0 oy
1,176 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
Hanımlar 8 aylık kızım var haliyle oyunlar oynamak oyalanmak hava almak istiyor tüm gün ona gidiyor. Uyuyunca biraz dinleniyorum evi topluyorum ve yemek yapıyorum günümün özeti bu zaten bana hiç zaman kalmıyor. Bazı işleri eşim işten gelmeye bırakıyorum çamaşır asma felan eşim bebeğe bakarken yapıyım diye. Sonra gelince akşama kadar ne yaptın ev kir pis içinde her yer dağınık bi de ben gelmeye iş bırakıyosun diyip duruyor. Yani diyecek kelimem kalmıyor bi de niye yorgunsun hep azcık kendine gel diyor. Hiç bişey demiyorum çünkü ne denir ki yani gerçekten çok zor. Brbek bakmak bu sorulardan daha kolay geliyor 

30 Cevaplar

0 oy
(612 puan) tarafından
Hicbisey dememen hata. zamanın da herşeyi söyleyeceksin yoksa sıkıntılar büyür. Destek olması gerekiyor olmuyorsa da sussun bi zahmet.Kolay değil hem ev işi hem çocuk.
(21 puan) tarafından
Kadınların işi zor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Benimkide aynıydı yarım gün bakamadı bebeğe telde arkadan çok zor diyip duruyordu :D 
0 oy
(4,464 puan) tarafından
Eşim anlayışlıdır, bebeğe de en az benim kadar bakar her zaman. Babam rahatsızlanınca 2 gün oğlumla bırakıp babamlara gittim. Telefonda söylediği gün yetmiyor, çamaşır makinesini bile çalıştıramadım daha. Sen nasıl yetiştiriyorsun oldu. 2 gün temizlik dahil herşeyi eşine bırak bebekle, sabah çık akşam gel elini bir şeye sürme bak bakalım anlıyor mu seni o zaman. Eşin çok boş konuşmuş. 
0 oy
(326 puan) tarafından
Ay benim eşimde aynısı bide benimkiler ikiz 1 buçuk yaşında bazen diyor yani iki çocuk yemek yedirip alt açıyorsun yorucu ne olabilir ki inanki çok kez anlattım ama anlamıyor herşey kendiliğinden oluyor sanki beni robot mu falan zannediyor anlamadım ama bitik durumdayım bazen kulak aşmamak lazım bazı kelimelere erkeklerin çoğunluğu böyle 
0 oy
(3,038 puan) tarafından

Canım seninki tek çocukla böyle diyormuş benimki 4 çocukla böyle dio:getlost: hani niye yemek hazır değil mutfafta niye bulaşık var bu ev niye dağınık vs.vs.  4 çocuklu evde niye dağınık olur benimde hiç aklım almıyor zaten 

Çocukları asla bahane edemem zaten direk kendi anasını örnek verir benim anam 5 çocukla evi tertemizdi bikere yemeksiz babamı karşılamadı der:angry:

0 oy
(2,009 puan) tarafından
Genelleme değil sanırım hepsi aynı ben çalıştığım halde yorulacak ne var dediği hesap oğlum yanımda olmasına rağmen...
0 oy
(5,471 puan) tarafından
Bir pazar günü çocuğu eşine bırak dışarı çık akşama kadar gez eğlen akşam gelince de nerede yemek, bu evin hali ne, neden bu kadar yorgunsun, bir çay koy da içelim falan de. 
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Benim gibi 1 gün evden çıkıp ona bırak çocuğu.bir daha asla niye yoruldun diye sormaz :D işe gidip ona bırakmıştim eve geldim kocam özur dileyip sarılmıştı :)) 
(21 puan) tarafından
Yaa ne güzel anlamış sonunda
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Ben böyle erkeklere afedersiniz ama bir a..mi eksik diyorum ona öyle ev işlerine karışmak eşim bikere dese var ya kıyameti koparirim ben onun işine karismiyorsam oda karisamaz
(21 puan) tarafından
Hahah güldürdünüz beni
0 oy
(6 puan) tarafından
Amannn derse desin en iyisi takma kendi bildiğini oku, yorumları da okudum bazen yapacak bir şey olmuyor. Karşındaki seni anlamıyorsa en iyisi salla gitsin sinek vızıltısı gibi gelsin kulağına kendini düşün, üzme kendini ne hali varsa görsün. 
(21 puan) tarafından
Ama nereye kadar duymayacaksın ki
(6 puan) tarafından
Haklısınız sizi anlıyorum ama en azından çocuğunuz biraz büyüyen e kadar kendinizi üzmeyin.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 504 göst.
30 Ocak 2021 Aile kategorisinde Cns (514 puan) tarafından soruldu
+4 oy
16 cevap 249 göst.
25 Ağustos 2024 Aile kategorisinde Meryem19. (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 277 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Tuubba (125 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 290 göst.