0 oy
829 göst.
Aile kategorisinde (2,399 puan) tarafından

Kocası arkasında olan kadın herkese dert olur. 

Bugün böyle bı söz gördüm instada. Sizce haklı bı söz mü ??

Bence sonuna kadar haklı ben bizzat görüyorum arkadaş çevremizde eşimin tarafında özellikle kaynanama acayip dert oluyorum çok denedi bizi ayırsn çok doldurdu ama kocam her seferinde benim arkamda oldu daha da kudurdu hala daha da devam ediyor kudurmaya:angel:

Sizce doğru mu bu söz bence doğru <3

26 Cevaplar

0 oy
(1,413 puan) tarafından

O zaman ben kimseye dert degilim:angel:

(1,413 puan) tarafından
Yok canım ablaci ve babaci ☺️
(2,399 puan) tarafından
Ablaci mi :D
(1,413 puan) tarafından
Evet malesef bizim evliligimiz 4 kişilik ben eşim ablası babasi
(2,399 puan) tarafından
Niye her şeye karıştırıyor onları
(1,413 puan) tarafından
Öyle yetiştirilmiş
-Reklam-
0 oy
(5,263 puan) tarafından
İnanın aynen öyle maalesef. 

Galiba biraz kıskanılıyor. 
(2,399 puan) tarafından
Evet kesinlikle hele eşimin köyünde aboww neler diyorlar arkamdan
(5,263 puan) tarafından
Annem bile kıskanıyor :)
(2,399 puan) tarafından
Annem değilde kaynanam ')
0 oy
tarafından
Kesinlikle çok doğru maalesef kıskanıyorlar bende olmadı ama helal olsun demek yerine fesatlık hasretlik çekememezlik yaptıkları için allahta görüyor bazı şeyleri o yüzden istedikleri hicbisey olmuyor 
(2,399 puan) tarafından
Evet canım öyle oluyor benim de öyle mesela burda bile post paylaşıyorum eşim arkamda falan eşinde iş yok diyorlar asıl eşinin arkasinda olan adamda iş var
tarafından
Kiskancliklarindan öyle diyorlar çünkü kendilerini sürekli kocalari ezip hor gördükleri için başkasında tahammül edemiyorlar
(2,399 puan) tarafından
Evet canım malesef öyle oluyor
0 oy
(2,734 puan) tarafından
Eşim her zaman her konuda arkamdadır ama bu hiç bir zaman kimseye dert olmadı. Çünkü çevremizdeki herkes ne olursa olsun erkek karısının arkasında durmalı bilincinde. O yüzden herkes mutlu :)
(2,399 puan) tarafından
Ahh ahh nerde :) daha kılıbık diyorlar
(2,734 puan) tarafından
Maalesef çoğu insan ataerkil bir toplumu fazla benimsediği için direk hanım köylü diyorlar. Eşim hep der evde en son sözü ben söylerim Tamam hayatım derim diye. Arkadaşları arar çağırır gelin oturalım filan diye eşime sorayım bizde kararları o verir der. Ama hiç kimse yadırgamaz.
(2,399 puan) tarafından
Bizde de karşılıklı
0 oy
tarafından
Kocam arkamdadir evet 
(2,399 puan) tarafından
Ne mutlu :)
0 oy
(356 puan) tarafından

Evet çok doğru bir söz benimkiler de bununkinden bal damlıyor o yüzden bizim oğlan kimseye ezdirmiyor diyor :)

Geçen konu sigortadan emeklilikten çıktı görümcem emekli olmuş onun havasını atıyo bana bende 5 yıldır evdeyim ama eşim sigortamı yatırıyo onların haberi yok diyo ki bak çalışsaydın seninde emeklilik şansın olurdu diyo bende dedim oğlun sağolsun çalışmama gerek kalmadan yatırıyo sigortamı o yüzden şansım var zamanı gelince olurum dedim bu seferde sırasımıydı bu kadar borcun içinde diyo :) 

(2,399 puan) tarafından
Sana ne parası senden mi çıkıyor ') off hiç sevmem başkasının kesesine karışanA iyi demişsin ohh az bile
0 oy
(9,366 puan) tarafından
Aynen öyle çok eşimi doldurmaya kalktılar beni kötülediler döv dediler dinlemese senj boşa dediler ne dediyseler eşim asla dinlemedi hep arkamda oldu. Ve hepsi bana düşman oldu çektirdiler Rabbim ahımı bırakmasın inim inim inleyip adımı haykirsinlr 
(2,399 puan) tarafından
Amin kimsenin yaptığı yanına kalmıyor gülüm merak etme
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Evet doğru. Burda en az haftada iki üç post açarlar. Şöyle yapanlar daha kıymetli, böyle yapanlar daha kıymetli falan diye. :D
(2,399 puan) tarafından
Evet burda da çok kiskanirlar. Mesela gecen kocam beni savundu kaynanama herkes oo senin adam da iş yok annesine cevap vermiş diye tribe girdi
0 oy
(3,740 puan) tarafından
Eşi yanında olan her kadına herkes saygı duyar, kimse de üzemez. 
(2,399 puan) tarafından
Saygı duymaz. Arkasından konuşur dert olur kıskanılir huzurunu bozmaya çalışırlar net
(3,740 puan) tarafından
Eşim her koşulda yanımda hatam dahi olsa kimse bana laf edemez, ettirmez. Bu yüzden kimse beni üzümez. Eşi arkasında olam kadının da huzuru kaçmaz, eşim yanımda olduğu sürece arkamdan konuşulan şeylere asla üzülmem kimse için canımı sıkamam.
(2,399 puan) tarafından
Öyle olmuyor işte malesef ister istemez o laflar huzur bozuyor
0 oy
(2,783 puan) tarafından

Bnm kocamda en ufak şeyde bile ismimin geçmesi yeterli hemen konuya hâkim okur ve sonuna kdr savunup üstüne haklı çıkarır öyle bırakır... Kocam da kocam:D

(2,399 puan) tarafından
Kocamda kocam ohh ne mutlu sana:)
0 oy
(13,528 puan) tarafından

Değerli olur :ermm:

Kaynanam öz annem gibi sağ olsun ama akraba herkes bilir ki koca ayı ağzını açtırtmaz o yüzden kötu bi durum yaşamadım daha 

(2,399 puan) tarafından
Duruma göre bizde de tam tersi kocam savunur diye dert olurum hepsine huzurumuzu bozmaya hahane ararlar
0 oy
(2,493 puan) tarafından
Doğru bir söz en yakınım dediğin kişi bile bir hasetlik ediyor 
(2,399 puan) tarafından
Ahh malesef hemen bakışlar bile değişiyor öyle bir durumda
0 oy
(3,275 puan) tarafından
Evet haklı bir söz eşim beni ailesine kardeşlerine karşı savundukca eşim ve ben herkese dert oluyoruz eşim önem verip bir şey aldigindada herkese dert oluyoruz sanki onlar veriyor parayı 
(2,399 puan) tarafından
Ahh canım tam olarak böyle gerçekten
(3,275 puan) tarafından
Malasef klasik eş ailesi hep bana hep bana diyorlar bizi el gibi görüyorlar aile kurduğunu anlamıyorlar
(2,399 puan) tarafından
Maleseff gelirken yada çağırırken sana sorma gereği duymuyorlar sonra da saygısız diyorlar bı şey dedin mi
(3,275 puan) tarafından
İşte hepsi aynı bunlarin sonra da kadınları anlamak zor derler düzgün davranışlar anlayacaklarda işte
(2,399 puan) tarafından
Kaynanalar ahh
0 oy
(310 puan) tarafından
Benim eşim arkamda değil ama yine kavga gürültü var bende gıcık gittiği için yapıyorlar kıskanıyorlar 
(2,399 puan) tarafından
Ah bu Kaynanalar elin kiziyla illa uğraşacaklar
(310 puan) tarafından
Kaynana yok elti ve kayni ikiside psikoloji ilaci kulalniyor ben deli ettim  kaynim onceden kullanıyordum ama kadin yeni başlamış galiba
(2,399 puan) tarafından
Haha kız Allah seni güldürdün beni :D ben deli ettim diyor ya
0 oy
tarafından
Kesinlikle doğru ben bunu ilk evlendigim sene kayinpederden direk yasamistim. Ufacık birseydi eşimde bir savunma konuşmasına geçince  kayinpeder direk kizmisti bana karşı eşini savunma diye sonrasında ama o da benim kızım uyarıyorum gibi bir konuşmaya çevirmişti de ama battı yani oğlunun o tavrı 
(2,399 puan) tarafından
Valla tabiki de savunucak size ezdirmek için almıyor ya
tarafından
Aynen öyle canım insan huysuz ve cahil olunca işte malesef böyle saçmalıklar oluyor
(2,399 puan) tarafından
Bizimkiler de öyle karının lafına bakma derdi görümcenin kocası
0 oy
tarafından
Benim kaynana her namazında Kur'an okuyuşunda dua eder "Allah'ım huzurlari bozulmasın sevgileri bitmesin" diye . Allah var 12 seneden beri hâlâ daha canım cicim aylarındayız ❤️
(2,399 puan) tarafından
Ahh nerde bizim ki daha karın öyle karın böyle diye doldurup salar heriifi üstüme
0 oy
tarafından
Çok doğru bir söz 
(2,399 puan) tarafından
Evet canım
0 oy
(20,213 puan) tarafından
Benim eşim arkamda olduğu için kimse diş geçiremez bana :)
(2,399 puan) tarafından
Evet çünkü biliyorlar ki savunucak seni
0 oy
(4,476 puan) tarafından
Kocasi  arkasında  duran kadının sırtı yere değmez  çok şükür benim arkamda duran eşim var o yüzden  çok kişiye dert oluyoruz en çokta kaynanama  
(2,399 puan) tarafından
Aynen öyle canısı oğulları hep onu dinlesin istiyor
0 oy
(557 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Çok şükür eşim kadar eşimin ailesi ve çevresi de arkamda durur. Çevreye bağlı sanırım biraz
(2,399 puan) tarafından
Nerde bizimki ancak fitne fesat peşinde ..ne mutlu sana
(557 puan) tarafından
Allah razı olsun hepsinden. Allah sizi de anlayışlı insanlarla karşılaştırsın inşallah
(2,399 puan) tarafından
Amin Allah kalbine hidayet versin

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 332 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 405 göst.
16 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 45 göst.
16 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (733 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 65 göst.

403,975 soru

12,101,998 cevap

36,418 kullanıcı

...