0 oy
337 göst.
Aile kategorisinde (3,538 puan) tarafından
Kızlar kaynanam eşimi aradı ortak bir araba var bozuk işte para gönder onu yapacaz dedi eşimde biz bu aralar sıkıştığı z param yok dedi göndermedi bu arada arabayı satip kendileri alacak parayı bide ben kiradayim orda kaynım var benim evimde oturuyor onla ortak araba geçen ben kendime bir şeyler almıştım eltimle konuşurken o bana aldıklarını attı bende eşimin verdiği paradan takım almıştım kahvaltı takımı onu gösterdim demesin mi annem para istedi siz parayı çal çul ediyorsunuz aldıklarınızi görüyoruz sürekli bir şeyler alıyorsunuz nasıl olurda paramiz yok deyim anneme para yollamazsiniz diyor kaynanamın zaten kendilerine ait maaşları var ki arabayida satıp zaten kendileri alacak parayı  yani üstelik eltim 5 yıldır evimde para vermeden oturuyor ben hem kiradayim hemde eşim kredi çekip onun evini yapsın diye 30 bin yolladı bende dedim kimseye hesap verecek değilim benim evim paramın hesabımı da kimse yapamaz sizce kim haklı burda 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Arabayı kim bozduysw o yapsın 
(3,538 puan) tarafından
Canım o araba oldum olası bozuk ve biz başka sehirdeyim arabayida onlar kullanıp bozdu
tarafından
O zaman aynen bu şekil diyeceksiniz kullanan verecek parayı diyeceksiniz
(3,538 puan) tarafından
Bende öyle dedim işte biz suçlu olduk hep verdik iyilik yaptım bir kere vermedik ya biz ayıp etmişiz
-Reklam-
0 oy
(2,409 puan) tarafından
Ben olsam evinden ciakrtirm yada kira isterim acikvasi.enayj degilm sonucta herkwz baksn basinjn caresine.ne bekliyorlar senden evinden kisip onlarami versn diye bekliyorlar.bolca harcama yap bacm aklin varsa sirf onlara gitmesin diye
(3,538 puan) tarafından
Ev yapılırken abisi işçiliğe yardım etmiş oda diyor o bana yardım etti bende yardım edecem dedim sen elinden geleni yaptın 30 bin göndererek zaten 5 yildrida bedava oturuyor kendi içinde oturdu ona saysin dedim işte hep verdik dedik iyilik olsun üstüne evime aldığım şeye laf atınca bende kayış koptu ve niye bu sefer eşim para yollamamis diye ortalık karıştı ayıp etmişiz biz bilmem ne biz her ay kayamammlara alışveriş yapıp yolluyoruz burdan bizde kiradayiz orda 12 kardeşler orda kayınpederim ve kaynanam günlerce aç kalmışlar biz burdan alışveriş yapıp kapılarına yolluyoruz bizimde borcumuz harcimiz var yani daha bunlara yüzsüz denir
(2,409 puan) tarafından
Canm bude sey merak ettim evin tapusu sizin ustunuzemi.yanj sen mecbur dehilsnki istedgini alirsn belliki kiskanmjs yada senin hayatini kiskaniyor baska aciklamasi olamaz.senin kocan calisip kazancak senin harcamana laf yaocak o agiznj yirtardm onun.cok istiyorsa kendi kocasida calissnda yapyapyani.sen kaynnana surekli yardm etmek zorunda degilsn malesefki esin surekli surekli yaptigi icin onlarda yuzsuz olmus belli yoksa ne hakla harcamana lafa edebilsin.o rahatligi vermis esin
(3,538 puan) tarafından
Sorma canım önceden çok yardım etti ama konuştuk ve anladı akillandi şimdi yardım etmiyor ya suçlu ve kötü biz oluyoruz
(2,409 puan) tarafından
Birak yardm etmesin canm kotu olsn boyle olcaksa daha iyi kafan rahat eder iste.sende kurnaz ol yao harcamani yada harcama yapiuormus gibj kenra at esinin firsati olmasin onlara para vermeye
(3,538 puan) tarafından
Artık akillandi zaten canım vermiyor bu yüzden sürekli sıkıntı çıkarıyorlar
0 oy
tarafından

Evet bır kez daha anlıyoruz iyiliktrn maraz doguyor hemde güneş gibi :D

Evınden çıkarıyorsun hemen yada kirasını alıyorsun

Arabayla alakam yokken, yada satılınca parasından pay almayacaksam ben ne diye para yollayım be manyak mı bunlar nedir? 

