0 oy
1,104 göst.
Diğer kategorisinde (20 puan) tarafından
Hanımlar 8 aylık kızım var haliyle oyunlar oynamak oyalanmak hava almak istiyor tüm gün ona gidiyor. Uyuyunca biraz dinleniyorum evi topluyorum ve yemek yapıyorum günümün özeti bu zaten bana hiç zaman kalmıyor. Bazı işleri eşim işten gelmeye bırakıyorum çamaşır asma felan eşim bebeğe bakarken yapıyım diye. Sonra gelince akşama kadar ne yaptın ev kir pis içinde her yer dağınık bi de ben gelmeye iş bırakıyosun diyip duruyor. Yani diyecek kelimem kalmıyor bi de niye yorgunsun hep azcık kendine gel diyor. Hiç bişey demiyorum çünkü ne denir ki yani gerçekten çok zor. Brbek bakmak bu sorulardan daha kolay geliyor 

30 Cevaplar

+1 oy
(14,123 puan) tarafından

Birgun evde sen otur cocuk bak anlarsin de:(

(20 puan) tarafından
Diyorum ne var ki diyor
-Reklam-
+1 oy
(258 puan) tarafından
Yanlız değilsin bebeğim bütün erkekler böyle galiba 
(20 puan) tarafından
Maalesef canım
0 oy
tarafından
Kızını bir pazar tüm gün ona kitleyerek ise başla ve ev islerinide yapsin bi zahmet sende tüm gün odanda yat bakalim nasilmis ne dengesiz bi adam ya bizim eve b*k götürse esim neden demez çünkü zahmetimi görecek kadar zeki ❤
(20 puan) tarafından
Ne güzel sizin için sevindim
0 oy
(418 puan) tarafından

Valla bazı erkeklerin sadece boş bir çenesi bebeğe bak desen yarım saat bir yerleri yemez bakmaya daha bide bakana laf söylerler. 

Çok şükür Rabbime 16yillik evliyim birgün eşim bana bu tarz konuşma yapmadı daha bana bide boşver işleri yat dinlen kimse madalya takmayacak sana yemek yapılacak derim yaparız gelince birşeyler acele etme der olması gereken bu zaten ya çünkü evin annesi iyi ise evde herkez iyidir.
(20 puan) tarafından
Evet benim moralim bozuk olunca bebeğim bile mızmız oluyor ama anlamıyor adam
0 oy
(10,975 puan) tarafından
evde olduğu bir gün ver çocuğu babasına 2 saat baksın hadi bakabiliyorsa! uşan tuvalete gidecek zaman kalmıyor ya, erkekler tam geri zekalı 
(20 puan) tarafından
Pek durmuyır maalesef bu ara bana çok düşkün oldu
(10,975 puan) tarafından
yok işte ver bak bakalım babası bakabiliyor mu? hani sama diyormuş ya bu ev niye pis, anlar o zaman
0 oy
(2,133 puan) tarafından
Kadın işine karışan erkek gerçekten zor evlilikte eşler arasında büyük bir imtihan yani
(20 puan) tarafından
Gerçekten öyle Allah bize kolaylık ve sabır versin
0 oy
(3,226 puan) tarafından

Ben susamiyorum artık susmaktan içimdeki ben boğuluyor :angry:

