0 oy
193 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Parka ve babannesine gitmekten başka bi faaliyetimiz yok. Çok hareketli ve herşeyden çok çabuk sıkılıyor. Boyama yaptıramıyorum her yere boyaları atıyor dağıtıyor. Oyun hamuru almayı düşündüm onu da yutar diye çok korktum eşim de izin vermedi zaten daha küçük diye. Siz neler yapıyorsunuz bu yaş grubundaki çocuklar nelerden hoşlanır?

9 Cevaplar

+1 oy
(722 puan) tarafından
Yani boyaları akitsin dagitsin çocuk öyle öğrenecek hamuru da yemez kocaman oğluniz benim kızım 2 yaşında oynar.Biraz kısıtlıyor gibisiniz çocuk yaşayarak öğrenecek herşeyi.Beraber oynayın oyun hamurunu oyun oynamayı da sizden öğrenecek.
-Reklam-
0 oy
(13,394 puan) tarafından
evde sen hamur yap. bir se yese bile sıkıntı yaratmayan oyun hamurları var. şu yaz günlerinde en güzel etkinlik sulu olanlardır. 
tarafından
Ona havuz gibi yapıyorum arabalarını atıyor bazen ama onu da her zaman yapmıyorum hiç sıkılmadan akşama kadar oynayabilir kendinden geçiyor resmen çocuk suyu görünce
(13,394 puan) tarafından
bırak oynasın, soğuk su değil de birazcık ılık kpy tamam
0 oy
(4,066 puan) tarafından
Oyun hamuru için küçük değil ki. Söylersiniz bu oyuncak diye. Scooter falan alabilirsiniz ev önünde ya da park yakınsa gezsin. Balkon için sulu oyuncaklar var onlardan alabilirsiniz. Lego seviyorsa lego alın. 
0 oy
tarafından
Valla erkek çocuk 4 den sonra evde hiçbir etkinliğe rıza gelmiyor onların ilacı park site dışarısı biz şuan köydeyiz de rahatım ne etkinlik yaparsak yapalım 5 dk sonra canım sıkılıyor diyor 
0 oy
(2,666 puan) tarafından
Kinetix kum alın çok sakinleştiriyor anaokulunda çalıştım ben öğretmenler haftada 2 kere verirlerdi çocuklara çok da güzel oymarlardı
0 oy
(647 puan) tarafından
Oyun hamurunu ben bir yaşından beri veriyorum. Sizinki asla küçük değil.
0 oy
(636 puan) tarafından
4 yasta anaokuluna gittik o yuzden cogu etkinligi tek yapabiliyoruz ,yazinda unutmasin diye hazir kesme,yapistirma setleri var onu kullaniyorum ozellikle makas kullanma becerisini unutmasin diye.Hamur u da 2 yasindan beri kullaniyoruz parmaklar icin cok onemli bence.Ayrica hazir kitaplardan olusan egitim setleri var cogu kavrami ogretmeniz okul oncesi icinde kolaylik oluyor bu setler bim e bile geliyor.
0 oy
(4,076 puan) tarafından
4 yaş oyun hamurunu nasıl yutsun biz 1.5 yaştan beri kullanıyoruz. Oyun hamuruyla bir sürü figür yaparsınız, kinetik kum alın o da çok eğlenceli. Balkon müsaitse havuz içine arabalar uzun süre vakit geçirir içinde 
0 oy
tarafından

Herkese teşekkür ediyorum bu güzel cevaplarınız için hanımlar :)

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 188 göst.
26 Eylül 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,247 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
0 oy
8 cevap 211 göst.
29 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Tombul yanak (3,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 72 göst.
30 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Pelin1 (675 puan) tarafından soruldu

410,896 soru

12,365,068 cevap

41,925 kullanıcı

Kategoriler

...