0 oy
70 göst.
Diğer kategorisinde (539 puan) tarafından
Kızlar esim kurdeşen oldu bayramin üçüncü gununden beri boyle ne yaptiysak olmadi siz neler yaptiniz bir yardımcı olun adam kötü durumda 

1 cevap

0 oy
(433 puan) tarafından
Hastaneye gidin ilaç tedavisi işe yaramıştı bende
(539 puan) tarafından
Gidiyoruz seeum takiolar gecior ertesi gün geri baslior ilac ve krem vermisler genede gecmedi cnm
(433 puan) tarafından
Ne tetikliyor peki onu bulabilirseniz iyi olur yediği içtiği yada farklı kullandığı bir ilaç var mı bayramın üçüncü gününden itibaren
(539 puan) tarafından
Eşim asiri derecede yemek seçer asla sebze yemekleri yemez sadece yediği et tavuk arada makarna hergun  bikmadan ger öğün yer be adam yeme dikkat et diyorum bana kiziyor sanane ben yillardir yiorum diyor  bisey desem hemen kızıyor kurdesen olunca herseyde terslemeye kizmaya başladı ben ne yapabilirim yani anlamiyorki cok iyi birisidir ama asla kimsenin dedigini anlamaz yapmaz hep kendi dedigi hep kendi yaptığı hep kendi yasadigi dogru herkes hersey yanlis hatali adami deli ediyor doktoru bile delirtiyor bilmisligiyle
(433 puan) tarafından
Boşuna çabalama o zaman çünkü sen bi çözüm bulsan dahi belliki eşin kabul etmeyebilir denemek istemez.
(539 puan) tarafından
Ayne oyle canim ama ben bi dua ettim adam kendiyle ugrasior surekli cok canımı yakmıştı ama iste yinede keske olmasaydi diyorum
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 97 göst.
15 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Ozgegzem (572 puan) tarafından soruldu
+2 oy
4 cevap 131 göst.
2 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatos_0920 (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 171 göst.
0 oy
0 cevap 80 göst.

414,069 soru

12,462,352 cevap

46,784 kullanıcı

Kategoriler

...