(20 puan) tarafından
Ben şimdilik susuyorum bakalım
(3,226 puan) tarafından
Bulaşık temizlik camlar silinecek küçüğüm hasta olmuş ateşi var yarım saattir uyusun diye sallaya sallaya bı hal oldum sular yok yaptığım temizlik biseye benzemiyor günlük aynı terane daha ne kadar susuyum bide ben koydeyim inekler tarla ot bahçe vs eğer ben sadece evin işini yapmış olsam yalar tutarım o evi yani . Akşam olunca çocuklar uyusa da yatsam diye canım çıkar
(20 puan) tarafından
Ben de evlenmeden önce köydeydim anlıyorum sizi Allah kolaylık versin
(3,226 puan) tarafından
Öyle işte canım
0 oy
(11,071 puan) tarafından
Bu benim eşim heralde. 2 çocukla minibüslere metrobüslere biniyorum hastanelere götürüyorum parklar oyun alanları etkinlik evin işini her türlü görüyorum beyfendi evin önündeki parka ikisini çıkaramıyor. Diyor ki ikisini nasıl gözetleyeyim ben onca işi yapıyorum ya iki çocukla. Gamsız bunlar
tarafından
İkisini aynı anda çıkaramazsın tek tek çıkar de o zaman:))
(20 puan) tarafından
Kadın her işi yapar 2 3 çocukla ama karışan olmasa
(11,071 puan) tarafından
Tek tek olmaz canım biri giderken öbürü ağlıyor ki benim dinlenmem için 2sinin de gitmesi lazım :d
0 oy
tarafından
Eşine mutlu anne mutlu bebek de.Evin dağınıklığı yemek olmaması bebegimden de daha mı önemli falan de.Gunde görüntülü konuşun.Bak söyle yaptık şunu yaptık falan gibisinden şu işi yapıyorum bebek durmadı.Bu aralar çok huysuz kicagimdan inmiyor gibi .Erkeklerin bazıları gerçekten geri kafalı.Ben eşime şükrediyorum akşama kadar tek iş yapmadığım oluyor.Yemek yapmadığım oluyor bebek uyuyunca sende uyu yemeği gelince ben hallederim falan diyor çok şükür bin şükür 
(20 puan) tarafından
Yok dediği saat yemeği önünde olur bazen iş yapamam yemek yaparım onun yerine yapamadığım işlere söylenir
tarafından
Tam,ağzinin üstüne carpmalikmiş valla Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Canım yanlız değilsin ben sabah kalkıyorum evi hergun dip köşe temizligorum 16 aylık kızımla evde tahta kurusu sorunu karınca sorunu hamam böceği sorunu ile mücadele ediyorum hergun temizliyorum kızımla oyun oynuyorum yemek derken eve geliyor hiçbir şey yapılmamış gibi konusiyor deli oluyorum bazen kızıyorum ama nazende bilmeyene yapsam ne yapmasam ne diyorum
tarafından
Valla öyle kızım uyuyor öğle uykusuna yanına uzaniyorum izliyorum biraz öpüp kokluyorum sonra ay kalkayim şunu yapayim diyorum malesef
(20 puan) tarafından
Evet işte annelik ve kadın olmak
tarafından
Boşuna cennet annelerin ayakları altında değil canım
(20 puan) tarafından
Öyle canım
tarafından
Sabır ve metanet gerekiyor yapacak birşey yok buda bizlerin eş imtahani Allah daha büyük imtahanlar vermesin canım
0 oy
(8,357 puan) tarafından
Ağzını açarsa bilir dün isden geldi yemek beklior yemeği ona yaptırdım benim eşimde söylemeye yapar soylmezsem öküz gibi yatıyor relefon elinde illa ben diecem hiçbir sorumluluk bilmior onuda ayrı yönetiyorum valla 
(20 puan) tarafından
Yaa bilmiyorlar maalesef
0 oy
(2,193 puan) tarafından
Bunun tek bir caresi var bebeyini ona birakman.brnm esimde aynisini derdi kzilarim cok usluydu ona birakip carsi pazar giderdm gezerdm ama uslu olduklri icin zorlamiyorlr hani is guc yapilabilir diye konusuyordu.3.ye hamile kaldim yataklardan kalkamadm yeri gekdi izin aldi bakti bize ve bana dedigi evde covuk bakip ev isi yapmak calismaktan daha zor diye.oglum oldu yine birakirm ona kuafrdu falan islerim icn cikar giderim ama ondan sonra evde napiyrsn kelimesinj bidaha hic duymadim.cunku oglum cok yaramaz bakimi zor bi covuk.1gun birak bak bidaha diyebiliyormu sana yoksa isten geldignde yardimmj ediyor gorursn
(20 puan) tarafından
Deneyelim bakalım işe yararsa
0 oy
(1,910 puan) tarafından

Bütün eşler öyle  galiba meslea benimkide  öyle  anlatılmaz yaşanır türden    :angel::angry:

