Guzel etkinlik gorunce yapiyorum genelde ama uyaninca bi sevme faslimiz var kizimla benimkide 26 aylık odasinda uyuyor suan , uyanir bi yarim saat takılırız önce bana ruyasinda gorduklerini anlatiyorr sonra ben kahvalti hazirlayana kafar balkonda oynuyor bakiniyor veya cizgifilm saati yapiyor yarim.saat hemen su kaynayana kadar sonra kahvaltı falan derken zaten uzun suruyor kahvaltimiz cunku blw ile kendi yiyor 6 aydan beri kizim benim verdigimi kabul etmiyor heryerimiz batmis oluyor bi dus aliyoruz e zaten 1 saat suyla oynama kopuk yapıyoruz birlikte oda bebeklerini yikiyor falan uyku saati sonrasi 2 3 saat net uyur dus aldigi icin bide oglen uykusunu seviyoruz biz. Kuzum.uyurken ben yemegimi yaparim hemen tum evin isini bitiririm bu arada bende 8 aylik hamileyim yatiyorum az dinleniyorum kizim uyaninca 4 5 i gecmis oluyor saat hemen yemek yiyoruz ben mutfagi toplayana kadar da babasiyla oyun oynuyorlar oyun hamuru mutfak oyunu falan bazen cirtli kitap bazen ise sadece yakalamaca saklanbac , kizim neyi isterse . Benim isim.zaten yarim saate bitiyor hemen kizimi giydiriyorum vee dogru parka gidiyoruz bidaha uyku saatine kadar parktayiz orda kum oynariz kedileri severiz dondurma yeriz birlikte top oynuyoruz zaten park arkadaslari var eve donunce ise bi gece mamasi yapiuorum bazen az yediyse aksam yemeginde hemen bi kisa dus hemen 10 dakikalik ayaktan , kitap okuma saati yapiyoruz babasiyla birlikte ya o bize kitap.okuyor ya herkes kendi kitabini okuyor ve uykuu saati geliyor 10.30 da gun kizim icin bitmis oluyor