0 oy
176 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (455 puan) tarafından
Kızlar biz bu ay korunmayı bıraktık ve şuan adet olmama 1 hafta var ama az önce birden bı akıntı geldi sonrasında adet olucakmisim gibi karnım ağrıdı afedersiniz lavoboya gittim idrar yaparken akıntıyla beraber çok az bir kan geldi gibi ama ne olduğunu anlamadım sonra peceteye sildim sadece peceteye çok belli olmayan leke gibi bişey gördüm ama belli değildi bir daha sildim hicbirsey yoktu karnımdaki agri da gitti ama belim ağrıyor ben acaba Allah korusun dusukmu oldu ama düşük böyle olmaz galiba yerleşme kanaması olabilirmi yada daha bir hafta önceden adetmi olucam böyle belitiler varsa bir hafta kala kaset test alsam belli olurmu ne olur bir yardımcı olun

2 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Erken gebelik testi alırsan daha iyi olur 
(455 puan) tarafından
Teşekkür ederim onu alıyım o zaman
tarafından
Rica ederim canım :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Öncelikle stres yapma, düşük olma ihtimali yok, şayet bi döllenme durumu varsa dahi bunun için düşük gerekecek seviyede değil oluşan parça, en fazla günün geldiğinde adet olursun ve adetle atılır. Kaset testten sonuç alacağını da sanmıyorum, onun için en azından gününün gelmesi gerekşyo, aklıns takılıp kalıcaksa bi kan verebilirsin ama çok da önemli bi durum olduğunu sanmıyorum, biçok kişi zaman zaman lekelenme yaşayabiliyo
(455 puan) tarafından
Anladım teşekkür ederim en mantıklısi o zaman günümü beklemek

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 316 göst.
0 oy
3 cevap 231 göst.
0 oy
16 cevap 644 göst.
29 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Coktafifi (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 545 göst.