0 oy
78 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Tatlı yanına birde başka birşey ne gider kızlar sizden ricam birde sütlaç için bir litrelik tarif istiyorum sizden 

2 Cevaplar

0 oy
(4,591 puan) tarafından
1 fincan pirinci ac suda pisir sonra uzerine sütü 1 bardak sekrr 1 paket vanilyayi ekle kaynatinca 3 yemek kasigi ile biraz soguk sütü karistir yavas yavas tencereye ekle hizlica karistir topaklanmasin 15 dakika kisikta karistir sonra kaselere bol istersen firinla
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benonce pirinci iyice hasliyorum sonra 1 çay bardagi kadar sürü ayirip bütün paketi bosaltiyorum tencereye 1 su bardağı şeker ekliyorum bu bi şerbet oluyo onu ılık olana kadar ocakta karıştırıyorum 9 arada bi yandan 2 3 yemek kaşığı kadar nisastayla ayirdigim sütü karıştıryorum tenceredeki şekerli sütun üstüne önce pirinçleri süzüp ekliyorum 2 tür karistirip nişastalı sütü ekliyorum bu etakta kıvam alana kadar karıştırıyorum dibi tutmasın diye istediğim koyuluga gelince altını kapatıp 1 paket vanilya 2 yemek kaşığı margarini ekliyorum margarin eriyinceye kadar karıştırıp kaselere boyuyorum bunun yanına bi de kurabiye yaabilirsin 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 1,252 göst.
5 Şubat 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde SedefS (163 puan) tarafından soruldu
+3 oy
4 cevap 193 göst.
4 Ocak 2025 Diğer kategorisinde DavetsizMisafir (33 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 89 göst.
4 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (824 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 101 göst.
2 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aylinece (212 puan) tarafından soruldu

412,662 soru

12,424,105 cevap

45,382 kullanıcı

Kategoriler

...