0 oy
93 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Herşeyden çok sıkıldım lütfen linclemeyin çöktüm böyle değildim iki çocuğum.var hiç hit şekilde gönülleri olmuyor. Ok sıkıldım kendimi tükenmiş hissediyorum ev sürekli dağınık Lis hissediyorum yemek yapmakk içinden gelmiyor aybi anda agladiklarinda kendimi daha yerrsiz hissediyorum 

2 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Yani ne dememizi bekliyorsunuz biz geçecek dediğimiz zaman iyi mi hissedeceksiniz. Benim de iki tane çocuğum var araları 13 ay olmasına rağmen hiç kendim bu moda sokmadım. Yemek mi yetişmiyor canım yapmak mı istemiyor yapmıyorum. Ev mi pis umrumda değil beğenmeyen gelmesin. Benim için önemli olan çocuklarım. Çocuk bu ağlayacak tabii ki bizimkiler hiç mi ikisi aynı anda ağlamıyorlar. Bu kadar büyüterek kendinizi bu modlara sokmayın. İşin içinden çıkamıyorsanız da bir uzmandan destek alın.
tarafından
Sorun o değil ki başka sorunlar var bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen
tarafından
O zaman sorun buymuş gibi yazma. Müneccim miyiz başka sorunlarını nerden bilelim.
tarafından
Sende kız ne ters konusuyin belki senin bebeler nazlım uysal benimkiler bir saniye aglamadan durmuyorlar gönülleri hco olmuyor haliyle kendimi tükendim hissediyorum
Geceleri sabaha kadar oturuyorum
tarafından
Benim neler yaşadığımı burda bilen çok arkadaşım var hergun görüntülü konuşuruz neler çekerim görürler bizzat şahit olan komşum bile var burda. Kızlarım uysal kelimesi yakınından geçmiyor. Sadece ben onların çocuk ve hatta bebek olduklarının farkındayım ve ona göre hareket ediyorum.
tarafından
Bizde farkindayiz bebek olduğunu kizmiyoruz dovmuyiruz çare arıyoruz
-Reklam-
0 oy
(289 puan) tarafından
Aynı bende öyleyim psikiyatriye gittim ilac verdi düşük mg çocukla ilgilenemem dedim yoksa . Onu da içtim kus kus öldüm resmen daha da içmedim blmym böyle ne olacak
tarafından
Ya deme oda çözüm değil yabi

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 307 göst.
0 oy
3 cevap 368 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ilknur1998 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 664 göst.
4 Mart 2024 Diğer kategorisinde 2801 (819 puan) tarafından soruldu
0 oy