0 oy
414 göst.
Aile kategorisinde (81 puan) tarafından
Kızlar merhaba benim 3 tane kızım var Elhamdülillah.

Şuan 4. Bebeğime hamileyim 13+2haftalikken gittiğim de %70 erkek bebek demişti bir insan bir anne olarak elbette gönül olmayanı istiyor bende çok sevinmiştim oğlum olacak diye eşim.de çaktırmasa  bile o da sevindi kızlarına çok düşkün oysaki. 

Neyse bugün 15 haftalik gittim başka doktora doktor yoktu yerinde asistan yada stajyer bilmiyorum küçük olduğu belli olan bir kız vardı maksimum 1 dakika baktı şükür sağlığı yerindeydi cinsiyeti sordum bacak arasini buldu acıktı bacak aradi boş  ben kıza benzettim kıza benziyor dedi.

Sağlıklı olmasına çok sevindim ama.kiz bebek deyince sanki modum  düştü. RABBIM kısmet edip laik görüp bir evlat daha vermiş Elhamdülillah. Ama gönül olmayanı istiyor işte.

Şuan ya kabuklenemz ya sevem3zsem Ya eşimle aram bozulursa diye korkuyorum ve bu duygumdan  dolayı kendimden utanıyorum kendimi iyi de hissetmiyorum dualqrinza ve telkinlerinize ihtiyacım var. Elhamdülillah  sağlıkları yerinde hem bebeğimin hem kizlarimin acilarini göstermesin Rabbım uzun oldu kusuruma bakmayın...

10 Cevaplar

0 oy
(3,206 puan) tarafından
Canım utanılacak bişey değildir bu

Seni anlıyorum ama 

Cinsiyeti sen değil eşin belirler 

Yani sperm olarak demek istedim 

Hem bekle bakalım daha net değil bişey 

Rabb'im gönlüne göre versin 
(81 puan) tarafından
Öyle canım ama ilk erkek dediklerinde farklı olacağını için heyecan duymuştuk.20. Haftada gideceğim bakalım  ne olacak Amin hepimizin inşallah
-Reklam-
0 oy
(11,101 puan) tarafından
3 kız benim de hayalim ama 4.yü yapar mıydın yapmazdım erkekde bir kız da valla ben bi fark göremiyorum siz neden üzülüyorsunuz 
(81 puan) tarafından
4. Bebegimi hani oğlan olsun diye yapmadım hatta öğrendiğim de ağladım çünkü plansız ve 1 defa korunmasız ilişki sonrası oldu bizde farklı olan olsun istedik yanlış anlaşılmasın oğlum olsa da kız isterdim o açıdan
(11,101 puan) tarafından
Anlıyorum canım benim de oğlum yok  bu duyguyu bilemem ben kıza alışmışım hep kız istiyorum :)
(81 puan) tarafından
Ne güzel ya Rabbım evlatlarımıza sağlık sohat akıl ihsan eylesin Gönül muradlarimizi nasipmetsin Rabbım Amin
0 oy
(2,484 puan) tarafından
Allah gönlüne göre versin utanılacak birşey yok insan tabikide olmayanı ister haftan daha küçükmüş biraz daha bekle sonra tam net belli olur 
(81 puan) tarafından
Aynen canım 20 haftaya kadar bekleyeceğim o zaman giderim diye düşünüyorum hayırlısı olsun inşallah Rabbım hayırla ve sağlıkla gönül muradlarimizi  versin amin
0 oy
(838 puan) tarafından
Kız daha çok küçük 13haftalık dıyorsun bekle bence hıc bana 100de 90kızndedı sanıyesınde aa erkek bu dedı düşün 
(81 puan) tarafından
Kız 13 haftakikken erkek 15 haftalikken bacak arasi bos Kiz bence dedi o yüzden bilemiyorum özele gitmek istiyorum 20 haftalikken
(838 puan) tarafından
Bence hıc üzülme erkek benım basıma çok geldı
(81 puan) tarafından
İnşallah canım Allah razı olsun Rabbım gönül muradlarimizi versin  inşallah
(838 puan) tarafından
Amın inşallah haber edersın ogrendıgınde
0 oy
(9,374 puan) tarafından
Anlıyorum seni biraz toplumun baskısı ağları vahlarini duymak istemiyorsun saçma sapan konuşmaları duymak istemiyorsun ondanda erkek istiyorsun. Bide gönül olmayanida ister bu çok normal 3 kız değilde 3 oğlun olsaydı eminim bu kız olsun diye dua ederdin. Rabbim gönlüne göre versin inşaAllah 
(81 puan) tarafından
Kesinlikle öyle yine mi kız olsun olsun diye başlarlar ve gerçekten çok doğru inan oğlum olsa kızım da olsun istecektim Amin Hepimizin inşallah Allah razı olsun
0 oy
(5,269 puan) tarafından

Evet, herkes ister iki meyveden de :) ama bu bebişler bize armağan hem de paha biçilmez armağan ve rabbimden geliyor  bence sevinin mutlu olun.

İzleyin :)

(81 puan) tarafından
Çok tatlılar ya sanırım ben biraz eski kafalıyım
Ama şu çevre baskısı koca karı lafları
(5,269 puan) tarafından
Seni en çok ben anlarım. 3 kız kardeşiz ve erkek çocuk zorbalığına biz çok maruz kaldık. 2 kızım var oğlum olsun isterdim ben de :) çünkü erkek çocuk yoksunluğu var. Çocuk hemşiresiyim öyle çocuklar gördüm ki. Evlat bir hediye sağlıklı evlat bir lütuf
0 oy
(494 puan) tarafından
Rabbim gönlünden geceni hayırlısı ile kolaylıkla saglıklı bir şekilde vatana millete hayırlı annesine babasına saygılı ahlaklı merhametli herkese örnek bir evlat nasip etsin insallah
(81 puan) tarafından
Allah razı  canım amin inşallah hepimize Rabbım gönül muradlarımizi  nasip etsin
0 oy
(14,305 puan) tarafından
Eşinle aran. Neden bozulsun Ki veren Allah bunu hepimizi biliyoruz 

Eşin de cahil bir insan değilse bunu anlar
(81 puan) tarafından
Aram bozulma değil de oda öncelik sağlıklı olsun dedi ama oda olmayanı istedi hani bazen cahil biri olabiliyor
0 oy
(28,783 puan) tarafından

Evlat evlattir bu kafada bakmayın nasipten öte yol yok hayırlısı böyleymiş sağlıklı olması en önemlisi

(81 puan) tarafından
Kesinlikle.Oyle sadece insanı duygu olarak ne bileyim işte insan olmayanı istiyor
0 oy
(2,215 puan) tarafından
Canm oncekikle rabbim saglikli ve gonlune gore versn insallah.devletwmj gidiyorsn ozelemj bilmiyorm ama 17.haftamda ozeldekj doktrm bana erkek dedi hatta pipisnn fotosunu bile cekip verdi.nese sonra devlete gottm ordakide bana kiz kiza benziyor dedi.yanj devlet doktrlarj pek umursamiyor gecistirip duruyor.birde benziyor lafini kullanan kesinlikle geciztiriyordur.sen ilk ogrendgnde gordun mu acaba bacak arasinj.benmde 2kizim var 3.erkek bende saglilli olsn ama erkek olsn diye dua ediyordm cubku 3covuk yeterli dusunuyorm.rabbim her 2 duyguyuda tattrsn diye cok dua dua etmistm.sevgi bakimindan hic biri degisik olmuyor hepsi ayni ama kizj olan erkek erkek olanda kiz istiyor.bu sadece kiz anneleri icn gecerli degilki.uzme kendjnk suclu gibide hissetme dedigm gibi erkek covugu olanda kiz istiyor yani.ama bazi kesim erkek covugu olupta kiz isteyenlere laf etmiyor kiz olup erkek isteyenlere nedense farkli hozle bakiyor.buda bana gore kotu kalplilik diyorm
(81 puan) tarafından
Özele gitmedim canım devlet kontrolüm oldu hep eşim gidelim dedi ne gerek vsr demiştim keşke gitseydim erkek dediğinde görmedim ama fatoda pipi var gibi birde kizlsrimdan gerek fiziksel gerek ruhsal olarak farklı bir hamilelik geçirdiğim için ilk doktorda %70 erkek dediği için öyle kaldı hep içimde ve gerçekten çok haklısın oğlum olsa kızım olsun diyecektim ve yine diyorum ki duaya çok  inanıyorum ben hamile kalmadan önce İçimden bur anda geçti ağlayarak Allahim bir daha hamile olursam erkek bebeğim olsun sağlıkla dedim ve aradan biraz zaman geçti ve tek korunmasız ilişki sonrası hamile oldugumu öğrendim.bir anda oldu aklımızda korunmadan olsun yoktu o yüzden mi bilmm Aklımda hep erkek bebek vardı belki yine erkek bilemiyorum sağlıkla ve hayırla olması öyle de dua ettim sende dedin ya insan beşer olmayanı istiyor Rabbım hepimize  gönül muradlarimizi nasip etsin Amin
(2,215 puan) tarafından
Eger aklinda kalsn istemiyorsan canm 1kerelihinede olsa ozele got derim.orda daha kesim ve net oluyor.cunku ozeldeki cihazlar 3boyutludan farki yok sadece detylidakj gibj tqm dety bakilmiyor.aklimda kalcagina bi kerelik git derim.canm
(81 puan) tarafından
Bende öyle düşünüyorum  artık canım ama eşim mesleği gereği il dışında çalışıyor ve bu aralar geri gidecek bende hem garanti olsun hemde eşim gelmiş. Olur diye 20. Haftayı bekleyeyim diyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 386 göst.
0 oy
12 cevap 474 göst.
16 Haziran 2024 Aile kategorisinde Miniminnaķ (3,241 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 190 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Miss.namaless (1,471 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 253 göst.

404,097 soru