Kızlar ben de çalışıyorum ve önümüz hafta ameliyat olacağım bu gelecek cumartesi pazar da ev sahibinin torunun düğünü var apartmanda düğün varken yapamayız diye iki gündür yapiyorus benim de 22 sinde kontrol var direkt miyom aldırma için ameliyat günü belirleme gibi bı olay var bizde iki gündür eşimle dip köşe temizlik yapıyoruz cam kapı silme kiler odası var orayı boşaltıp tekrar düzenledik kuru bakliyat dolabım falan var onları vs aklınıza gelebilecek dip köşe temizlik yaptık ameliyat olursam tertemiz olsun diye kurbandan önce yaptık böyle dip köşe .
Neyse temizliği bitirdik oturduk yemek yiyoruz kaynanam aradı oğlum mahvoldum bugün niye gelmedin diye yakinmaya oda anne biliyorsun ya benim karım rahatsız ameliyat gibi durum var dip köşe evimizi temizledik dedi gayet kibar . Bu hala ee bende mahvoldum bahçe de sıcakta vermem bahçelerden dedi iki biber gönderiyor onun lafını yapıyor bana. Bende ben manavdan alırım gerek yok dedim aa Büşra da mı orda ver demis aldım bende nasıl oldun kızım diyor 2 haftadır kanamadan ağrıdan geberiyorum aramadı iyi ağrı siziyla ise gidiyorum iki gündür de kocamla dip köşe temizlik yapıyoruz dedim . Ee bende işte bahçede yoruldum tek başıma dedi olabilir dedim bende yalnızım ise gdiyorum hafta içi işten gelip de mi yapayım yazık değil mi bana dedim doğru diyorsun dedi kocam sağolsun yardım etti derledik topladık evimizi kimse arayıp sormuyor dedim hı öyledir dedi fesat bı ses tonuyla neyse hadi görüşürüz yemek yiyorum dedim kapattım
Oğlu bana yardım edince ağrına gitti hep istiyor onun işi yapılsın bencillik işi gücü sonra dedim mi herkes diyor oğlu o anasiysa bende nikahlı karısıym hep ona olmaz malesef
Sizce haksız mıyım ??