0 oy
192 göst.
Diğer kategorisinde (188 puan) tarafından
21 aylık ikizlerim var ne desem hı diyorlar mesela diyorum ki Zümra arabaya bak hı aynısını tekrarliyorum yine hı normal bir şekilde konuşuyorum yine hı bunun sebebi ne acaba 

8 Cevaplar

0 oy
(310 puan) tarafından
26 aylik kizim hi der benim cümleleri tekrarlamaz bazen ne ne der anlatırım ama kelimesi az cümlesi var 
-Reklam-
0 oy
(2,212 puan) tarafından
Benim kızımda aynen 21 aylık çok güzel konuşuyor genelde dediğimi de anlar ama bazen anlamayacagi kelimeler söylediğimde o da aynen hıı der, mesela parka gidelim mi derim hemen evet der ama bulaşıkları yıkayacam dediğimde hı der :)) bence kelimeleri zihinlerinde oturtmadiklari için diyorlar 
(188 puan) tarafından
Benimkiler daha tam konuşamıyor anne baba dede nene mama bir yere gitmek isteyince atta
(2,212 puan) tarafından
O yüzdendir canım, bizde öyle değil miyiz bazen anlamadığımız bişey olunca öyle deriz
0 oy
(402 puan) tarafından
Geçici bir süreç bu sanırım. Bizde de aynısı oldu. İlk zamanlar çoktu. Dediğimi tam anlayamadığı zaman hıı derdi. Aynı cümleyi gün içinde tekrarlar ya da daha basit şekilde anlatırdım ki anlasın. Şuan da bazen hıı lar ama keyfi. Bazen ağzında yemek olunca da hıı lıyor. Ağzındakini bitir öyle konuş, seni anlamıyorum diyorum (anlasam bile). 
0 oy
(2,416 puan) tarafından
Yaa benim kızım da küçükken öyleydi :)) aklıma.geldi baakk çok tatlı oluyorlar amaa
0 oy
(93 puan) tarafından
benim oğlum da 2-3 ay öncesine kadar öyleydi anladığı hâlee hıııı derdi 21-22 ay civarları
0 oy
(664 puan) tarafından

Biz daha ikizlerimle üç aylığız ya konu dışında soruyorum nasıl geçiyor ikizlerle bizimkiler şuan sürekli süt içme uyuma günde sayamadığım kadar bez degistirme kucak isteme bölümündeyiz :)) şöyle yap yada böyle yapma diyeceğin tavsiyelerin var mı :P

(188 puan) tarafından
Gözünü korkutmak gibi olmasın ama şuan başımda huniyle geziyorum büyüdükçe daha da zorlaşıyor bazen keşke bebek olarak kalsalardi diyorum öneriye gelecek olursam bol bol sabır duasi oku hahahah
(664 puan) tarafından
Benim ikizler dışında iki oğlumda var onlarda çok yaramaz yani dördüz gibiler resmen :( :)
(188 puan) tarafından
Allah yar ve yardımcın olsun canım benim
0 oy
(1,123 puan) tarafından
Bir dönem çocukların hepsi bunu yapıyor. Bazen biz yetişkinlerde de oluyor. Dikkatsiz olduğundan değil. Bence düşünmek için zaman kazanıyorlar ve bazen de alışkanlıktan dolayı
0 oy
(715 puan) tarafından
İlk çoçuklarında normal.Benim büyük kızım baya geç konuştu.Ama ikincim şuan 22 aylık yeni yeni konuşuyor.Daha önce ıhh tarzı diyordu.Sürekli ablasıyla beraber haliyle sürekli de ablayı duyuyor.Ablası da 5 yaşında kendi kendine bile konuşuyor oyun oynarken.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 77 göst.
9 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 97 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
16 Ocak 2023 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,665 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 339 göst.
11 Haziran 2021 Aile kategorisinde Doomrose (930 puan) tarafından soruldu

405,630 soru

12,153,678 cevap

36,582 kullanıcı

...