0 oy
251 göst.
Aile kategorisinde (2,514 puan) tarafından

Kızlar ben de çalışıyorum ve önümüz hafta ameliyat olacağım bu gelecek cumartesi pazar da ev sahibinin torunun düğünü var apartmanda düğün varken yapamayız diye iki gündür yapiyorus benim de 22 sinde kontrol var direkt miyom aldırma için ameliyat günü belirleme gibi bı olay var bizde iki gündür eşimle dip köşe temizlik yapıyoruz cam kapı silme kiler odası var orayı boşaltıp tekrar düzenledik kuru bakliyat dolabım falan var onları vs aklınıza gelebilecek dip köşe temizlik yaptık ameliyat olursam tertemiz olsun diye kurbandan önce yaptık böyle dip köşe .

Neyse temizliği bitirdik oturduk yemek yiyoruz kaynanam aradı oğlum mahvoldum bugün niye gelmedin diye yakinmaya oda anne biliyorsun ya benim karım rahatsız ameliyat gibi durum var dip köşe evimizi temizledik dedi gayet kibar . Bu hala ee bende mahvoldum bahçe de sıcakta vermem bahçelerden dedi iki biber gönderiyor onun lafını yapıyor bana. Bende ben manavdan alırım gerek yok dedim aa Büşra da mı orda ver demis aldım bende nasıl oldun kızım diyor 2 haftadır kanamadan ağrıdan geberiyorum aramadı iyi ağrı siziyla ise gidiyorum iki gündür de kocamla dip köşe temizlik yapıyoruz dedim . Ee bende işte bahçede yoruldum tek başıma dedi olabilir dedim bende yalnızım ise gdiyorum hafta içi işten gelip de mi yapayım yazık değil mi bana dedim doğru diyorsun dedi kocam sağolsun yardım etti derledik topladık evimizi kimse arayıp sormuyor dedim hı öyledir dedi fesat bı ses tonuyla neyse hadi görüşürüz yemek yiyorum dedim kapattım 

Oğlu bana yardım edince ağrına gitti :D hep istiyor onun işi yapılsın bencillik işi gücü sonra dedim mi herkes diyor oğlu o anasiysa bende nikahlı karısıym hep ona olmaz malesef 

Sizce haksız mıyım ??

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Gelin kaynana rekabeti gibi olmuş sizin konuşmanız.  kadın yorulduğunu söylemiş insanız hepimiz yorulduk diyoruz yeri geliyor evdekilere sitem ediyoruz. kocam da kocam kocam bana yardım etti beraber yaptık diye ısrarla söylemeniz bana göre pek iyi niyetli olmamış kusura bakmayın kaba bi tabir olacak ama ohhh çatla patla demek istemişsiniz sanki. 
(2,514 puan) tarafından
Valla biraz öyle çünkü her seferinde her işinde ağlayıp yakınıyor hep her işini kocam görsün ıstiyor bide çocuk gibi vermem bahceden diyor sen yaptığın her şeyi karşılık bekleyerek mi yapiyorsun verme manav var köşe de ordan alırım dedim bende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kocan hep böyle olsa bu rutininiz olsa bu kadar göze sokmaya calısmazdın bence ameliyat durumundan dolayı esın sana yardım etmiş sende kaynanandan ıntıkam alırcasına sacmalamıssın

Kadın gayet normal yoruldum vs demiş herkes dıyor bunu abartma ve bu kadar göze sokmaya çalışma kocanın yardımı gayet dogal
(2,514 puan) tarafından
Bende evlat büyütüyorum ama evladımın her isime kul köle olmadığını bilerek ve ileride bir gün kendi hayatı olduğunu olacağını bı aile kurup da özeli olacağını bilerek büyütüyorum benim de oğlan kardeşim var bekar ama annem asla gel şunu yapalım demez he yapar mı yapar benim babam da hayvancılık yaparlar ama ne eşime ne kardeşime demez şart kosup tavır yapmaz çünkü mecbur değil.. geçen geri ödemeli borç istedik kredi kartı için hanfendi vermedi verdirmedi
tarafından
İçini sen bilirsin tabi ki ben genel olarak dedim bu sekılde herşeye cagırıp sızın zamanınızdan çalmaya tabıkı hakkı yok
(2,514 puan) tarafından
Her şeye çağırıyor her hafta sonu oraya gidelim istiyor gitmeyince de hemen trip tavır yapıyor küsüp laf sokuyor geçen bayram sonunda denize gittik neden köye gidip de iş gormedik 9 gün evde naptınız dedi gezdik dedim bende napcaz adam akıllı tatilim mi var benim dedim çok mu gerekli gezmek diyor hanfendi hesap soruyor niye gelmedin diye dedim bizde insanız gezcez tozcaz her şeye ya her şeye karışıyor istediği olsun istiyor hep
tarafından
Hmm mesafenı net bır sekılde koyup konusmamalısın cidden alırım müdahaleciymiş ona ne sızın tatılınız gezmenız yardımın da bır yerı var karı koca calısan insanlarsınız fırsat bulmuş denk gelmısksn tatıle gıtmekten doğal ne var
(2,514 puan) tarafından
İşte gel de anlat ben mesafeliyim kız en son bayramdan sonra bı kere gittim oda hayır vardı köyde öyle yoksa adam gibi yüzünü bile görmüyorum. Her halta karışır ya bana diyor çalış çalış iki kişi napıyorsunuz parayı gezmekten tutamıyorsunuz diyip duuryor dönüp dönüp aynj şeyi söylüyor bı gün bı  tersledim kendim çalışıp kendim yiyorum seni ne alakadar eder kendi işine bak ben gidip bı fincan kahve icemiceksem bı köfte bı tost yiyemeyeceksem dışarda ne anlamı var bu hayatın gençliğin köpek gibi çalışmanın dedim ama yüzsüz işte defalarca verdim ağzının payını ama yüzsüz iflah olmuyor

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 214 göst.
1 Ağustos 2021 Aile kategorisinde H&S (294 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 524 göst.
25 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,470 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.
23 Eylül 2022 Aile kategorisinde Bn bir anneyim (224 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 387 göst.