0 oy
146 göst.
Diğer kategorisinde (859 puan) tarafından
İyi günler kızlar bugün doğum yapalı tam 1 hafta oldu eşim evdeydi çok yardımı oldu Allah razı olsun ama benim yaptığım gibi tabiki yapamıyor bugün mecbur işe başladı dünde annem geldi Allah razı olsun elinden geleni yapıyor ama malesef annem çocuk gibi her haliyle çocuğu sağlik ocagına felan bile götürmeyi beceremez kurban olduğum Allah'ta onu öyle yaratmış düzgün yeri daha beter batırır evim şuan leş gibi oturup ağladım resmen acizliğime ben ne zaman iyileşirim ilk oğlumda 2. Gün bulaşık yıkamaya başlamıştım bunda neden böyle oldum bilmiyorum ne zaman iyileşecem ben :(

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Hastanedeyken ertesi günü hastane odasini temizlemeye basladim mümkün olduğu kadar hareket edilmesi gerekiyor ki daha çabuk iyilesilsin bebeğin varmış silen robot süpürge alırsan biraz olsun rahat edersin geri kalan işler seni çok fazla zorlamaz
(859 puan) tarafından
Hareket ediyorum canım makinaya çamaşır at katla felan yapıyorum ama zorlayınca ağrıyor bu ağri hissi bir geçseydi:(ilkinde kaynanam kızardı biri gelince otur nazar olur diye 2. Maf etti beni
tarafından
Çok agrin varsa ağrı kesici al doktoruna danışarak tabi bana ağrı kesici vermişti hastanede cikarken fakat aşırı ağrım sızım olmadığı sürece kullanmıyordum 1 ayda 3 defa filan kullanmıştım sadece
-Reklam-
0 oy
(978 puan) tarafından
Geçmiş olsun bende hastaneden çıktıgımda başladım ufak tefek işlere
(859 puan) tarafından
Çok sağol canım bende yapmıyorum ufak ufak ama böyle detaylı yapamıyorum yapamadıkça strese giriyorum hiç alışık değilim
0 oy
(12,935 puan) tarafından
2.de daha zor oluyo sanirim. Bende ilkinde hemen ayaga kalkmistim evi sildim supurdum ama 2.de nerdeyse 2 haftayi buldu tam toparlanmam. 10 gunden sonra daha rahattim
(859 puan) tarafından
Ay galiba ben 2. De öyleydim sanki doğum yapmamış gibi kaynanam Kızıyordu biri gelince kalkma ah uh et nazar olur diye maf oldum ben bunda
0 oy
(988 puan) tarafından
dikişler alındıktan sonra daha rahatlarsın üzme sıkma canını geçevek iyileşeceksn sen ve bebek sağlıklınolsun ev toplanır.1 aya kalmaz yaparsın her şeyini 
(859 puan) tarafından
Ay amin canım Allah razı olsun dikişler haftaya alınacak
0 oy
(360 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım ben 4. Gün önce ayakta evin içini süpürdüm sonra oturduğum yerden koltukların altını arkasından ağır ağır viladamı yaptım yemeğimi bulaşığımı kendim hallettim çok şükür şimdi yine hamileyim bakalım bu nasıl olacak 

Ama şu avantajım var her yeri silip süpüren bulaşığımı çamaşırımı yıkayan 17 yaşında oğlum var bu sefer yemek derdim olmayacak eşimin dükkana yemek yapan lokanta var eşimin arkadaşı doğum hediyesi olarak 10 gün yemekleri o yapacakmış lokanta ev yemekleri ağırlıklı zaten Allah razı olsun bu üçüncü doğumum olacak Allah nasip ederse şuana kadar aldığım en anlamlı doğum hediyesi benim için 
(859 puan) tarafından
Ay maşallah bende ilkinde çok iyiydim canım ya
(360 puan) tarafından
İnşallah bunda da çabucak toparlarsın
0 oy
(2,377 puan) tarafından
Dikişkerim alındıktan sonra kendi işimi kendim yaptım eşim çok yardımcı oldu 
(859 puan) tarafından
Benim elimde elim ayağım oldu resmen aöa bugün artık mecbur işe başladı ama ne kadar yaparsa yapsın benim gibi yapamıyor dikişler haftaya alınacak
(2,377 puan) tarafından
Bence dikişlerin alınsın sen de yavaştan yaparsın üzme kendini sen bir bebek dünyaya getirdin kolay feğil zamanla daha kolay oluyor her şey
(859 puan) tarafından
Ay inşallah canım çok teşekkür ederim
0 oy
(1,977 puan) tarafından
5. Gün evimi sildim süpürdüm WC bonyo yıkadım şuan 12 gün oldu her işimi kendim yapıyorum ilk yürüyüş ü korse ile yaptım çok rahat yürüdüm korsesiz yürüyüş çok zor oluyor ilk oğlumda korsesiz di bu daha rahat tı korse sayesinde hemen toparladım 
(859 puan) tarafından
1. De bende aynıydım canım  2. Günü bulaşıklarımı yıkadım evimi süpürdüm bunda niye böyle oldum anlamıyorum ilki yapıştırmaydı bu dikişli ondan mi acaba
0 oy
tarafından
5 gün sonra herşeyi tam olarak yapabiliodum
(859 puan) tarafından
1. De bende öyleydim canım ya bunda neden böyle oldum bilmiyorum
tarafından
3.de kuzum benim peşpeşe olduğu için çocuklarım için hemen ayağa kalktım
0 oy
(16 puan) tarafından
Ben de sezeryan oldum.Hatta sezaryanla birlikde  gecirdiyim 3 cu ameliyatim oldu.hastaneden cikdigimdan hic durmadim.zor da olsa ev  islerni i yaptim.Kocamda cox destek oldu bana .Allaha sukur simdi her seyi yapa biliyorum .hatta bana sen dogum mu yaptin da bu kadar cabuk toparlandin diyorlar .haraket etdikce yara yeri cabuk iyilesiyor ama kendinizi cok zorlamayin derim.Yavas yavas bir koseden basliya bilirsiniz temizliye .cocuk uyudukca firdat buldikca yaparsaniz evi cabuk toparlarsiniz
(859 puan) tarafından
1. De bende aynıydım canım 2. Günü bulaşık yıkayıp evi bile süpürdüm kaynanam Kızıyordu biri gelince uzan ah uh et nazar olur diye bunda neden böyle oldum bilmiyorum hiç ufak ufak yapıyorum ama öyle aman aman büyük şeyler yapamıyorum
(16 puan) tarafından
Bende buyuk seyler yapamiyordum canim zaman gecdikce yaparsin uzme tatli canini

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 395 göst.
0 oy
16 cevap 376 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
29 Nisan 2024 Diğer kategorisinde siynem (1 puan) tarafından soruldu
0 oy