0 oy
403 göst.
Diğer kategorisinde (16 puan) tarafından
Merhaba kızlar 2.5 yaşında kızım var 9 aylıkta kızım var ve sanırım hamileyim kan verdim çıktı riksli gebelik bölümüne sevk edildim tiroid bezi çıkmış bide çok sıkıntıdayım ne yapmam lazım bilmiyorum 

12 Cevaplar

0 oy
(1,169 puan) tarafından
Aklı tam olarak hangi konuda vermeliyiz? 
(16 puan) tarafından
Zor olmaz mı konusunda
(13,371 puan) tarafından
Olur.
-Reklam-
0 oy
(4,589 puan) tarafından
Bacım napcan sağlıkla gelsin bebişin aşka çare mi var:)
(16 puan) tarafından
Keşke olsa tabi ki Allah'tan gelene çare yok ama nasip kısmet
(4,589 puan) tarafından
Öyle canım gonlunu ferah tut sen stres yapma
0 oy
tarafından

Huni tak gez diyeceklerim bu kadar 

Soruna gelirsek 
Şuan biri ayakta sallıyorum birni kucakta süpürge açık aekilde çünkü küçük durmuyor 
(16 puan) tarafından
İşte bu doğru
0 oy
(2,639 puan) tarafından
Allah kolaylık ve bol sabır versin diyeyim
(16 puan) tarafından
Aminnnnn
0 oy
(538 puan) tarafından
Allahtan gelene yapacak bişey yok korunurkenmı kaldınız
(16 puan) tarafından
Evet 2 bebeğimde korunurken oldu
(538 puan) tarafından
En korltugum şey bir kızım var 15 aylık olucak dogum zordı tam 2 saattir ayagımda perisanım suan allah veririse yaoacak bileşeyimiz yok tabiki ama korunurken kalındıgını duydum ondan sordum  allah gücünü verir canım arkadasımında myle oldu ama şükür güzel sakın bebeklet
(16 puan) tarafından
2 normal doğum oldu bende çok korkuyorum
(538 puan) tarafından
Benmde normaldı canım suni sanci ile ne sancım ne açilmam sabaha kadar gelem gdiem adam ordu gibi muayne etti igrenctı ama şimdi diyorum allah yatfım ediyor
0 oy
(29,280 puan) tarafından

Nasıl troid bezi çıkmış anlamadım troid değeri yüksek çıkınca endokrin yada dahiliye bölümüne gidiliyor ilaç alınıyor.

Gebelik varsada hayırlısı olsun

(16 puan) tarafından
İki yerede sevk etti hem dahiliye hem riksli gebelik
0 oy
(18,110 puan) tarafından
Nasibi varmış hayırlı olsun
0 oy
tarafından
Ahh güzel kardeşim niye korunmadiniz 
(16 puan) tarafından
Diyane diye bir ilaç kullanıyordum zaten ama
tarafından
Keşke tek yöntemle değil 2 3ten fazla yöntemle korunsaydin ama olan olmuş artık bu saatten sonra hayırlısını istemekten başka çaren yok
0 oy
tarafından
Rabbım kolaylık versin canim sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 
(16 puan) tarafından
İnşallah kızlarımı eksik bırakmam
0 oy
(108 puan) tarafından
8 aylik prematür bebegim varken hamile oldugumu öğrendim riskli gebeligm vardi  15 gunde bir kontrol  bide o prematür bebegi süten acma aşamasi var   geride kaldi gelismedi   gebeligm fok çok zor gecti  8 ayda sancilarm başladı  37 haftaya kdr serumlaarla geldim bide evde beni bekliyen kuck bi kızım vardi zormi dersen coo cok zor    birini bacagimda birini kucgmda uyutuyorm suan biri 22 aylk biri 7 aylk    yetemedigimi düşünüyorum surkli depresyona giriyorm ama bir şekilde Allah yardim ediyor    hedef 1 yas   yaşina girince  sanki buyiyckmis bu kdr zor olmiyckmis gibi düşünüyorum   insalh öyle olur rabim her türlü yardim ediyor  sanada yardm eder  
(16 puan) tarafından
Bende ilk zamanlar oyledim büyük kız kızıyordu vuruyor beşikten atıyor
(108 puan) tarafından
Bnmde öyle kisakaniyor  biseyo alip oynuynca  istiyor bana ver diyor kucagima alsam kiskaniyor surkli agliyor
0 oy
(4,459 puan) tarafından
Rabbim sabır versin kuzum vardır bı hayır diyeceksin ve isyan etmeyeceksin 
(16 puan) tarafından
Tâbi ki asla isyan etmem
(4,459 puan) tarafından
Ben ikinci kez istedim 1 buçuk yıldır deniyoruz ameliyat olmadan olmuyormuş tedaviyle olacak
(16 puan) tarafından
Niye ameliyat
(4,459 puan) tarafından
Miyomum vardı rahim içinde tutunmayi engelliyordu onun için oldum ameliyat
0 oy
(2,640 puan) tarafından
Maalesef 2 gebeliğin de korunurken olduğuna inanamadım çünkü 1.korunarak olsa 2. De mi öyle denk geldi yani her seferin de korunurken hamile kalınmaz bence Allah şimdiden Sabırlar versin diyorum 
(7,753 puan) tarafından
Bu kız yalan söylüyor ya bir iki çocuğumu da isteyerek yaptım yazmis burda istemeyerek  bir18 haftalıkken öğrendim yazmis ama şimdi bakınca aha vermiş çıkmis işte nasıl 18 haftalık öğreniyor üstelik kan verdim negatif çıktı yazmıştı

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 541 göst.
8 Nisan 2021 Aile & Aşk kategorisinde Tazeannee (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 162 göst.
14 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Adohitlerin annesi (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 605 göst.
12 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kubramustafa (66 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 345 göst.
12 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,746 soru

12,359,358 cevap

41,351 kullanıcı

Kategoriler

...