0 oy
315 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (342 puan) tarafından
İki çocuk artık dayanamiyorum sinir sistemim çöktü Yeni araba aldık borcumuz var kemerleri sıkıcaz diye anlaşarak aldık.

Lakin 27 aylık kziim bu öğlen yine uyumadı 6 aylık kardeşimi de uyutmadi bedenim dayanmiyo ruhum dayanmiyo uykum var çok bayılıyorum duramıyorum artık bari yarım günlük bir bakıcı alsam fiyat bilgisi olan var mı 

9 Cevaplar

0 oy
(3,240 puan) tarafından
Kızım 28 aylık oğlum 14 aylık artık cinnetin eşiğine gelmiştim ki kızımızı kreşe yazdirdik ona da iyi geldi bize de
(342 puan) tarafından
Bezi bırakabilse kreşe veririm diyordum onun fiyatida uçtu şimdi 1au bari bakıcı tutup cisi ogretsem mi diyorum napican bn bilemiyorum Allah rızası için bana bir akıl bı care
(3,240 puan) tarafından
Benim kızımda bezli canım kendini toparlaman biraz nefes alman için 1 ay gönder en azından
-Reklam-
0 oy
(4,563 puan) tarafından
Bakıcı ücretini bilmem ama çocuklar bu aylardan itibaren öğlen uyumak istemiyor, sabah kaçta kalkıyor canim 
(342 puan) tarafından
Degisiyi çoğunluk 8 ama bugün 9.30 da kalk ti onunla ilgilenenedigim için ogln uyuyamadi 1den beri esniyo agliyi tam uyutucam bebek uyaniyo .bebeği uyutup tam yatiricam büyük agliyi anneee nerdesin sonuç olarak ucumuzde uykusuz gergin
(342 puan) tarafından
Malesef gücüm klmadi tükendim öğle uykusunu kesmek için çok erken biliyorum mecburiyetten tüm gün TV izletiyorum vicdanım paramparça yerlerde vücudum sıfır eksilerde ruhum nerede bilmiyorum 2gun önce zar zor bira borçla araba aldık tam tasarruf etme zamanında bn tukndim ne yapacağım nefes istiyorum
(1,859 puan) tarafından
Ahh çok zor bu günlerde geçecek inşallah canım biraz daha sabır . Yardımcı olabilecek anne kaynana kardeş var mi . Bende yoktu valla bende senin gibi kafayı siyirircaktim 4 yanındalar daha yeni yeni düzene girdi rahatladık sayılır
(1,859 puan) tarafından
Bakici değil de büyüğünü kreşe gönderebilirsin 2 yasinj geçmiş artık inan biraz rahatlarsın.
(4,563 puan) tarafından
Öğlen uykusu çok önemli en azından biz anneler biraz olsada dinlenmek istiyoruz anneliğin yanında insanız, arkadaşa katılıyorum bakıcı bir şey ogretmez ki kreş çok iyi olur hem uyku düzeni de oluşur. Benim komşum gönderiyor sabah erken kalkıyor bu sayede öğle de uyuuyor akşam da erken uyuyormus
0 oy
(524 puan) tarafından
Olabilir eğer imkânınız varsa. Oğlum 9 aylık 6 saatlik yarım güne uyku saatine denk geliyor genelde sabah için 10 bine anlaştık 
(342 puan) tarafından
Çok yüksek mümkün değil ne yapacağım ben
(524 puan) tarafından
Allah kolaylık versin ama evde senin yanında olunca daha ucuza bulursun belki çünkü ben oğlanı işe giderken bırakıyorum uyutma kahvaltı oyun hepsi içinde 10 bin 6 saate
0 oy
(3,563 puan) tarafından
27 aylık çocuk bugüne kadar hala gündüz uykusu yapıyor muydu yani yanlış anlama benim oğlum bir buçuk yaşından beri hiç gündüz uykusuna yatmadı da o yüzden soruyorum Allah yardımcın olsun ama hem borca girmişsiniz hem de bakıcılar yarım gün gelse de çok farklı fiyat çıkartmıyorlar
(342 puan) tarafından
Dr daha çok küçük öğle uykusunu aksatma dedi
Siz nasıl yapıyorsunuz uyumuyorsa kcta yatıp kaçta kalkıyor
0 oy
(97 puan) tarafından
Bakiciya verecegin parayı kreşe ver derim daha mantıklı hem çocuk da bi enerji atar arkadaşlık kurar canım senin için daha iyi küçüğe de uyku düzeni yaparsın mis çiş öğretirsin yaşı gelmiş hem bazı yerler bezli de alıyor Allah yardımcın olsun bitanem
(342 puan) tarafından
Allah razı olsun
0 oy
(2,075 puan) tarafından
Bakıcı yerine kesinlikle kreş tavsiye ederim. Evde bakıcı da olsa çocuk seni istiyor.kreste hem arkadaşı olur hem enerji atar 
0 oy
(5,651 puan) tarafından
Yarim gun krese vermeni oneririm.

Zaten gec vakitte kalkmis oglen uyumasa da olur. Zorlama yani aksam erken kalkar.
0 oy
(2,974 puan) tarafından
Kendi evimde 3 yaşındaki kız çocuğuna bakıcılik yapıyorm 8 bin TL alıyorum 
(342 puan) tarafından
Yiyeceklerini de yanında getiriyorlar mi
(2,974 puan) tarafından
Hayır ben kendi evimden karşılıyorm, çok nadir arada abur çubur getiriyorlar
0 oy
(1,192 puan) tarafından
Ben günde 5 buçuk saat falan baktiriyorum bakiciya ücret 14 bin ile başladık şuan 17 bin yaptim.yarim gün 

İlgili sorular

+2 oy
12 cevap 393 göst.
+1 oy
7 cevap 171 göst.
8 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ebruliiiiii (342 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 101 göst.
8 Ocak 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Ebruliiiiii (342 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 126 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,011 puan) tarafından soruldu

412,399 soru

12,415,376 cevap

44,998 kullanıcı

Kategoriler

...