0 oy
722 göst.
Aile kategorisinde (753 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Eltilerden illa biri üstünlük yapar derler sizde nasıl 

31 Cevaplar

+1 oy
tarafından

4 eltiyiz  ben iki numara eltiyim ikisinden küçük birinden büyük sayılırık alışveriş olsun hesap kitap olsun kayın peder bana sormadan fikrimi almadan bişey yapmaz bu benim promlemim değil nedense hepsi de beni kıskanır 

Ve iki el elti beni engelledi bana gıcık oluyorlar benim suçum yok bende böyle yazmak istedim:D

(741 puan) tarafından
1 eltim var bayramdan bayrama görüşürüz.Aramizda bir problem yok mesafe iyidir hep.
tarafından
Aynen öyle
(103 puan) tarafından
Kayınpederiniz sizi daha bilgili onlara göre daha hesap kitap bilen biri olarak mı görüyor sizce
tarafından
Kesinlikle öyle
(103 puan) tarafından
O zaman bilgili olmaniz sizin suçunuz değil  onların bilgisiz olması suç:))
-Reklam-
+1 oy
(16,869 puan) tarafından
Biz öyle değiliz ya. Eltilerimden biri eşimin teyzesi olur o teyzelik yapar eltilik değil. Ama diğer ikisi öyle değil. 
(970 puan) tarafından
Nasıl yani kayniniz teyzesiyle mi evlenmis
(1,372 puan) tarafından
Nasil oluyo o kiz teyze elti:D kaynanan kardesini oğlunami almış
(16,869 puan) tarafından
Hayır kaynım baba bir anne farklı. Yani kaynım üvey annesinin kardeşi ile evli
(1,372 puan) tarafından
Baba ogul iki kiz kardesle evlenmisler yani
(16,869 puan) tarafından
Evet canım
+1 oy
(310 puan) tarafından
Benim eltim 20 senelik gelinim deyip durar ve kaynanalik yapamaya çalışmıştım qrtik konuşmuyoruz 2 eltiyuz 2 bekar var bakalım 1 büyük belki evlenmez 1 kucuk evlenir belki 
+1 oy
tarafından
İki eltiyiz,ben büyük etliyim. Üstünlük taslamam ama genel olarak üstün olan benim ☺️
(4,633 puan) tarafından
Ne bakımdan
(7,132 puan) tarafından
Ahahaha Allah'tan taslamıyorsun kız :Dd
tarafından
Eşimin ailesi beni daha çok sevip sayarlar fikrlerimi sorup önem verirler ama eltime öyle değiller o bakımdan

Ahahah valla taslamıyorum kız
+1 oy
(1,250 puan) tarafından
İş güç kölelik hizmetçilik konusunda üstün benim ama kadir kıymet ilgi küçük gelinde büyük olanda var la yok arasi bı sey
+1 oy
tarafından

Allahtan eltim yok onun yerine saçlarından tutup kafa kafaya tokusturup ustune sifonu cekecegim 2 tane gorumce var gorumceleri verip yerine elti alsam olur mu ;)

(1,250 puan) tarafından
Valla yüz tane elti toplasan bı gorumce edemez çok fenalar zararlılar bide
tarafından
Elti işi kolay gorusulmez olur biter (tabi biraz es faktorude onemli burda) ama gorumce bekarsa maalesef görüşmemek şansı kalmıyor aynı evde konusulmasa bile yuzyuze bakiliyor
(753 puan) tarafından
1 taneden fazla gorumce sıkıntı.Bacılar birbirini dolduruyor.Benim 1 tane gorumcem var bacısı olmadığı için beni sayar sevdiğini bilmem ama beni sayar
+1 oy
(1,207 puan) tarafından

Eltim cahil bir cocuk olarak görüyorum , 19 yasinda kaçtı beyin.siz kendince üstün işte peh ;)