Yüzsüzlükte nirvana resmen evınde bedava otururken, ev tadılatı ıcın para ıstendıgınde 30 bın vermenıze rağmen yok daha araba ıcın para ıstemek, yok aldıgının hesabını yapmak bunlar bildiğin yüzsüz arsız

Sebebini de söyleyim eşin, çok yüz vermişsiniz gereksız samımıyet , tez ayrılık getırır 

Tez elden ayrılmanız dileğiyle :D

(3,538 puan) tarafından
Canım valla ben artık yoruldum bunlardan ya kaynaklarla bir oturuyordu kaynanamla kavga etmiş bende iş dolasiyla başka sehirdeyim ev boş dediki sizin evinize çıkalım dedim ki yenge çık ev sizin ne bilim böyle olacak 5 yıldır 5 kuruş vermediler üstüne evim sifirdi şuan evim mafolmus durumda üstüne eşim kredi çekip abisine yolladı kendi evlerine başladılar bide arayıp para istiyorlar
tarafından
Yüzsüzler işte gıt evıne kıracı koy çıkar onları da bu ne böyle ya
(3,538 puan) tarafından
Kız kiraciyida istemiyorlar mahalle komple aile çünkü 12 kardeşler herkes aynı arsada kendine ev yapmis evler yan yana dip dibe yabancıda istemiyorlar
tarafından
Dursun boş kapat kapısını gıttıkce kendın kal Allah'ın aşkına
(3,538 puan) tarafından
Valla işte canım bende dedim ben evime geri gelecem
tarafından
Gerçekten var mi böyle bir durum varsa durma gıt
(3,538 puan) tarafından
Var canım iş var artık orda bende evime gitmek istiyorum
0 oy
(2,649 puan) tarafından
Evin varken neden kirada oturuyorsun madem para size zor yetiyor neden 30 bin veriyorsunuz 
(3,538 puan) tarafından
Canım evim var iş dolasiyla başka şehire geldim oda kaynanamla oturuyordu kavga etti dışarda kaldık dedi 4 çocukla bende dedim ki yenge ev sizin boş duruyor çıkın girin dedim 5 yilldir bedava oturuyor üstüne evim sifirdi yıkıp döküldü şuan çok tadilat iside çıktı bide üstüne eşim para yolladı evlerine başladılar bide utanmadan arayıp tekrar para istiyorlar
(2,649 puan) tarafından
O Zaman suç eşinde yollamasaydı ve sendede biraz suç var madem kadına diyorsun git benim evimde otur diyorsan başta kira istiyecektin
(3,538 puan) tarafından
Canım ben istedim eşim kabul etmedi dedi ki biz beraber yaptık oturacaklar dedi işçiliğe yardım etti diye otursun dedi
0 oy
(2,437 puan) tarafından
Acik acik durumlar malum bende burada kira oturuyorum bari kirami karsilayacak sekilde sizde destekte bulunun yoksa baskasina kira vereyim gelirim olsun,duzenim bozulmasin diyin tutussunlar
(3,538 puan) tarafından
Başkasına kiraya veremiyoruz canım mahalle aile çünkü destek çıkmıyorlar canım neler dedim
(2,437 puan) tarafından
Mahalle aile olsun nolacak, verirsin ilana baskasi gelsin dersin. Ya da kira isteyin acik acik, yetisemiyrouz diye
(3,538 puan) tarafından
İşte canım dedim ben dönecem çıkın kendinizi ayarlayın dedim
(2,437 puan) tarafından
Iyi etmissin
(3,538 puan) tarafından
Hakediyorlar ya artık bana gına geldi
0 oy
(14,491 puan) tarafından
Yarabbi sen nankör insanları kahret
(3,538 puan) tarafından
Aynen öyle ya iyilik yaptıkça tepeme çıktı
0 oy
tarafından
Valla kusura bakma semerli essek. Bulmuşlar biniyolar da biniyolar maasinizida gönderin nacim araba onlarda ev onlarda ne kalmış.
(3,538 puan) tarafından
İşte canım bende dedim evimden çıkın ben gelecem

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 427 göst.
5 Aralık 2024 Aile kategorisinde Öykü'mün öykü sü (356 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 424 göst.
23 Temmuz 2024 Aile kategorisinde gezginkiz (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 180 göst.
16 Temmuz 2024 Aile kategorisinde ipek4161 (3,538 puan) tarafından soruldu