0 oy
338 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ben gurbette yaşıyorum küçük bebeğim var merkeze biraz mesafeli eşim ev bulmus müstakil olduğu için kirası 7 bin geçen burda attım hatta eşim kepçe operatörü ve bazen haftalarca gelmiyor o evi tutalım mi dedi ama çevresinde kimse yok ev yok sadece yol kenarı ve ben bunalıma girerim komşularin çocuk sesleri bile beni güvende hiisediyorum apartmanda veya kalabalik bir yer olsun istiyorum siz olsanız öyle ıssız bir yerde tek başınıza oturur musunuz eşim oturacak olan sensin diyor çünkü uzun süre çalışıyor dışarda 

14 Cevaplar

0 oy
(14,937 puan) tarafından
tabi esin dogru soyluyor ben otururum derim sen oturamazsin bence burdan karar verme 
tarafından
Siz oturur musunuz kimse yok inan in cin top oynar
(14,937 puan) tarafından
yok oturmam en azindan bi market bi komsu olsa idare edilir de bombossa naapacan tek arabanda yoksa iyice bitersin
-Reklam-
0 oy
tarafından
Asla o şekilde oturmam . Çığlık atsan kimse duymaz . Ölsem kimse bilmez . Komşu iyidir . Çok kalabalığa da lüzum yok ama öyle filmlerde ki gibi kimsesiz yerde de oturmam . Her gün bin bir senaryo kurarım aklımda. 
tarafından
Benim şimdiki olduğum yerde komşu çok ses çok eşim iki ay yoktu tek kaldım güvenli çünkü olduğum yer orda gitse evde kavga çıkar haklısınız kirası az diye şey yaptık da olmaz ama ya
0 oy
(342 puan) tarafından
Oturulmaz tenha yerde güvenli değil ki
0 oy
(3,105 puan) tarafından
Oturamam canım ne kadar komşularla samimi olmasamda girip çıktıkça birilerini görmek bana iyi gelir, eşim geceye gidiyor mesela rahat kalabiliyorum site olduğu için 
tarafından
Ben buyum işte evet hislerimi tercüman etmissin
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Canım nerden bulmuş yol kenarında tenha twk başına bi ev kalınmaz bence ya en güvenlisi kalabalık hastalığı var acil durumu vsr Allah korusun kimse sesini duymaz orda
tarafından
Aynen yol üstü tenha
0 oy
(645 puan) tarafından
Ben şahsen kalamam
0 oy
(4,292 puan) tarafından
Ben oturamam eşim nöbette olduğu zaman annemde kalırdım ben korkuyorum çünkü
tarafından
Benim eşim aylarca gelmedi bina diye komşularım güvenli diye hep kaldım çevremde nasıl kalıyorsun derlerdi ama kalırım bina güvenli kalabalik
0 oy
(2,965 puan) tarafından
Kaynanamdan uzak olacaksa neden olmasın. Şaka bir yana o kadar tenha bir yerde heleki eşiniz günlerce gelmiyorsa çok zor olur
tarafından
Öyle deme insan zorda kalınca üzülüyor bende eltime yakınım burdan çıkacak olunca evim benim evim ama kötünun kötüsü var
0 oy
(14,246 puan) tarafından
Bu kararı verecek olan sensin ben otururum ama evimin önünde bi araba olmalı ki gecede gündüzde çocuğumla rezil olmayayım 
tarafından
Ben olmaz dedim burdaki yorumlardan sonra bana insan lazım komşu sesi çocuk sesi gürültü kendimi guvende hiisediyorum o şekilde
(14,246 puan) tarafından
Herkesin yaşam felsefesi farklı canım bizim mahalle sessiz sakindi anne babam gece çalışırdı kendim çok kaldım evde. Annemin köyü desen kimse yok yazın toplasan 10 kisi olmaz çadırda falan da çok kalırdım anneannem ve dedemle o yüzden ben yaşayabilirim öyle yerlerde
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Açıkçası ben de tedirgin hissederdim. 
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Allah korusun hirlisi var hırsızı var bir de yanlız olduğunu duyan eden olursa sıkıntı olabilir canim imdat diyeceğin kimsenin olmaması senin için güvenli olmaz bence eşini ikna et etrafında caydirici olacak birileri olmali
tarafından
Yanında okul var cami vsr sadece ama ev yok
0 oy
(3,944 puan) tarafından
Eşim olsa otururum ama eşsiz zor yani. Gurbetteyim kimse yoktu 2 ay önce arkadaşım taşındı onun dışında kimsem yok doğumda yaptım 17 gün önce eşim olmasa asla yapamam mesela manevi olarak zor bacım
0 oy
(103 puan) tarafından
Sakın kabul etme pişman olursun
tarafından
Dün gece epey düşündüm binada bile korkuyorum valla en iyisi bulaşmamak
(103 puan) tarafından
Ben çarşıya en uzak mahalledeyim şuan oturduğum yer arkam sağım solum komşu ama önüm bomboş balkondan bakınca dağda gibisin. İckicisi ugursuzu gelir evin önüne durur. Mahallenin en sonu olduğu için. Başta kabul etmeme rağmen 3yildir biz niye buradayız diye niye burayı tuttuk diye her fırsatta söylüyorum taşınmak zor iş. Psikolojin bozulur inşallah gönlüne göre ev komşu bulursun
tarafından
Çok sağol canım orası da ıssız okul bahçesine gelirler doğru dedin sırf ucuz diye de kendimi riske atamam siz olsanız ucuz diye tutar misiniz sürekli de tasinmayacagiz tuttuğumuz yerden o yüzden kalsın diyorum
0 oy
(328 puan) tarafından
yanında ev yok bisy yok yol kenarı bide başına bisy gelse gelip bakcak kimsen olmayacak esin desen zaten yanında olmayacak kabul etme bence 
tarafından
Haklısın canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 161 göst.
6 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde _Mimoza_ (2,786 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 419 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.
+3 oy
22 cevap 1,417 göst.