0 oy
973 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben 4 yıllık evliyim evliliğimin başından beri böyle bir sıkıntı yaşamadım ama şu son 2 haftadır çok Kötüyüm eşimle cinsel beraberlikten sonra vajinamda acayip yanma hissediyorum içi kıpkırmızı ve dokununca bile acıyo. Cinsel ilişkide verdiği acıdan hiç bahsetmiyorum bile sanki içine acı biber sürmüşler. Kadın doğuma gittim anlattım şikayetlerimi alttan muayene yapmadılar bana fitil bide flucan hap verdi iki adet bide krem hepsini kullandım geçti sandım ama maalesef geçmemiş. İdrar yolu enfeksiyonumu sizce anlamadım ya canım okadar sıkkın ne yapacağım. Jinekolog randevusumu alsam sizce. 

15 Cevaplar

+1 oy
(2,938 puan) tarafından
İdrar yolu enfeksiyonu muhtemelen canım havalarda sıcak pişik yada vajina genişleme yırtılma tarzı bişey olmuş olabilir kesik gibi aciyorsa vajinani suyla yıkama ıslak kalmasına müsaade etme bu süreçte gece yatarken falan kilodu çıkar yat ilişkide acı çekmenin sebebi tahriş olması 
tarafından
Evet ya canım giriş kısmında acıma var   . Ilk defa başıma geliyor ya çekilecek dert değil Yemin ederim . Hemen olsun bitsin istiyorum Eşim de bu durumdan memnun olmuyor önceden böyle bir sıkıntım yoktu ya durduk yere başıma geldi .jinekolog ada direkt randevu alamıyorum . Bugun acile gidip tahlil versem sizce olurmu.
-Reklam-
+1 oy
(19,494 puan) tarafından
Tekrar doktora git bence de 
+1 oy
(342 puan) tarafından
Travazol krem öneririm canım birde eşinle konus 2 3 gün ilişki olmasın aynısı başıma geldi 1 2 hafta önce birde lavabo sonrası peceteyle bandıra bandıra sil büyük ihtimalle tahriş olmuştur o kremi icine dışına her yerine sür 
(342 puan) tarafından
O kremi kullanıyor musun
(342 puan) tarafından
Ben ilk evlenince olmuştu kaşıntı acı enfeksiyon kapmış meğerse eczaneden o kremi verdiler geçmişti 1 2 güne
tarafından
Senin Bir iki güne geçmiş benim 2 haftadır böyle canım ya. O kadar fitil ilaç kullandım geçmedi yani ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok ama çok kötüyüm. Iç kısmı kıpkırmızı
vajina dudaklarda dahil .
(342 puan) tarafından
Enfeksiyon canım o tahriş olmuş istersen tekrar doktora git
tarafından
Vajina enfeksiyonumu yoksa idrar enfeksiyonumu gideceğim canım ya bir de hastane yarım saat uzak git gel çok sıkıntı oluyor bana ya Of of Mecbur gideceğim.
+1 oy
(539 puan) tarafından
Enfeksion olabilir ona baktır ikinciside artik yaz aylari pisik olma olasiligin çok yüksek ve dar kilotlar giyme hava almadigi icin pisik kaşıntı yapar adet gunlerin haric yaz gunleri kilodunu cikar altina esortman kisa şort falan giyin pisik kremi sür inşallah geçer ben oyle yapiyorum gecen hafta bende aynisinoldum cikardim attim cok rahatim hemen geçti 
(539 puan) tarafından
Birde genital bolgeni sabunla yikama
tarafından
Benim 2 haftadır geçmedi canım Ayrıca ben hiç pişik olmazdım ya 4 yıldır olmadğım pişiyi şimdi mi olacağım :(( bu çok değişik bişey ne olduğunu bilmiyorum
(539 puan) tarafından
İc çamaşır giyinme  sabunla sampuanla genital bolgeni yikama
+1 oy
(6,682 puan) tarafından
Oncelikle cinsel iliskiye ara ver daha oncede benzer post açmıştır o yuzden söylüyorum tedavin bitene kadar hastane degstr başka doktora görün 
tarafından
