0 oy
306 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Evden çağrı merkezinde çalışmak istiyorum part time olarak günde 4 saat .2 yaşında kızım var ve bana o kadar bağlı ki kendi en ufak şeyi bile oynamaz örneğin; top havuzu aldık ona benim de girmemi istiyor yoksa kendisi oynamaz , oyun çadırı aldık çadıra ya babasıyla girer ya benimle öyle oynar , kaydırağından bile kayarken benim de kaymami ister .Kinetik kum aldık illa başına oturursam öyle oynar yani kendi haline bir çocuk değil. Anane ,babanne vs kimse yok emanet edebileceğim bu yüzden evden çalışmak istedim çok da iyi imkanları hem çocuğumu bırakmamış olacağım evden işimi yapacağım fakat kızım gelen çağrılara bile bakmama izin vermez çünkü normalde telefonla dahi konuşurken bende kinusucam diye elimden alır. Kendi haline evde takılan bir çocuk olsa çok kolay olacak isim çünkü bu part time isi özellikle çocuklu kadınlar tercih ediyormuş. Kızıma kendi kendine oyun oynama alışkanlığını nasıl kazandırabilirim var mı bir öneriniz ?

6 Cevaplar

0 oy
(7,437 puan) tarafından
Hangi çağrı merkezi bu günde 4 saat hiç duymadım yıllarca çağrı merkezinde çalıştım. 

Soruna gelecek olursak çocuğu alıştırmak lazım yalnız bırak bir süre biraz oyna sonra devam etmesini sağla zamanla alışır veya kreşe verebilirisn 2 yaş alan yerler var 
(13 puan) tarafından
Birçok yer var part time yapan .Yakın arkadaşım çalışıyor şu anda ismi tam aklımda değil şuan

Kreşe vermek istemiyorum evde kendi oynamayı öğrenmesi gerekiyor çevremde de çok var öyle kendi haline takılan çocuklar nasıl oluyor anlamiyorum .Çok üstüne düştüm hep ilgilendim 0 ekran büyüdüğü  için oyalansin diye durmadan oyun kurdum sanırım biraz ondan kaynaklı
(7,437 puan) tarafından
Evet ondan kaynaklı canım.  Sen yavaştan yalnız bırakmaya başla
(988 puan) tarafından
eğer öyle bir imkan varsa part time bende çalışabilir miyim
(7,437 puan) tarafından
Ben baktım da bir tek Turkcell ilanı gördüm. Arkadaş nereye başvuru yaptığını bilmiyor bende merak etmiştim.
(13 puan) tarafından
Arkadaşım Tempo diye bir çağrı merkezinde sanırım Vodafone de çalışıyor. Henuz başvuru yapmadım sadece arkadasla konuştum. Yaşadığınız şehirden farklılık gösterebilir
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çocuğu olan kişilere evden çağrı merkezi öneriyorlar ancak yine de çocuğa bakan biri lazım. 2 yaş henüz çok küçük. Zorlanırsınız. Yani benim çevremde 2 yaş çocuğu olanlar hala zorlanıyor ..
(13 puan) tarafından
MaşaAllah aklı başında beni anlayan bir çocuk .Fakat tek sorunumuz benden kopamaması .Evde  kendi haline takılıyor olsa gelen çağrıları rahatlıkla cevaplayabilirim fakat gel gör ki asla tek bırakmaz kendi de konuşmak ister , ağlar çünkü hiçbir şekilde kendi oyun oynamıyor 5 dakika bile kendi haline takılmıyor .Önce bunu aşmamız lazım
tarafından
Biraz zor gibi canım ya şuan. Öyle pat diye huy değiştireceğini sanmıyorum, ki yaşı itibariyle bu davranışları da anormal sayılmaz. Maddi olarak çok mu zordasınız ? Biraz daha ertelesen..
(13 puan) tarafından
Yok canım şükür öyle zorda değiliz fakat ben eşime destek olayım hem de kafam dağılsın evde bir şeyler yapayım istemiştim. Sanırım ertelemem lazım gerçekten
0 oy
(2,059 puan) tarafından
Moralini bozmak istemem ama 2 yas cok erken daha bana gore, yani ya birisi olmali yaninda ya da kreş 
(13 puan) tarafından
Sanırım en az 1 sene daha beklemem gerekiyor teşekkürler
0 oy
(1,026 puan) tarafından
Benimde 2 yaşında kızım var. Asla yalnız oynamaz. O kadar oyuncağı var ama yine ya ben ya babası olacak yanında. Keşke bende alistirabilsem. 
(13 puan) tarafından
Belki de yaş itibari ile normal mi acaba böyle olmaları bilmiyorum ki
(2,083 puan) tarafından
Aynen yaa odada mesela saniye yanlız kalmaz, oyuncakları yere dökerim anne gel anne gel der dizinin dibine oturtur beni:))
0 oy
(1,702 puan) tarafından
4 saat az bir zaman değil ve muhtemelen kesintisiz bir şekilde başında olmanız lazım, 4 saat boyunca bir cocugun hiç ses çıkarmadan durması imkansız uykusu gelir ağlar yemek ister ilgi ister.cagri merkezlerinde sizin konuşma kayıtlarınizi dinliyorlar arkadan ses gelmişse evden uyarıp kızıyorlar.evde çocuğun yanında biri bile olsa siz kapıyı bile kilitleseniz gelip kapının başında aglayabilir.en mantıklı çözüm komşuya emanet etmek güvenilir komşu varsa ama çok küçük çocuk o riski almaya değecek bir para vereceklerini zannetmiyorum.
(13 puan) tarafından
Komşuya vs güvenip emanet edemem zaten Teşekkürler
0 oy
(1,079 puan) tarafından
Is fikri hariç beni ve kızımı anlattiniz sandım. 0 ekran büyütmeye çalıştım tek başıma aileden kimse yoktu Baba calısıyo çok oynattim ustune düştüm sonuç itibariyle anlattiginin tipa tip aynısı oldu 30 aylık şu an ama ben odadan çıkayım oda gelir peşimden yalnız oynamaya alistiramiyorum da
(13 puan) tarafından
30 aylık bile öyleyse demek böyle olan cocuk bu şekilde devam ediyor .Büyüdükçe bağimsizlasir diye düşünüyordum
(1,079 puan) tarafından
Mesela su oynamayi sever koyarım önüne biraz gosteriyorum hani hay. Van. Larini böyle yıka falsn diye kenara cekilip oturuyorum bagiriyo sende oyna sende oyna diye saniyem yok oyunsuz odasına bişey almaya bile çok nadir gider ya sen getir der ya birlikte gidelim der korku mu var yoksa bana bagliliktan mi bilmiyorum otururken gördü mü is bitiyo bizde ya oyun ister ya su ister ya yemek ister
(13 puan) tarafından
Aynı yaa gerçekten bizi anlatmışsın resmen eksiği var fazlası yok.Yemek yaparken bile tezgahta oturur ya da kucağıma gelir bazen de yere indirip yapmak zorunda kalırım ben yemek yaparken bile dibimde yani :D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 294 göst.
17 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Cicek19 (19 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 257 göst.
13 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Cansuyldrn (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 412 göst.
10 Mart 2024 Aile kategorisinde sizdenbirisi (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 436 göst.