0 oy
1,358 göst.
Diğer kategorisinde (211 puan) tarafından

Kızlar ben mi çok takıntılıyım bilmiyorum. Bir kadın önerdiler kişilik olarak çok iyi çok tatlı bir kadın. Bakınca da temiz yapıyor ama bakın takıldıgım şeyleri söyleyeceğim sizce bende mi bir sorun var? 

Camları sildiği suyu mutfak lavabosunda döktü uyardım. 

Şimdi de dolapları siliyor. Tabak tencere ne varsa yere koymuş :( 

36 Cevaplar

+1 oy
(1,793 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Gel sarılalım. Eşimde çağırma artık,arkasından zaten temizliyorsun diyor. Benimklerde ayaklarıyla tuvalete girer,sonra wc terliği giyer. Banyoyu ışık kapalı temizlemek ister. Paspas kovasını yemek masasının üstüne koyar. Klozet temizlemez. Varda var mübarek 
-Reklam-
+2 oy
(989 puan) tarafından
camları sildi suyu mutfak lavabosuba dökebilir bunda ne var ki hepsi aynı kanalizasyona gidyor sonuçta ama tabakları vs yere koymadçsına bende takardım açıkcadı sonuçta yemek masasıma koyuyosun masaya ekmek vs de konuyor.güzelce uyarabilirsn bnce bi de günlüğüne ne kadar verdin cnm mrk ettm
(211 puan) tarafından
Dısarının pisliğini mutfak lavabosuna dökmek bana normal gelmiyor canım uyarıyorum bakalım inşallah düzen tuttururuz. Saati 150 lira dedi. Muhtemelen 1200-1300e gelir :)
(989 puan) tarafından
herkesin kendi bileceği şey tabiki ama rahatsızsan uyar olmadı bi daha çağırmazsın
(211 puan) tarafından
Uyarılarımı dinleyip ona göre davranıyor zaten sağ olsun. Güvendiğimiz bir kadın o yüzden onunla sürekli devam edelim istiyorum. Bakalım inşallah zamanla ikimiz de birbirimize alışırız
+2 oy
tarafından
Ne var bunda?? Gerçekten bunlara mı takıldın

Bence sende sorun var BENCE 
(211 puan) tarafından
Hemen psikolojik tedavi alııyım öyle diyorsanızz :)))
tarafından
Alırsın yada almazsın orasını bilemem ama fikrimizi sorduysan ciddiye alman gerekir diye düşünüyorum:)
+2 oy
(811 puan) tarafından
Yani eğer evin içinde dizilerdeki gibi ayakkabiyla gezmiyorsaniz yere koymasinda hiçbir sakınca yok
(211 puan) tarafından
:)) hahha o kadar elit olamadık gülüm
(811 puan) tarafından
O zaman sorun yoktur sakın ol :)
+2 oy
(4,468 puan) tarafından
Bnde gidiyrum temizliğe cnm evet bnde mutfak lavabosuna döküyorum ama tabi ev sahibine sorarak dökerim tabakaları da egerki evde ayakkabı ile gezilmiyorsa tezgah üstü doluysa bnde yere dizerim 
(211 puan) tarafından
Canım evi uzun süredir kullanmıyoruz haliyle yerler kirli bir sofra bezi verdim onu o şekilde hallettik. Neyse ki çok uyumlu bir kadın. Çok da güvendiğimiz birisi o yüzden içime sine sine onunla devam edelim istiyorum.
(4,468 puan) tarafından
Yani önemli olan senin içine sinmesi tabi benim devamlı gittiğim ev var mesela duzenimi kurdum ben
+2 oy
(712 puan) tarafından
Bana göre normalsiniz. Temizliğin bir şartı olmalı. Banyodaki banyoda, yerdeki yerde kalmalı. Tezgahımda, mutfağımda yeri yok. 
tarafından
Hepsi aynı lağıma gidiyor :D
(712 puan) tarafından
Bacım klozetten su içmiyoruz ama. Ya da mutfak lavabosuna hacet gidermiyoruz.
+1 oy
(46 puan) tarafından
Cam silmek için kullandığı kovaya bağlı. Eğer o kovayı yerleri silmek içinde kullanıyorsam izin vermem klozete dök derim. Kendi fikrim bende olsam mutfak lavabosuna izin vermem bazen pencere dışına kuş pisliği olabiliyor. Takıntı değil bu olması gereken. Tabaklarida temiz örtü varsa verebilirsin üzerine bırakabilir. Yerde çöp toz yapışmasın diye.
(211 puan) tarafından
Bahsetmek istediğim tam da buydu :) sofra bezi vardı onu verdim sonra yıkarız temiz kalır diye.
Cogunluga normal gelmiş bunlar :) şaşırdım açıkcası
+1 oy
(6,343 puan) tarafından
Valla pencere suyuda mutfak lavabosuna dökülmez tabaklarda yere konuşmaz kimse kusura bakmasın. 