(20 puan) tarafından
Anlıyorum canım
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Diceksinki gel sen bigun evde kal ben ise gidiyim oyle konus. Daha iyi biliyosan sen bana ogret bende senden ogreniyim kolay madem. Ben direk bunlari diyorum esime bisey derse. Bazen ne varki vs der evin hanimi benim istedigim vakit yaparim ve cocukta bana zimmetli degil bakacaksin derim. He konusur ama 1 saat cocuk bakinca ayilir bayilir sonra ne var ki :D cokta tinlama bence.
(20 puan) tarafından
Ben de diyorum sizin işiniz daha kolay diye eve geliyor bitiyor çünkü
(3,853 puan) tarafından
Evet kadin oyle mi 7 24 bi fiil aktif ama anlamazlar o yuzden aticaksin vasina umursamicaksin.
0 oy
(240 puan) tarafından
Bunu oyup iki bebeğimin üst üste olması ve senin kocan gibi benim kocamında dört dörtlük herşeyi istemsi bende diyrm yapabildigimi yapıyorum yapamadığım istesemde kalıyor çok istyrsan söyleyeceğine al eline bez yap o zmn dyrm susuyor
(20 puan) tarafından
Yapmış gibi bi şeyler göstermeleri yok mu bi de çöp alıp çöp üstüne koysa evi topladım olur
0 oy
(839 puan) tarafından
Gerçekten anlamıyorum kızlar neden bu kadar pasif siniz çocuğu bırak hastaneye git tüm gün gelme bahane bul çocukla kalsın gelince ciddi ciddi sen de aynı şeyi yap ona baksın görsün 
(20 puan) tarafından
Daha çok küçük canım sürekli meme arar
(839 puan) tarafından
Anladım canim
0 oy
(5,867 puan) tarafından
Sürekli sylemez de arada syler bende o gelmeye yakın topliyorim bnyo ıslak asla sevmez dezgah üstü çok dolu olunca kokuyor kızıyor bune dye onun dışında temiz zaten yemeği hazır çayi hazır kıyafet çok birktrmem hemen atyorim makinaya braz dolunca kızıyor kokuyor yıka atletim tişörtum kalmadı dye 
(20 puan) tarafından
Ama zaten yap demese siz zamanı gelince yapacaksınız
(5,867 puan) tarafından
İşte akşama birakmiyorim yapyorim
0 oy
(1,122 puan) tarafından
Kendileri bir bardak kaldırsa bahar temizliği yapmış triplerine giriyor erkekler. Bir gün eve kalsın da görsün. 
(20 puan) tarafından
Yalandan ortalığı toplasa tüm evi halletmiş sanıyorlar
(1,122 puan) tarafından
Diyorlar ya menemen yapınca kendilerini usta şef sanıyorlar. Mutfaktan da haberleri yok. Peşlerinden topluyoruz :D
0 oy
(261 puan) tarafından
5 dakika bakınca durmuyor al diye veriyorlar yalnız değilsin aynı sorun bende de var yediği tabağı masadan kaldıramayan acizler üç kişilik performans bekliyorlar bir de yetişemiyorum diyince yapan nasıl yapıyor diyor. O her şeye yetişen kadın kim merak ediyorum
(20 puan) tarafından
Bebeğini tek büyütmeyen kadınlar, annelerine yakın olanlar gurbetteyim kimseden yardım istemiyorum zaten eden yok orası ayrı ama annem yanımda olsa yemeğimi temizliğimi her şeyi yapardı o zaman her şeye yetişen kadın biz olurduk
(261 puan) tarafından
Ben de aynıyım canım ailem antalyada ben istanbuldayım yakınımda kimsem yok. Çocuk uyuyunca temizlik mi yapsam uyusam mı biraz yalnız zaman mı geçirsem bilemiyorum. Yorgun olunca çocuk uyuyunca uyusaydın diyor çocuğa ben bakayım sen biraz uyu demek yok
0 oy
(979 puan) tarafından
Eşiniz bir hödükmüş kusura bakmayın. Allah biraz vicdan versin eşinize. Şöyle bir hafta yer değiştirseniz anlar ne yaşadığınızı ama aah ahh. Eşim benim bu konuda çok anlayışlidir. Yemek yapma uğraşma beraber yaparız. Temizlik yapma haftasonu yaparız der. Hatta bazen çok abartir bebeği ona verdiğimde su bile içemez birakipta. Ben kızarım abartma koy bı yere gel derim. Yok düşer Yok bişey olur. Yani erkekler evde kalsa yerinden kalkamazlar. Sen yine yemeğini yapabiliyorsun buna şükür edeceğine laflara bak. Buna o yemek bile fazla.
(20 puan) tarafından
Maalesef bazen anlayışsız oluyorlar

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 502 göst.
30 Ocak 2021 Aile kategorisinde Cns (514 puan) tarafından soruldu
+4 oy
16 cevap 241 göst.
25 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Meryem19. (21 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 262 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Tuubba (125 puan) tarafından soruldu