0 oy
273 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,002 puan) tarafından
Hanımlar 9 ay önce doğum yaptım sezeryanla şu an 6 haftalık hamile olduğumu öğrendim dün doktora gittim kalp atışını duydum. Doktorum sık sık kontrole geleceksin durumunu sıkı takip edicez dedi arası kısa olduğu için bu aylarda hamile kalıp sorun yaşayan var mı allak bullak oldum öğrenince birde sezeryan olduğumdan iyice kötü oldum Rabbim en hayırlısını versin ama içim sıkılıyo resmen 

4 Cevaplar

0 oy
(97 puan) tarafından
Canım vallahi ne diyeceğimi bilemedim benim ablamda 10 aylıkken bebeği hamile kaldı o da sezeryandı ama bi sıkıntı yaşamadı sadece son aylarda karnım büyüdükçe dikişler açılacak gibi ağrı yapıyordu diyordu hakkında hayırlısı olsun sağlıkla al kucağına inşAllah
(1,002 puan) tarafından
İnşallah ya çok teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(7,863 puan) tarafından
Daha kısa sürede hamile kalıp doğuranları duydum tek sıkıntısı dikiş yerleri ağrıyor doğal olarak zaten 2 yılda ancak toparlanıyor. Peki neden şaşırdın ki korumasız olmuş sonuçta ne ile korunuyordunuz 
(1,002 puan) tarafından
Spiral vardı onunla korunuyorduk ama korumuyormuş :)
(7,863 puan) tarafından
Tabi yine de ihtimal var prezervatif en güvenilir olan kaliteli alırsan yırtılmazda. Yıllardr bu şekilde bizde. Hem insanı rahatsız eder zaten içe boşalması. Temiz temiz yap bitir :)
0 oy
tarafından
Yok ya benim arkadaşımda hemen hamile kaldı şükür sağlıkla kucağına aldı ama neden korunmadin
(1,002 puan) tarafından
Spiral vardı onunla korunuyorduk
tarafından
Spiral kayma mi olmuş nasıl hamile kaldin
(1,002 puan) tarafından
Onu bizde anlamadık gayet yerinde duruyor şaka gibi bi durum:))
tarafından
Neye güvenelim doktor ne dedi peki markası neymiş bu arada
(1,002 puan) tarafından
Gynefixti valla o da şaştı kaldı bişey diyemedi herkes şaşkın duruma ama olan olduktan sonra bi anlamı kalmıyor işte
0 oy
(652 puan) tarafından

Kardeşim 3 aylık sezeyanliydi hamile olduğunu ogrendi. Üstelik korunuyordu da. Şimdi doğdu hiç bir sorun olmadan doğurdu çok şükür. Ayaga geç kalkarsin hemen yürümekte zorlanırsin dedi doktoru ama çocukların ikisi de çok küçük olduğu için mecbur hemen ilk gece ayaklandi :( 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 232 göst.
0 oy
14 cevap 349 göst.
0 oy
9 cevap 186 göst.
14 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Duru2121 (430 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 127 göst.

411,407 soru

12,384,360 cevap

43,412 kullanıcı

Kategoriler

...