Yere sini koysun tabakları siniye dizsin suyuda tuvalete döksün bi zahmet
(211 puan) tarafından
:) kesinlikle canım  benim gibi düşünen birilerini görmek de mutlu ediyor.
(6,343 puan) tarafından
Ben tabakları tezgahta bile siniye dizerim. Yeryoksa yere ama sini üzerine koyarım
+1 oy
(702 puan) tarafından
Haklısın ya mıtfak lavabosuna dökülmez bnm evim cadde üstü aşırı toz oluyor kuşlarda çok pisliyor. İlk arıtma suyu çok kötü oluyor wc ye dökerim. Tabaklarıda koyacak yer yoksa tezgahta masada ondan yapmış olabilir. Uyarırsın yapmaz bnce 
+1 oy
(620 puan) tarafından
Ben çok takılmam herşeye ama mesela bana gelen kadın tuvaleti banyoyu sadece sildi. Yani klozeti felan da. Su dökmedi. Bu benim için çok önemli ondan bidaha almadım kendisini 
+1 oy
(2,106 puan) tarafından
Şahsen kendi evimde cam sildiğim suyu mutfak lavabosuna dökmüyorum. Tencere tabağı yere koymasını da uygun bulmadım kıl tüy gidebilir içlerine. Masa veya tezgaha kaldırması güzel olurdu. İnşallah uyarının dikkate alır 
+1 oy
(2,242 puan) tarafından
Sen kadını kişilik olarak beğendin ama o seni beğendi mi, bir daha gelir mi acaba. Temizlik yapacak haliniz yok ama geleni saniye saniye izlemeye yorum yapmaya haliniz var. Beğenmiyorsan kır dizini temizle
(211 puan) tarafından
Ahahha peki tatlım
+1 oy
(1,036 puan) tarafından
Yer temizse koyabilir onda sorun görmedim de cam sildiği su mutfak lavabosuna dökülmez hijyenik olarak değil sadece dibinde biriken kum lavaboyu da tıklayabilir tozlu su klozete dökülür 
+1 oy
(1,822 puan) tarafından
Mutfak lavabosuna dökemez temizlik yaptığı suyu. Ben kızarım. Mutfak eşyalarını da yere koyamaz haklısın bence.
0 oy
(2,677 puan) tarafından
İş anlayışı farklıdır uyarını yap güzel bir dille olmadı bidaha çağırmmazsın zaten
(211 puan) tarafından
Uyarınca düzeltiyor sağ olsun hiç sıkıntılı bir kadın değil. Bakalım inşallah güzel anlasırız da devamlı gelir. Yoksa güvenecek birini bulmakta zor
0 oy
(645 puan) tarafından

Bence biraz takıntilisiniz. Ben sizin kadar titiz değilim mesela. Başkalarının yaptığı temizlik içinize sinmez ki siziin. Sonra arkasından kendiniz yapmazsınız inşallah :) 

(211 puan) tarafından
evet annemde takıntılı olduğumu söyler. :)) bende farkındayım ama evde içime sinesi temiz olsun istiyorum. Haftada gelip gidecek evi kadına bırakacağım çünkü :)
İçime sinesi temizliyordum sonra hamile olduğumu öğrendim :) eşim sıkıntı çıkardı bu ara öyle bir temizlik yapamam malesef
(645 puan) tarafından
Benim de titiz olan arkadaşlarımin genelde başkasının yaptığı temizliğe içi ısınmaz. Ben de yardımcı almak istiyorum ama çok aşırı da titiz değilim. Allah kolaylık versin
(211 puan) tarafından
Valla kolaylık canım en azından ayda bir biri gelip ince temizliği bitirse yeter. Bu arada içim ısındı :) Allah var güzel temizledi
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Tabakları yere koymasını ben de istemezdim. Güzel bir dille uyar
(211 puan) tarafından
Uyardım canım o da sağ olsun hiç ikilemedi öyle likle hallettik
0 oy
(2,425 puan) tarafından
Ikiside hoş olmamış uyarır geçerdim devam ediyorsa bir daha çağırmazdim ama abartılacak kadar muhim konular degil benim için 
(211 puan) tarafından
Uyardım canım o da sağ olsun dediğim gibi yaptı.
0 oy
(7,104 puan) tarafından
Tabakları yada tencereleri vs yere koymasını bende istemezdim ama bende genelde mutfak lavabosuna döküyorum evimde pırıl pırıl oraya döküldü diye pis değil ki
0 oy
(1,134 puan) tarafından
Bende abarttiginizi dusunuyorum.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 222 göst.
0 oy
9 cevap 369 göst.
2 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Mervekrvl (983 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 151 göst.
+2 oy