0 oy
149 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,622 puan) tarafından
Kızlar kızım 27 aylık.  Yükselen zekanın katlarıni aldm . Eline kağıt kalem veriyorm ama duvarı çiziyor artk vermiyorm. Bazen bebeğini uyuturz beraber. Çay yapaym yemek yapaym der. Parmak boyasi aldm .Oyle böyle vakit geçiyor. Mesela kartlara bakmaz diye düşündüm zamanla alıştı sorunca cevap veriyor. Başka neler yapablirm acaba etkinlik için.  Neler alabilirm..

Siz çocuklarınıza etkinlik yapabiliyor musunz?

6 Cevaplar

0 oy
(11,819 puan) tarafından
Valla canım o aylarda yaptığımız tek etkinlik parktı. Bol bol parka çıkardık kahvaltı yapar çıkar öğlen uykusunu uyut yemeğini yer tekrar çıkardık akşama kadar. Kışın da boyama evdeki kaydırak kitaplar falan yapardık o kadar.
-Reklam-
0 oy
(42 puan) tarafından
Carioca boyalarından alabilirsiniz onlar kolay çıkıyor heryerden eğer seviyorsa. Benim kızım 23 aylık 2 ay öncesine kadar hep cırt cırtlı kitaplardan kullandık severek oynadı aylardır ama sıkıldı sanırım onlardan bıraktık artık pek bakmıyor hafta bir ancak. Bu sıra favorisi çocuk akademi ilk adım dikkat seti hiç sıkılmadan yapıyoruz birde hikaye kitaplarını çok seviyor
0 oy
(4,593 puan) tarafından
Bana kalırsa yaz aylarını bol bol dışarıda geçirin, kışın zaten parka gitme sıklığı ve süreleri azalıyor, etkinlikleri o zamana sakla ki sıkılmadan kışı geçirin.
0 oy
(7,138 puan) tarafından
Benimkilerin yaptığı tek etkinlik birbirleriyle kavga etmek benimde araya girmem ve kızmam. 

Boyama bile yaptıramıyorum. 

Gerçi kızım boyama seviyor ama oğlum sıkılıyor asla istemiyor. 
0 oy
(194 puan) tarafından
Guzel etkinlik gorunce yapiyorum genelde ama uyaninca bi sevme faslimiz var kizimla benimkide 26 aylık odasinda uyuyor suan , uyanir bi yarim saat takılırız önce bana ruyasinda gorduklerini anlatiyorr  sonra ben kahvalti hazirlayana kafar balkonda oynuyor bakiniyor veya cizgifilm saati yapiyor yarim.saat hemen su kaynayana kadar  sonra kahvaltı  falan derken zaten uzun suruyor kahvaltimiz cunku blw ile kendi yiyor 6 aydan beri kizim benim verdigimi kabul etmiyor heryerimiz batmis oluyor bi dus aliyoruz e zaten 1 saat suyla oynama kopuk yapıyoruz birlikte oda bebeklerini yikiyor falan uyku saati sonrasi 2 3 saat net uyur dus aldigi icin bide oglen uykusunu seviyoruz biz. Kuzum.uyurken ben yemegimi yaparim hemen tum evin isini bitiririm bu arada bende 8 aylik hamileyim yatiyorum az dinleniyorum kizim uyaninca 4 5 i gecmis oluyor saat hemen yemek yiyoruz ben mutfagi toplayana kadar da babasiyla oyun oynuyorlar oyun hamuru mutfak oyunu falan bazen cirtli kitap bazen ise sadece yakalamaca saklanbac , kizim neyi isterse . Benim isim.zaten yarim saate bitiyor hemen kizimi giydiriyorum vee dogru parka gidiyoruz bidaha uyku saatine kadar parktayiz orda kum oynariz kedileri severiz dondurma yeriz birlikte top oynuyoruz zaten park arkadaslari var  eve donunce ise bi gece mamasi yapiuorum bazen az yediyse aksam yemeginde hemen bi kisa dus hemen 10 dakikalik ayaktan , kitap okuma saati yapiyoruz babasiyla birlikte ya o bize kitap.okuyor ya herkes kendi kitabini okuyor  ve uykuu saati geliyor 10.30 da gun kizim icin bitmis oluyor
0 oy
(4,557 puan) tarafından
Biri 5 yaşında biri 22 aylık iki oğlum var genelde boyama seviyorlar küçük olan dışarıyı çok seviyor evin önünde sürekli süpürge ile oynar yada tornavida ile oyuncak araba tamir eder öyle özellikle hazırladığım etkinlikleri sevmiyorlar kap kavak alıp su doldurup yemek yapar ben Kendi ne isterse ona ayak uydurmaya çalışıyorum 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 369 göst.
12 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Mai (498 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 715 göst.
25 Ekim 2023 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,433 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 200 göst.
15 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Arya455 (177 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 44 göst.

Kategoriler

1,440,917 soru

23,686,468 cevap

310,620 kullanıcı

...