0 oy
542 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (514 puan) tarafından
2 aylik sipam var yok persembe asisi oldu dun iyiydi bugun esim nobetci sutum hic gelmedi sabahta post acmistim agladi kac saattir gelemem dedi burda tanidikta yok az calpol verdim sakinlesti cagla. 

Esim geldi 2 kutu mama almis. Oda Imali sekilde bakti gitti siz olsaniz yapardiniz o gitti yedi uyudu simdi 

12 Cevaplar

0 oy
(1,300 puan) tarafından
Ayy ac mıydı kuzucuk
(514 puan) tarafından
Evet ya sabahta post acmistim hatta sutum yok diye
(1,300 puan) tarafından
Kıyamam ya içim gitti:(
-Reklam-
0 oy
tarafından
İmali bakmasina mi diyorsun ne yapardiniz diye umrumda olmazdi yaptığım yanlış bişey yok nasıl olsa vurur kafayı yatardim 
(514 puan) tarafından
Ne biliyim ateslenir gece esim nobetci olur sabahlarim esim evdeyken bisey olmaz agliycam artik
(866 puan) tarafından
Kiz ayşe abla sana helal olsun .hem eve bak hem çiçekçiye bak hem bebeğe bak yedir uyut bide gel posta cevap ver helal olsun sana :);)
0 oy
tarafından

Ya ben bu eşleri anlamiyorum sanki ananin evinden getirdigin cocugunu tövbe ya vallahi haklisin kizmskta  :angry:

(1,019 puan) tarafından
Ayy hiç deme valla aynen bende bu sözü bazen kullanırım..
(514 puan) tarafından
Ya o da hep ben nobetciyken oluuor diyor sanki yalan soyluyor gibi
tarafından
Kiz sinir olmamak mümkün değil bende de var bitane
tarafından
Tabi canım zaten meraklıyız işten cagirmaya bebek bu ya bebek sen bakmicanda kim bakıcak
0 oy
(1,468 puan) tarafından
Hiç anlaşılmıyor  yazdigin:D bizde 2 aylık asiyi  carsamba  vurdurduk 
(514 puan) tarafından
Brn de okuyunca anlamadim :D
(1,468 puan) tarafından
Hahah oda iyi :D
0 oy
(13,450 puan) tarafından
Neyine imalı bakıyor açsa o mamayı vakit geçirmeden getirmeli babası sonuçta sen yakının olsa da diyemezsin ki canım mama alın getirin diye yasak var
(514 puan) tarafından
Bebelac vardi daha 2 bucuk hafta once aldik hanim arada aldi bugun verdim bozulmus kustu sutum gelmedi idare edebilurim sandm artik dayanamadm esimde nobetci bana kiziyor
0 oy
(5,106 puan) tarafından
O mamayı kafasına fırlatırım,git çocuğu emzir doyur doyirabiliyorsan derim. Bu çocuğa mama alamayacaktın ne diye cocuk yaptın derdim. Derdim de derdim yanij
(514 puan) tarafından
Mesele almakta degil nobetciyken olmasi
0 oy
(1,019 puan) tarafından
Hiç bisi yapmazdım çocuğumla ilgilenirdim kocamın saçma sapan hareketlerini kafama takip onun egosunu yükseltmeye vaktim yok.. Ben anne isem oda baba ... bu çocuk aç ise iki eli kanda da olsa çaresini bakacak...
(514 puan) tarafından
Keske ole yapabilsem
(1,019 puan) tarafından
Canm.sen bu çocuğu babanin evinden getirmedin tabiki esin de koşturacak bu kadar taviz verme ya yoksa yıpranan en çok sen olursun.
(514 puan) tarafından
Galiba ole olmaya basladm yoruldum
0 oy
(1,676 puan) tarafından
O cocugun babasi sonucta bir zahmet getirecek ne imali bakiyormus hatta sabahtan getirmeliydi aksama kadar ac mi kaldi bebegin 
(514 puan) tarafından
Dun 12 de yatti sabah 6 bucukta zorla uyandirdim AZ emdi sonra uyudu 3 e kadar sonra uyandi ara ara agladi cis yapmadi hic 5 gibi yapmaya basladi bu sefer kakayla birlikte. Su seklinde bu saate idare ettm ama bana kiziyor mamaya baksaydin saklasaydin by saatte geldim hani aglamiyor. Icmiyor diyip gitti
0 oy
(874 puan) tarafından
Anlamakta güçlük çektim canım ya evlat olunca konu kimseyi tanımıyoruz o iyi olsun gerisini boşver stres yapma gelir sütun emsin bebe 
0 oy
tarafından
Kız bol bol dere otu marul ve su iç aklında sütün var mı yok mu kalması  bak nasıl sütün oluyor .

İlgili sorular

0 oy
30 cevap 1,218 göst.
17 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Sed.bey (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 177 göst.
22 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 330 göst.
17 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Bahar_6565 (154 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 653 göst.