Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Eşimin sürekli dışarı çıkması
+1
oy
288
göst.
17 Temmuz 2024
Diğer
kategorisinde
Fidanozlem33.
(
29
puan)
tarafından
soruldu
Kızlar şimdi bana bir yardımcı olun acaba abartıyormuyum eşimin kuzeni ve bi tane berber arkı var sürekli bu ikisi aradığında asla yok demiyor dışarı çıkıp alkol alıp geliyor özellikle kuzeni hergün arar konu sanırım bi şklde alkole geliyo ama bu durumdan çok sıkıldm eşime söyledım ama 1 2 saat oturup geliyorum neden abartyosn die ve sürekli geçiştryo bni onun haricinde sorunumuz yok ama ben gece geç saatte çıkmasını alkol almasını istemiyorum. Bunu kuzenine söylesem eminm söyler ozmn da eşimle aram açılır ayni uzun oldu k. Bkmyn
dertleşmek
sohbet♥️muhabbet
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
4
Cevaplar
0
oy
17 Temmuz 2024
BenAnneOldum
(
765
puan)
tarafından
cevaplandı
Arada sırada arkadaşlarıyla çıkmasına bişey demem, arada sırada alkol de alabilir ama hwrgün hergün de olmaz yani.
17 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
29
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet sürekli hergün arıyo yazışıyorlar sıktı yani bi yerdede önceki gün çıkmışlardı mesela dün yine aramış eşim görmemiş bugün tekrar konuşup yine çıktı. Karşı tarafta anlayışsız bu durumda yani evli çocuklu birini hergün ararnırmı yani herkes demi var böyle bana mı denk geldi
17 Temmuz 2024
BenAnneOldum
(
765
puan)
tarafından
yorumlandı
Karşı taraf anlayışsız da canım kocan da her aradığında gitmek zorunda mı, koca adam. İstemese gitmez. Suçu karşı tarafta arama bence. Erkek hergün dışarı çıkacaksa evli olmanın aile olmanın ne anlamı kalıyor
17 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
29
puan)
tarafından
yorumlandı
İştw bunu söyleyince de iştw bunalıyorum para mevzuları vs vs 2 bira içip geliyorum kafamı dağıtıyorum dio sanki burda ben haksız mışım gibi davranıyo ama bnde 2 çocukla hiçbiryere gidemeyen evde oturan biriyim ailem bile uzakta
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
17 Temmuz 2024
Sevo_sevo
(
360
puan)
tarafından
cevaplandı
Valla istediği kadar kızsın kocam arar ağzına s.carım her gün her gün ne çağırıyon diye üstüne bide ailesini ararım bak bakalım bi daha çağırabiliyomu kocanda bi çemkir iki çemkirir ondan sonra susar oturur
2 önceki yorum göster
17 Temmuz 2024
Sevo_sevo
(
360
puan)
tarafından
yorumlandı
Aynen öyle her gün her gün o ne öyle kuzeniyle evlenseymiş madem
17 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
29
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet birz da öyle ona da söyledim tartıştım çıkarken her aradığında söyledğnde çık imak zorunda ısın die bnmki yokkk dememe hastası kimseye yokkk demiyor işin ucunda da alkol var tabi ayyy çıldırcam
17 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
29
puan)
tarafından
yorumlandı
Valla bi o bide bi tane daha var bu ikisi bildiğin benden önce geliyo gibi ikisi arayınca ben ne dersem deyim çıkıp gidiyo adam
17 Temmuz 2024
Sevo_sevo
(
360
puan)
tarafından
yorumlandı
Eğer çok büyük sorun olacaksa eşinle şöyle yapsan güzel bi dille annesiyle yada kuzeniyle konuşmadan önce bak içeceksen evimizde iç ben dışarda alkollüyken kavga etmenden başına bişey gelmesinden korkuyorum gel ben sana evimizde hazırlayayım hem senin güvende olduğunu bilir rahat ederim hemde tartışmamız olmaz bide böyle deneyelim de bakalım ne diyecek baktın olmuyor o zaman ara hem kuzeninin annesini hemde kaynanamı deki anne durum böyle böyle yarın öbür gün başlarına bişey gelse ben ne yapacağım de
17 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
29
puan)
tarafından
yorumlandı
Bundurum uzun zamandır devam ediyor aslında ben hep eşimle tartıştım ama sonuç hep küslük haftalarca konuşmama vs oluyo adamı arasam direk söyleyecek bu sefer de daha kötü olacağız çocuklar var die sabrettim ama bugğn çok doldum buraya yazmak istedim çünkü aile konusundan da kmseye güven yok hemen laf söz oluyo aynen ben yarın bi kayınvaldemle konulur ara derse onun annesini arar söylerim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2024
Eslemmm
(
2,538
puan)
tarafından
cevaplandı
Yanlış birşey tabiki.hergun hergun olmaz yani .kuzenine söyleme tabiki yetiştirir hemen aranız daha çok bozulur.nerde içiyorlar peki bu meleti
17 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
29
puan)
tarafından
yorumlandı
Yakınlarda halı saha var orada oturup geliyolar. Evet adım gibi eminm ama annesine söyleyeceğim yarın
17 Temmuz 2024
Eslemmm
(
2,538
puan)
tarafından
yorumlandı
Annesine söylesen de değişmeyecek canim şikayet etmiş gibi olacaksın eşin yine kızacak.isin zor alışkanlık yapmış.insallah boğazınizdan kısıtlama yapmiyordur
17 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
29
puan)
tarafından
yorumlandı
Kafam çok karıştı işte çok arada kaldım yarın önce kendi annesini ararım eşimin önce ona sorarım bakalım çünkü çok sıkıldım bu durumdan her yol kapalı uzarsa daha kötü olacak bu sefer de bizim sonumuz kötü işte. Yok borcumuz çok zaten ona rağmen idare ediyorz şükür kısmaz
17 Temmuz 2024
Eslemmm
(
2,538
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet böyle can sıkıcı durumlar evliligi yıpratıyor.bi an önce kocanın kendisini dizginlemesi lazım.annesi anlayisliysa bı hal çaresini bulur insallah
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
17 Temmuz 2024
Eceinn
(
122
puan)
tarafından
cevaplandı
Alkol içtiği zaman belli oluyor mu ya
17 Temmuz 2024
Fidanozlem33.
(
29
puan)
tarafından
yorumlandı
Ne belli oluyor mu cnm alkol aldığı mı? bu kişiden kişiye değişir bnce çok almadığı sürece belli olmaz bünyesiyle de alakalı
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
İlgili sorular
0
oy
9
cevap
250
göst.
Basur kanama parçanin dışarı çıkması
31 Mart 2023
Aile & Aşk
kategorisinde
MARMELAT -_-
(
739
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
0
oy
9
cevap
280
göst.
İdrar torbasının dışarı çıkması (sistosel)
10 Eylül 2022
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
07seda15oz
(
7
puan)
tarafından
soruldu
-sistosel
+1
oy