0 oy
351 göst.
Diğer kategorisinde (63 puan) tarafından
Arkadaslar bir bakim evinde calisiyorum, arabam var durumum iyi isimdede gayet iyiyim ama os yerimde calisanlarin bana karsi haset duyuyorlar,neyse yeni bir kadin şefimiz var ilkbaslarda iyiydi ama son zamanlarda saatlerimi hep azaltip kontaktimizi kisa yapiyor,2 tane is arkadasimda bunun Eski Arkadaslari

Ne var ne yok sefe söylerler 

Bana bugun dedi iste kontraktini uzatamicam iste is yok falan ama saana yeni bi is bulmada yardimci olacam falan filan(yalan zaten bi dedigi bi dedigini tutmuyor)

Eylulde son. Siz olsaniz bu şefe ve isteki o vicdansiz yani sahte ikiyuzlulere nasil davranirdiniz? Ben şefimle gayet sakin konustum ,tamam dedim eylule kadar calisirim Bende is bakarim sizde yardimci olursinuz,cok mutlu oldu.

Ama yani ortada bisey yokki resmen o iki Arkadaslari ne derse onu yapio, oyuzden ben nasil davranim ne diyim bilmiylrum  canim cok skilior bu konuda. 

Bana is cok havaaisinimi verim yoksa bosmu verim gercektem bilmiylrum 

4 Cevaplar

0 oy
(14,695 puan) tarafından
amannn kafana takma hic inan gun gelir onlarin da ciktigini duyarsin benim anlamadigim bu insanlar nasi bu kadar kotu olabiliyorlar ya 
(63 puan) tarafından
Aynen canim yok yere yani ,cok gucume gitti walla
(310 puan) tarafından
Aynen öyle oluyor
-Reklam-
0 oy
(974 puan) tarafından
Gelde calis bu morelle eylule kdr buyuk konusmaymda herhlde eylulude beklemem cikiyom.ben derdim naparsanz yapn
(63 puan) tarafından
Yani dimi canim, eylule kadar calisim maas gelsin diye ,artik is bakmaknzorundayum,Maddi olarak sikintili olmasak cikardimda neyse mecbrum
0 oy
(2,546 puan) tarafından
Maddi durumun iyiymiş eylülü bekleyip kendimi onlara muhtaç gibi göstermem vurar kapıyı.cikar giderim.kontrat olayı ne yani şimdi tazminat alamiyormusun?
0 oy
(310 puan) tarafından
Senin. Is arama saatinde  var onu kullan ve is bulsan bile iş aramaya gidiyorum de  fazla iş yapma sonunda cikacan onlar yok gibi davran ben boyle yaptim benim suçum yokken çıkardılar 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 324 göst.
+1 oy
73 cevap 1,226 göst.
26 Temmuz 2022 Aile kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 200 göst.
2 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Mer-ve35 (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 613 göst.
8 Aralık 2021 Aile kategorisinde Hicrannn (1,196 puan) tarafından soruldu