0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde (227 puan) tarafından
Kızlar ev aldı başını gidiyor anlamıyorum ki daha dün temizlik yaptım ama bugün berbat bende donumla koltuğa uzandım balkondan efil efil esintiler geliyor dedim ki amaaan yapılır be yaa siz ne durumdasınız :D

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

Psikolojim bozulur hayatta evim dağınık ve pis olamaz anında hastanelik olurum lohusayken o 1 saatlik uykularda ayaktayken bile temizliği ihmal edemedim söyle temizliği daginikligi umursamayan sonraya erteleyen insanlara hayran kalıyorum birazda bana gönderin yaa:D

(227 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
:) her gün yapılıyor yarım saat Bi saat ertelemekten hiç bir şey olmaz dene bence hayat geçiyor neden temizlik diye kafamı bozayım ki
(930 puan) tarafından
Kız cümlenin başında psikolojim bozulur demişsin ama anlattıklarına göre bozulmuş zaten..lohusalikta 1 saatlik uyku diliminde iş yaptıysan sağlıklı bir durumda değilsin zaten..
tarafından
Başak burcu olmaktan nefret ediyorum:)))) tertemiz mis gibi çamaşır suyu kokan ev psikolojimi düzeltiyor mutlu oluyorum daha öncesinden obsesif seviyesindeydim uzman yardımıyla bu kadar azaltabildim
(227 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun o işler çok zor ben kendi halimden memnunum :D
tarafından
Darısı bana insallah :))))
-Reklam-
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Evim genel olarak temiz. Akşam yatmadan önce dağınıklıkları topluyorum gün içinde de süpürüyorum yetiyor o.
(227 puan) tarafından
Maşallah ne kadar güzel benim ruh halime göre değişir bi an gelir deli gibi temizlik yaparım bi an gelir herşeyi olduğu gibi bırakırım nasıl olsa eninde sonunda ben yapıyorum :)
(2,734 puan) tarafından
Bu sıcaklarda o delilik gelmiyor :) az önce evi süpürdüm kan ter içinde kaldım. Allahtan eşim henüz işe gitmedi bir su dökündüm çıktım. Birazdan da kızımla parka çıkıcaz. Bütün günüm parkta geçiyor.
(227 puan) tarafından
Aynen sıcaklardan dolayı bende işlerin yarısını bitirip duşa girdikten sonra devam ediyorum ömür temizlikle geçiyor neden bitmiyor anlamıyorum boşver canım zaten parkta canımız çıkıyor ben kendimi eve attığımda hayatı sorgulama aşamasına geliyorum :D
(2,734 puan) tarafından
Öyle oluyor. Ben de sorguluyorum. Neydim, ne oldum acaba daha ne olucam. Bu sendromlar filan ne zaman biter. Bekarken şu an ne yapardım mesela filan diye sorguluyorum kendimi :):)
(227 puan) tarafından
Benim bi kızım var 3 yaşında sürekli huy değiştiriyor söylediklerinin hepsini bende yaşıyorum :D
0 oy
(930 puan) tarafından
Bitmiyor iş hiç bitmiyor..3 yaşında ve 3 aylik bebem var..eşimle 7/24 evdeyiz beraber yapıyoruz her şeyi ama yine de her yer her yerde..sürekli çamaşır çıkıyor..Camları silmeyeli 3 ay oldu öyle dip köşe iş yapamıyorum ama sil süpür topla toz al banyo tuvaleti cifle..yine de hiç yapılmamış gibi dağınık şu an evim..bak bi gaza gelecek gibiyim kalkıp ütü yapıp bi posta çamaşır yıkayıp assam..sağı solu toplayıp robotu çalıştırsam...:) ama ben de senin gibi balkon kapısının önünde efil efil oturuyorum:D
(227 puan) tarafından
Benim cam kapı temiz nevresimler dün değişti çamaşır yok hepsini hallettim bugün sadece ortalık toparlanacak sonra arkadaşıma çıkıcam ama nedense hiç içimden gelmiyor kızım her yeri oyuncak yaptı mutfakta tezgah bulaşık dolu yataklar toparlanamadı falan filan anlamadığım neden her gün yapıldığı halde sürekli aynı :)
0 oy
tarafından
3 gündür benim herif evdeydi sadece bilasik yıkayıp ortalık topladım bugün dip köşe girmem lazım yarin veya persembede misafirim var :)
0 oy
tarafından
Evim misss gibi temiz anneme geldim 1 hafta kirlenmez artık 
0 oy
(5,114 puan) tarafından
Oglumu yatirdim simdi camasir makinem bulasik makinem calisiyor evi supurdum mutfagimi topladim oturma odamida toplamistim ama benim tosbik oyuncak yaymis :) katlancak camasirlarim var onlari halledicem simdi gardrobumu silip toparlamam lazim bugun ki gorevim o dun oglusumu cok bosladim bugun geri kalan vaktimi onla geciricem :) belki hava serinleyince dısarıda cıkariz 
0 oy
(153 puan) tarafından
3+1 evim var büyük de gece yatmadan toplarım 

Sabah kahvaltıdan sonra süpürür vileda çeker bingo temizlik bezi ile varsa toz alırım sonra yemeği yapar varsa çamaşırı atar akşama kadar oğlumla oynarım  ki hamileyim 30 haftalık

Ben alıştım artık canım  ama avantajım şu ben yapmazsam eşim yapar 
(227 puan) tarafından
Allah kolaylık versin hamileyken daha da zor ama eşler dağıtmıyorsa daha kolay

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 85 göst.
4 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Melis... (47 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 291 göst.
0 oy
7 cevap 404 göst.
11 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 1111 (301 puan) tarafından soruldu