Kocası arkasında olan kadın herkese dert olur.
Bugün böyle bı söz gördüm instada. Sizce haklı bı söz mü ??
Bence sonuna kadar haklı ben bizzat görüyorum arkadaş çevremizde eşimin tarafında özellikle kaynanama acayip dert oluyorum çok denedi bizi ayırsn çok doldurdu ama kocam her seferinde benim arkamda oldu daha da kudurdu hala daha da devam ediyor kudurmaya
Sizce doğru mu bu söz bence doğru
O zaman ben kimseye dert degilim
Evet çok doğru bir söz benimkiler de bununkinden bal damlıyor o yüzden bizim oğlan kimseye ezdirmiyor diyor
Geçen konu sigortadan emeklilikten çıktı görümcem emekli olmuş onun havasını atıyo bana bende 5 yıldır evdeyim ama eşim sigortamı yatırıyo onların haberi yok diyo ki bak çalışsaydın seninde emeklilik şansın olurdu diyo bende dedim oğlun sağolsun çalışmama gerek kalmadan yatırıyo sigortamı o yüzden şansım var zamanı gelince olurum dedim bu seferde sırasımıydı bu kadar borcun içinde diyo :)
Bnm kocamda en ufak şeyde bile ismimin geçmesi yeterli hemen konuya hâkim okur ve sonuna kdr savunup üstüne haklı çıkarır öyle bırakır... Kocam da kocam
Değerli olur
Kaynanam öz annem gibi sağ olsun ama akraba herkes bilir ki koca ayı ağzını açtırtmaz o yüzden kötu bi durum yaşamadım daha
403,975 soru
12,101,998 cevap
36,418 kullanıcı