(2,110 puan) tarafından
:D :D
(4,633 puan) tarafından
Kızz öyle deme burda cok kaçan var
(1,207 puan) tarafından
Kiz anne evinde cam açmayı bilmeyenler liseliler evlenince sanki kırk yıllık evli moduna giriyor , sanki  makam mevki sahibi gibi , çıldırıyorum: :D
(2,110 puan) tarafından
Evet cnm çok duydum da neresi orası ki çok kaçan oluyor
(4,633 puan) tarafından
Burda derken uygylamayı kastettö canım linçlerler dıye :)
(2,110 puan) tarafından
Öyle ama nsl oluyor belli belirsiz yapiyolar demek ki
+1 oy
tarafından
Üstünlük konusu bana göre çok saçma neye göre kime göre herkez kendi evinde üstün olsun..
(753 puan) tarafından
Bir araya geliniyor ya kaynana ve kayinpederle
tarafından
Hiç işim olmaz umrumdada..
+1 oy
(2,110 puan) tarafından
Bizde üstünlük yok ya 3 eltiyiz ben en küçüğüm ortanca ablam olur kendisi en büyüğü de başka yerden hepimizde kendi hanemizde üstünlük yapiyoz sadece
(753 puan) tarafından
Kaynana ve kayinpederle bir araya toplaniliyorya
(2,110 puan) tarafından
Bnm kayınpeder yok cnm 3 elti olarak  evimiz ayrı sadece en büyük eltimiz üst katta kaldığı için onun arada fikrini alırlar o da çok çok çok nadir en büyük kayinimin babası vefat ettikten snr söz hakkı onun olduğu için
+1 oy
(1,931 puan) tarafından
Yaptiklari anda laflarini verip yerlerini hatirlatinca sorun bitiyor :)
(753 puan) tarafından
Demek yaptilar seninkilerde
(1,931 puan) tarafından
Oyle onemli bir konu yok ama kendini komutan sanana, laf sokana sabredip sonra lafini veririm. Aglayacaklarsa oynamayacaklar :)
+1 oy
tarafından
Acaba hangisi herkes uzakta hiçbiriyle samimi değilim 
(753 puan) tarafından
Kaynana kayinpeder icin biraraya gelindiginde diyorum
+1 oy
(6,292 puan) tarafından
Eltim yok kaynım bekar 10 numarada bı insandır rabbim hayirlisini versin 
+1 oy
(2,972 puan) tarafından
5 eltim var hepsi birbirinden beter insanlar bu yizdne mesafe en iyisi 
+1 oy
(4,633 puan) tarafından
Ben hiç üstünlük taslamam eştim benden 10 yas felan büyük ama kaynana olacak şahıs bana yalakalık cok yapar. 
+1 oy
(554 puan) tarafından

Eltim Yok çok şükür bir evin bir geliniyim :)))) 

(753 puan) tarafından
Hic yorum atmasaydiniz iyiydi
(554 puan) tarafından
Niye ki
(554 puan) tarafından
Üstünlük yapmaya çalışan görümcem vardı küçük görümce. Ona da ağzının payını verip susturdum :) illa elti değil gorumceyle de oluyor öyle şeyler :)
(753 puan) tarafından
Cnm galiba kucuk gorumceler bir tık daha sıkıntılı buyuk gorumcelerden
(554 puan) tarafından
Aynen büyükler yine olgun oluyor. Küçükler ergen oluyor
+1 oy
(2,655 puan) tarafından
5 eltiyiz. Şimdilik 3 üyle iyiyim ama ben zaten yurt dışındayım. Eltilerim ikisi kardeş. Çok yanyana kalmadık yaşlarımiz yakın sayılır en son evlenen ve küçüğü benim. Bir tanesi evimde 3 ay kaldı ben Turkiyedeyken evi hazir olana kadar atanmıştı benim binama tasinacakti babamın binasiydi, o kadar iyiydik sonra erkekler tartıştı bunun içinden şeytan çıktı kocasını doldurdu eşimle küstü. Şimdi aramiyorlar bile doğru dürüst. Yeni gelin evinde ailecek kalmayı ve neredeyse beleş oturmayi görmeyip nankörlük yapıyorlar. Doğum yaptım aramadilar bile kuru bir mesaj eltim attı o kadar. Ama kaynanam Allah var beni çok sever bayağı söylendi. Yani kendi kendini kötü yaptı tam tersine
+1 oy
(146 puan) tarafından
İki eltim var en küçük gelin benim 

Yani şimdiye kadar öyle kötü bı durum olmadı ha büyük eltim kendi kendine bı ara konuşmadı herkesle sonra iyi oldu benim kimseyle derdim yok olmaz da ama işte ben daha çok deger saygı gösteriyorum diye kaynanam kayinbabam bana farklı davranırlar tabi bu durumda eltiler farklı düşünüyor hissediyorum ama bana zararları yok bende kimseyi pek takmam öyle ne kıskanma ne kıskandırma derdindeyim kimde ne düşünüyorsa düşünsün ama iyiyiz yani öyle 
+1 oy
(871 puan) tarafından

Benim eltimde bir an buna kalkıştı ama eşim ve kayınvalidem sağolsunlar izin vermediler o da zoruna gitse dahi susmak zorunda kaldı :D

+1 oy
tarafından
Genelde bunu büyük elti yapar ilk evlendiğim zaman cahildim çok ezdirdim ama şuan öyle değilim bende üstünlük tasliyorum şuan kendisini geri çekti eskisi gibi değil bide eşim de arkamda olunca 
+1 oy
(16,551 puan) tarafından

Benim ki kendini çok büyük görüyor birde kaynanam ve gorumcelerim de ona arka çıkar hep ama benim aslanlar gibi Kocam var ses çıkarıp birlik olamazlar eşimden cekinirler :D öyle olmazsa kimbilir neler yaparlar 

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 1,417 göst.
26 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Elifnur5634 (176 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 295 göst.
28 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Leyli (223 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 442 göst.
27 Ekim 2023 Aile kategorisinde Bidibidibidi (731 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 368 göst.