0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar Ben 10 sınıfta Edebiyattan kalmıştım 11 sınıfı okudum 12 sınıfım pandeminin ilk senesine denk geldi o yüzden okula gidilmedi ama bem diplomamı alamadım 10. Sınıfta edebiyattan kaldığım telafi sinavına da gidemedim anlıycağınız lise diplomam yok şimdi ben diplomamı almak istiyorum liseyi açıktan tekrarmı okumam gerekiyor acaba nasıl yapacağım

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Konuya tam hakim değilim ama eğer sorun olacak olsaydı 10.siniftan 11e gecirmezlerdi diye düşünüyorum 11i okuduğuna göre demek ki telafilik bir durum kalmamış olabilir. E devletten baktınız mı ya da okula gidip görüştünüz mu? 12.ci sınıfı okula gitmemiş olsanız bile okudunuz demi yani sinavlara girdiniz demi? belki mezun gözüküyorsunuzdur zaten. Belki de tek bir sinavla hallolur bir şeydir bunu en iyi en sağlıkli okula giderek öğrenebilirsiniz 
tarafından
Siz e okuldan öğrencilik durumunuza bir bakın hâlâ öğrenci mi gözüküyorsunuz yoksa mezun mu gözüküyorsunuz duruma göre bir yol çizersiniz
-Reklam-
0 oy
(823 puan) tarafından
Yüksek ihtimal mezunsundur ama değilse okul zaten sana belli bı açık lise kresidi veriyor. Mesela ben 10. Sınıf 2. Dönem bırakmıştim okulu okul bana 125 kredi vermisti. Onu 340a tamamlayip aldım diplaomami. Sana daha yüksek kredi verirler. 1-2 sınav ile halledersin 
(823 puan) tarafından
Hiç liseye gitmeyenler sıfır kredi ile başlayıp 340a tamamlıyor. Yani çok çok çok avantajlisin
tarafından
Bunu peki nasıl öğreneceğim nerden bakacağım acba
(823 puan) tarafından
MEB'den kayıt yaptırmadan öğrenemezsin ne yazikki. İlk önce açık lise kaydını yapicaksin. Sonra oradan sana şifre verecekler o şifre ile öğrenci  sayfana girip goruceksin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 265 göst.
23 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 118 göst.
0 oy
1 cevap 96 göst.
15 Eylül 2024 Diğer kategorisinde noluyokk (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 223 göst.
26 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu