Kızlar merhaba benim 3 tane kızım var Elhamdülillah.
Şuan 4. Bebeğime hamileyim 13+2haftalikken gittiğim de %70 erkek bebek demişti bir insan bir anne olarak elbette gönül olmayanı istiyor bende çok sevinmiştim oğlum olacak diye eşim.de çaktırmasa bile o da sevindi kızlarına çok düşkün oysaki.
Neyse bugün 15 haftalik gittim başka doktora doktor yoktu yerinde asistan yada stajyer bilmiyorum küçük olduğu belli olan bir kız vardı maksimum 1 dakika baktı şükür sağlığı yerindeydi cinsiyeti sordum bacak arasini buldu acıktı bacak aradi boş ben kıza benzettim kıza benziyor dedi.
Sağlıklı olmasına çok sevindim ama.kiz bebek deyince sanki modum düştü. RABBIM kısmet edip laik görüp bir evlat daha vermiş Elhamdülillah. Ama gönül olmayanı istiyor işte.
Şuan ya kabuklenemz ya sevem3zsem Ya eşimle aram bozulursa diye korkuyorum ve bu duygumdan dolayı kendimden utanıyorum kendimi iyi de hissetmiyorum dualqrinza ve telkinlerinize ihtiyacım var. Elhamdülillah sağlıkları yerinde hem bebeğimin hem kizlarimin acilarini göstermesin Rabbım uzun oldu kusuruma bakmayın...