0 oy
337 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (85 puan) tarafından
Kızlar ticaretle uğraşıyorum 3 yıldır en batak yılım bu yıl oldu ev taşıma vs derken herşey üst üste geldi kışında iş olmadı bir sürü kart krediler hepsi harcandı keyfi değil emek verdim birşey de olmasını istemiyorum dua ediyorm sürekli böyle olup ta düzelen oldumu etrafinda yada kendi lütfen dua edn 

4 Cevaplar

0 oy
(750 puan) tarafından
Herseyden önce sakin kalıp sakin düşünüp öyle hareket etmelisin bence. Varsa evlatlarini yoksa da seni sevenleri düşün Rabbim yardimcin olsun gün doğmadan neler doğar. Belki de bir imtihandan geçiyorsun sabir etmelisin. Senin icin de yazilan elbette güzellik vardır sabirla bekle derim
(85 puan) tarafından
Bekliyrm ama iyice batağa giriyorum nasıl toparlanablrm ki
-Reklam-
0 oy
tarafından
Harcamaları biraz kisabildiginiz yerden kısın en azindan toparlanana kadar sonrada sabredin hemen pes etmeyin herkesin iyi zamani kotu zamani olur kotu zamanın iyi zamanlarıda gelecek emin olun rabbim bol kazanclar versin
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Herkesin inişli çıkışlı dönemleri oluyor.herkes canına kiysin ozaman.sacmalama para yüzünden insan canına zarar vermez
0 oy
(6,053 puan) tarafından
Her zorluğun ardında  kolaylikvardir.

Zahmette rahmet vardır cnm . Rabbim yardımcın olsun ticaret böyle zaten.. tabiki bu böyle olacak devam edecek diye birşey yok. Yerini değiştir işini değiştir birşey var sıkıntı olan onu bulman lazm. Allah'a her zaman inan bu bile güç kuvvet getiriyor insana .

Ne işle meskulsun cnm onu merak ettim 
(85 puan) tarafından
Bay bayan giyim canm. Orası öyle evet kışın işler olmadı biraz o yüzden sıkıntı oldu
(6,053 puan) tarafından
Bizde o işlerle uğraşıyoruz cnm . Biz erkek giyime geçtik sonra beni linclemeyin bayanlara hisey satana kadar insan verem oluyor huyumuz gereği çok kararsz ve  pinpirikliyiz

Erkek giyim giy cik o daha kolay geldi

Şöyle ekleyeyim cnm eğer yeni girmissen bu işe sezonluk iş yapılır ha birde tabiki Rabbim yürü ya kulum derse o günde güzel iş yaparsn .
Misal
ramazan bayramı güzel iş olur kurban da o kdr çok olmaz. Kasım Aralık'ta iş duruyor çünkü mevsim geçişi
(6,053 puan) tarafından
Rabbim yardımcın olsun cnm
(85 puan) tarafından
Evet canm ben ve eşim daha öncede tekstil isindeydik toptancı perakendeci daha sonra evlendik 3 yıldır var bnm dükkanda çok şükürm bizimki de iki katliydi aşağı kat kapalıydı bu yol erkek giyim oalrak açtık evet çok haklisin bir de sürekli şurada su fiyat muhabbeti sıkıyor zamanla

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 876 göst.
31 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 324 göst.
0 oy
8 cevap 666 göst.
19 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Derbeder (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 183 göst.
5 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu