan alsaydım diyorum ama gelin resmime bakınca ne güzel olmuşum diyorum o herkeste var yaa:D

0 oy
(5,995 puan) tarafından
Fotoğraf atsaydın merak ettim :) 
0 oy
(633 puan) tarafından
Bende de öyle olmuştu sonra mağaza ile konuşup değiştirmek istediğimi söyledim. Gittim onlarca gelinlik denedim ve ilk seçtiğimi begendim tekrar. Pişman değilim iyiki değiştirmemişim. 

İlgili sorular

+1 oy
23 cevap 411 göst.
11 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Aybukee (1,251 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 300 göst.
22 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Ocakk (215 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 99 göst.
0 oy
4 cevap 185 göst.
18 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

393,748 soru

11,775,184 cevap

35,793 kullanıcı

...