Canım 2 haftadır zaten ilişki yaşamıyorduk ilaçlar bitince girelim dedik ama geçmemiş.
+1 oy
(5,167 puan) tarafından
Acille  git idrar enfeksiyonu  testi yaptır  ondan dolayı acı  vardır  cnm
tarafından
Canım bilmiyorum ama idrar yolu enfeksiyonu gibide değil bilmiyorum yaaa..
(5,167 puan) tarafından
anlattığın  şey idrar enfeksiyonu çok yanma varsa kaşınma   kuruluk varsa agri o yapar bide cnm
tarafından
Kaşıntı yok sadece acıma var. Kuruluk da var ama cinsel ilişkiden sonrada ağrı yapması normalmi
(5,167 puan) tarafından
normal  cnm benimde bir ara olmuştu ilaç kullandım geçti kuruluk olduğu için zaten ağrı oluyor çünkü zorlama  oluyor
+1 oy
(2,546 puan) tarafından
Alttan muayene etmesi lazımdı nasıl bir doktormus o tekrar randevu al canım.
tarafından
Alcam bakalım
+1 oy
(991 puan) tarafından
Eşinde bı doktora görünsün bence
+1 oy
(6,663 puan) tarafından
Mantar enfeksiyonu olabilir bende var önceden asla öyle sorunlarım yoktu son zamanda bendede başladı o sorun
tarafından
Mantar enfeksiyon olsa fitil hap işe yarardı kullandım hala geçmedi
(6,663 puan) tarafından
Yaramıyor. Şuan bende fitil ve krem kullanıyorum hiç azalma yok
Bir fitil 2 taneydi diğeri 12 tane ayriyeten krem.
İç çamaşırımı 90 derecede yıkıyorum ütüleyerek giyiyorum asla fayda görmedim
tarafından
Ne yapcaz pekiii
(6,663 puan) tarafından
Doğumum olsun bakalım bilemiyorum nefret ettim akıntıdan. Günde kaç defa iç çamaşırı değiştiriyorum koku yapmasın diye
0 oy
(2,386 puan) tarafından
Vajinada enfeksiyon mantarın yanında bence kuruluk da çok can yakan bir şey. Doktorunuzla görüşün 
tarafından
Kuruluk olabilir mi acaba bilmiyorum ki ama cinsel ilişkiden sonra ağrım tekrar devam etti yani. Ara sıra acı batma yaşiyorum. Hayır sadece cinsel ilişki sırasında olsa kuruluk dicem ama cinsel ilişkiden sonrada devam eden bişey.
(2,386 puan) tarafından
Ama kuruluk olduğunda zaten kızarma hatta şişme bile yaşanabiliyor hamileyken başıma geldi çünkü
0 oy
(5,470 puan) tarafından
Jinekolog ve kadın doğum aynı branş canım. Bir de idrar yolu ve vajinanın içinin alakası yok. Elin doktora gitsin. Mantarı varsa sana geçer
(5,470 puan) tarafından
Foto attım
tarafından
Of ne yapacağım peki ya..
(5,470 puan) tarafından
Gamze her konuda niye bu kadar çaresizmişsin gibi davranıyorsun :D git eczaneden vajinal probiyotik al. Sevişirken prezervatif kullan. Sevişmeden önce kocana duş aldır. Bitti bu ladar
tarafından
Çaresiz deil de çok acıyo yaa sanki hiç geçmicek gibi kafaya takdim vajinal probiyotik ne
(5,470 puan) tarafından
Fitil o da. Aynı bağırsak gibi vajinanın da kendi florası vardır ve yararlı bakterilere ihtiyaç duyar. Yararlı bakteri veriyor işte.
0 oy
(12,610 puan) tarafından
direkt doktora git mantar falan olabilir
tarafından
Canım zaten mantar enfeksiyonu olabilir dedi onun için verdi doktor fitil iki adet hap krem kullandım ama fayda etmedi. Mantar gibi de durmuyor ne olduğunu anlamadım.
0 oy
(5,470 puan) tarafından

image

İdrar çıkış yeri nerdeeee vajina girişin neeeerdeee. Tabiki alakasız

0 oy
(20,453 puan) tarafından
Enfeksiyon mantar filan olabilir hemen doktora git canım ihmal etme 
0 oy
(3,370 puan) tarafından
Enfeksiyondur muhtemelen. İkili tedavi gerekli

İlgili sorular

0 oy