0 oy
910 göst.
Diğer kategorisinde (276 puan) tarafından
Bir Anne Doğmamış Bebeğinin Cinsiyetini Hisseder mi. Bı kızım var yeni hamile olduğumu öğrendim kız hissediyorum, eşimde erkek hissediyormuş:)) Kızımın bir kız kardeşi olsun çok isterim ama bu çocuktan sonra gebelik düşünmüyorum artık ve her iki meyveden de tatmak istiyorum. Varmı cinsiyeti hissedipte doğru ćıkan

36 Cevaplar

0 oy
(2,972 puan) tarafından
Herkes oğlun olucak biz öyle hisediyoruz dediler ilkinde tek ben kızım olucam dedim ve şuan kızım var 3 yaşında 
(276 puan) tarafından
Maşallah Allah bağışlasın inşallah
(2,972 puan) tarafından
Amin canım
-Reklam-
0 oy
(7,132 puan) tarafından
Ben oğlumdayken oğlum oldugunu hissettim ve doğru çıktı kızımda da aynı şekilde hatta hep Allah gönlüme göre verdi derim 
(276 puan) tarafından
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin inşallah canım
0 oy
(2,313 puan) tarafından
Kız hissettiğimde oğlum oldu,erkek hissettiğimde kızım oldu ben tutturamadım
(276 puan) tarafından
Bnde kız hissediyorum bklm nasip
0 oy
(14,490 puan) tarafından

Oğlumu da hissettim kızımı da :)

(276 puan) tarafından
Maşallah
0 oy
(6,343 puan) tarafından
3 gebeliğimdede test yaptığım pozitif gördüğüm an hissettim üçüde doğru çıktı

3. De pozitifi gördüm baygınlık geçiriyorum eşime kesin bu bebek erkek dedim :D
(276 puan) tarafından
Bnde bunda baygınlık geçirdim kaç kez
(6,343 puan) tarafından
O ayrı kız ben istemediğim için şoka girdim kendime zor geldim :D
0 oy
(2,655 puan) tarafından
Vallahi ben hamileyken 15 kişiden  15 i de oğlun olacak dedi. Eşimle benim rüyamızda da erkek gördük. 17 gün önce oğlum oldu canım ❤️
(276 puan) tarafından
Maşallah Rabbim sizlere bağışlasın inşallah canım
(2,655 puan) tarafından
Amin canım teşekkür ederim
0 oy
(861 puan) tarafından
Kız hissediyo gibiydim ama rüyamda da hep erkek bebek görüyodum. doktor  erkek olduğunu söyledi, bu sefer de rüyamda doktor yanılmış, bebek kızmış diyodum ve kucağımda bi kız bebek vardı :)
(276 puan) tarafından
Doğuma kaldı desene:)
(861 puan) tarafından
Doktor kesin dedi erkek için ama nasip tabi
(276 puan) tarafından
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah cnm, kaçıncı haftada cinsiyet net söylenir acaba
(861 puan) tarafından
Bebeğin net görüntü vermesine bağlı aslında o. 12 haftada da net olarak cinsiyet şu denebilir, 32 haftada da. Ben 17 haftalıkken sordum cinsiyetini, erkek dedi, kesin mi dedim kesin dedi, öncesinde sormamıştım
(276 puan) tarafından
Hmm teşekkür ederim canım
0 oy
(6,714 puan) tarafından
Benim his ve rüyalar arasında geldi gitti büyük kızımda bı arkadaşım ben hamile kalmadan önce rüyasında kızımın olduğunu görmüş bı arkadaşım boş bı anında inşallah seninde bı kızın olur dedi ve bende hep kız istedim rüyalarımda iki kere erkek gördüm ama kızım oldu ikincide de halam göbek deliğine baktı senin ikinci de kız dedi oda kız oldu ve onda da dua ettim kızıma arkadas yoldaş olsun beraber buyusunler kimseye muhtaç olmasınlar diye 
(276 puan) tarafından
Aynn bnde öyle düşünüyorum ama bazen diyorum her iki meyveden de tatmak istiyorum
(6,714 puan) tarafından
Bende bekarken hep öyle dedim Rabbim bı oglan bı kız nasip eder inşallah diye sonra biraz malum eskilerin erkek baskısı ilk gebeliğim de karnımı herkes erkek çocuğuna benzetirdi ikinci de korktum kızımı ayırırlar diye o yüzden çok dua ettim çok şükür karşılığını aldım
0 oy
(1,247 puan) tarafından
Evlenmeden önce hep oğlum olacak derdim. Hamile kalınca kız dedim hatta yüzde yüz emindim. Şuan 4 yaşında pamuk gibi kızım varr.. Allah sağlıkla aldirsin
(276 puan) tarafından
Amin inşallah, bnde hep kız istedim kızım oldu , bunda istemek değilde bilmiyorum farklı bir his
0 oy
(2,101 puan) tarafından

Var ben hissettim karnım erkek karnı gibiydi ama ben hep öğrendim öğreneli kızım olacak dedim . Herkes diyordu karnın erkek karnı sonra doktor ne hissediyorsun dedi dedim herkes erkek karnı erkek olacak diyor ama bence kızım olacak dedim . Evet anneler her zaman hisseder dedi şimdi 4 buçuk yaşında prensesim var çok şükür <3

(276 puan) tarafından
Maşallah Rabbim sizlere bağışlasın inşallah canım
0 oy
(2,122 puan) tarafından
Ben kız olacagından emindim kızımda oldu ama hep rüyamda erkek dogurdugumu gorüyordum
(276 puan) tarafından
Rüyaların tersi çıkarmış demek ki
0 oy
(4,361 puan) tarafından

Hamilelikten önce bile oğlum olacak benim eminim derdim, ki kız çocuk hastasıyımdır süslü püslü :). Nitekim de oğlum oldu çok şükür varlığına. 

(276 puan) tarafından
Evlat her zaman evlattır iyi olsunlar sağlıklı olsunlarda kız erkek hiç farketmez
(4,361 puan) tarafından
Öyle tabi, hepsi kuzu.
0 oy
(2,999 puan) tarafından
İlkinde rüyamda kız gördüm çok etkiledi beni kesin kızımız olacak dedim ikincide rüyamda erkek gördüm zaten erkek hissediyordum.ama doktorlar sürekli kız diyordu 27 haftada erkek olduğu kesinleşti kız diyenlere hiç inanmamıştım zaten :D
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Valla bilemiyorum ama ben eşimle tanışmadan kızim olcak diyodum eşimle nisanlandik kendimi erkek annesi gibi hissetmeye başlamıştım hamilelikte herkes kız kız dediler çevrem yani bende kız demeye başlamıştım ama ilk hissettiğim tuttu oğlum oldu 
0 oy
(9 puan) tarafından
Ben hamileligimin basindan oglum olucagini hiss ediyodum.2 yil cocugum olmadi.Rabbime cok dua etdim bi tane olsun oglan kiz fark etemz diye cok sukur oglum oldu su an 2 bucuk aylik
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Doğana kadar erkek hissettim,  rüyalarımda hep erkek gördüm. Kızım oldu çok şükür 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 2,103 göst.
0 oy
16 cevap 412 göst.
8 Nisan 2021 Aile kategorisinde Ozle03 (70 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,209 göst.

401,983 soru

12,034,115 cevap

36,262 kullanıcı

...