0 oy
321 göst.
Diğer kategorisinde (637 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
hastaneye mi götüreyim eşim de evde yok çıkaramıyorum baya geride nefes alamıyor gibi 

19 Cevaplar

0 oy
(637 puan) tarafından

En İyi Cevap
Acile geldik biraz zor çıktı ama çıktı çok şükür çıkaramazlarsa KBB doktoruna yönlendireceklerdi ama gerek kalmadı çok şükür , Hepinizden Allah razı olsun ömrümden bi 10 sene eksildi öldüm öldüm dirildim resmen , eşim benden beter haldeydi Rabbim herkesin yavurusuna sağlık sıhhat versin kimseye evlat acısı göstermesin 
(4,084 puan) tarafından
Geçmiş olsun çocuk işte herşeyi oyun sanıyorlar rabbim büyük sıkıntı yaşatmasın oda korkmuştur
(637 puan) tarafından
Hiperaktif yaramaz bi çocuk herşeyi karıştırır  yerinde durmaz ve 2 buçuk senede çok şey yaşadı yaşadık bu yüzden doktorlardan yabancı insanlardan çok korkar sedyeye koyar koymaz ağlama krizine girdi tuttuk doktor zor çıkardı bu da geçti hamd olsun ve Allah razı olsun canım
(1,207 puan) tarafından
Geçmiş olsun
(637 puan) tarafından
Sağolunn
-Reklam-
0 oy
(2,440 puan) tarafından
Acil acil acil gerekirse 112 ara
0 oy
(890 puan) tarafından
Sümkür demekten anlayacak yaşta mı?
(637 puan) tarafından
Yok canım ya anlamaz işitme engelimizde var cihaz kullanıyor tek tük kelimemiz var
(890 puan) tarafından
Elinde kalın uçlu tığ varsa onunla çekmeyi deneyebilirsin şayet hastaneye götürme imkanın yoksa şuan
(637 puan) tarafından
İzin vermiyor hemen gözünden yaşlar akıyor itiriyor beni
(890 puan) tarafından
Pamuk fazlasıyla ileri gitmiş durumda zaten ciddi sorunlara sebep olabilir. Ya direkt hastaneye götür yada onu sıkıca tutup kalın uçlu tığ ile çekmeyi dene
0 oy
tarafından
Götür canım ya. Çok da yatırma . 112 yi ara bilgi al
0 oy
(97 puan) tarafından
Yani canım çocuk nefes alırken zorlanıyorsa götür tabi kaç yaşında hani hünkurse filan
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Cımbızla ulaşmayı denedin mi? Aslında hastaneye gitmek kesinlikle daha sağlıklı ama hani gidemeyecek durumdaysan bi deneyebilirsin
(12,049 puan) tarafından
Evet gecende yegenim 4.5 yasinda burnuna kagit sokmus enistem cimbizlq cekip almis
0 oy
(55 puan) tarafından
Hemen hastaneye götürün. Genelde araştırma hastaneleri çıkarıyor. Vakit kaybetmeyin daha da geriye gitmesin ayrıca. Doktor müdahale etsin derhal. Geçmiş olsun vakit kaybetmeyin
0 oy
(1,042 puan) tarafından
4 yaşındaki kızım kağıt koymuştu cımbızla alamadım baya gerideydi hemen acile götürdüm acilde nöbetçi kbbye yönlendirdi KBB doktoru ışıklı cihazıyla çıkardı
0 oy
(1,028 puan) tarafından
Sizi korkutmak istemem ama bir tanıdığımiz bebeğinin eline havuç vermiş o da havucu yerken minicik bir parçasını burnuna kaçırmış anneside çıkarmaya çalışırken daha da ileri gitmiş ameliyatla almışlar sizde çok zorlamayın ki daha da ileri gitmesin doktora götürün 
0 oy
(2,711 puan) tarafından
Oglum 2 bucuk yasindayken 3 tane misir tanesi sokmustu burnuna patlayandan kalin uclu tigla cikardim2 birinden 1 digerinden
(890 puan) tarafından
Benim de aklıma kalın uçlu tığ geldi direkt onu denemesini söyledim cımbızla falan olacak iş değil çünkü alan çok dar, umarım çıkarabilir aklım çocukta kaldı hani yakın bi yerde olsa gidip yardım edicem
(2,711 puan) tarafından
Valla iyi dayana bilmis ben coktan ugrasmaya baslatdim
0 oy
(10,975 puan) tarafından
nazal burun temizliği işe yarayabilir, birinden fışkırt diğerinden çıkar 
0 oy
(6,910 puan) tarafından
Ne yaptınız gidebildiniz mu Dr 
0 oy
(1,138 puan) tarafından
Cocukken aynisini ablam yaomisti bana acile goturmusler doktor cikarmis.Bence goturun doktora daha ileri gitmeden
0 oy
(637 puan) tarafından
Çıkaramadım burnu kanadı eşim geliyor hastaneye gidecez zaten işitme engelli olan implantlı bi çocuk cihazla duyuyor minik kuşum dua edin inşallah acilde hemen çıkarsınlar
(890 puan) tarafından
Senden haber bekliyodum bende. Tez vakitte hayırlı haberlerle gelin umarım. Şimdiden çok geçmiş olsun
(2,268 puan) tarafından
Benim kizimda pecete sokmustu birkac ay once ve ayni sekilde ayni yerde duruyordu cikaramadim birturlu , hastaneye gittik . Hemen doktor makas gibi ucu uzun sivri birseyler cikardi . Korkma cikarirlar ama kafasini cok geride tutmamaya ozen goster . Gecmis olsun
0 oy
(930 puan) tarafından
Canım hemn acile götür hemn ilgilenirler gerekirse 112 yi ara hastane uzak ya cnku benmde kızım burnuna boncuk sokmuştu hemen acilden girdik zor bela çıkardılar nefe alamyrdu yavrum 
0 oy
(838 puan) tarafından
Haber beklıyorıö ha gece gece kötü oldum
0 oy
(233 puan) tarafından
Canım benim çoxuğumda oyuncak parçası aoktu. Acil kkb ye gönderiyor. Orda çıkarıyorlar. Sen sakın oynama. Oynafıkça gırtlaktan nefes borusuna kaçıyormuş. Onlar çıkartıyorlar. Çok geçmiş olsun 
0 oy
(1,255 puan) tarafından
Canım diğer burnunu elinle tıka sumkurt çıkacak. Aynısı başıma geldi öyle cikardim
0 oy
(2,237 puan) tarafından
Son durum nedir çıkardılar mı 
(637 puan) tarafından
Çıkardılar canım yukarıda yazdım
(4,084 puan) tarafından
Başa sabitlemiş canım doktorlar çıkarmış acilde
(2,237 puan) tarafından
Ay iyi sevindim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 141 göst.
27 Nisan 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 132 göst.
16 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Gurmeanne (650 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 203 göst.
21 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Biroglanbirkizannesi (551 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 284 göst.
1 Mart 2022 Diğer kategorisinde Rabia_ikra (5,867 puan) tarafından soruldu

403,646 soru

12,093,458 cevap

36,388 kullanıcı

...