0 oy
315 göst.
Diğer kategorisinde (989 puan) tarafından

Kızlar benim adetimin ertesi gunu ilişkim olmuştu 5 temmuz da adetime şu an çok var ama elime fazladan test bulunduğu için öylesine bi yapayim dedim bi saatte :D tamamen can skntisindan ama aşırı silik bir çizgi cikti sanki 

image

6 Cevaplar

0 oy
(5,887 puan) tarafından
Ben göremedim canım hakkında hayırlısı olsun
(989 puan) tarafından
Tabiki canım hayırlısı olsun bir evladım var çok şükür öyle çok çok istemiyorum ama olma ihtimali mutlu etti sebepsiz:)
(5,887 puan) tarafından
Zaten daha çok var diyosun buda erken gebelık testi degıl galiba bakarsın olur canım :)
(989 puan) tarafından
Adetime 10 gün var buda normal kaset test hayirlis olsun artık teşekkür ederim cevabın için:)
(5,887 puan) tarafından
Ne demek canım rica ederim tekrardan hayırlısı olsun hakkında:)
-Reklam-
0 oy
(988 puan) tarafından
canım silik milik hiç çizgi yok :) olsa bariz aleni çizg ortaya çıkar zaten silikte test tekrarı der 
(989 puan) tarafından
Adetime çok var ama 10 gün var :)
(988 puan) tarafından
canım zaten yumurtalama döneminde bile ilişki olmamış ki ha halan vardır ama zor bi ihtimal bence sen yinede bekleme.gebelik düşünüyosan yumurtlama döneminde dene.
(989 puan) tarafından
Benim yumurtlamam erken oluyor canım  ilk gebeligimde adetin üstüne kaldım bi iki gün sonrasından
(988 puan) tarafından
hmm doğrudur tabi ama yinede testte çıkması için bile erken en azından kan testinds çıkması için bile 15 gün lazım
(989 puan) tarafından
Ben bu ay korunmasız iliski yaşayınca eşim gitmiş 10 15 tane test getirmis sen kesin istersin beni ha bire uğraştırma diye :D öylesine yapıyorum elimin altında olunca psikolojim bozuldu
(988 puan) tarafından
ay bayapı da almışsınız bana kalırsa abartı bi rakam max 5 tane yeter yani.reglin gecikmesinden 1 hafta sonra granti çıkıyor zaren sonra da hastanryr giderdin ultrasonda belli olur o ladar testi napcan ösym sınavına mı girceksin ay alemsiniz sjsjs
(989 puan) tarafından
Eşim getirmis bide diyo sürprizim var sana hediye sandım:D gebelik testlerini görünce şok oldum. Ben ikidebir eczaneye gidip test alamam bunlar sana baya yeter diyo :D ve komik tarafı ilk defa korunmasız iliski oldu
(988 puan) tarafından
boşa harcama o zaman belki öbür aylarda da lazım olur keyfe keder test yapma yani çok ucuz bir şey değil tanesi en son yüz küsürdü.reglin en azından birkaç gün geciksin 2-3 tane o xaman yaparsın sabırlı ol
(989 puan) tarafından
Yok be normal kaset test 20 tl den almis :D cebini de düşünür beni düşündüğü kadar
(988 puan) tarafından
hee anladım canım iyi o zaman.ben erken gebelik testi almıştım da onlar pahalıydı demekki kafana göre takıl o zamam :D
(989 puan) tarafından
Aynen öyle:D teşekkür ederim ❤️
0 oy
(409 puan) tarafından
Hakkında hayrlisi ama bn göremedim ya 
(989 puan) tarafından
Tam t yazan yerin altında çok ince şimdi çıplak gözle görüldüğü gibi olmuyor kamera tabiki ama ben mi delirdim yoksa :D
(409 puan) tarafından
Yok cnm niye deli olasın, dediğin gibi çıplak gözle kamera bir olmuyor, istiyorsan Rabbim tez zamanda nasip etsin inşallah
0 oy
(650 puan) tarafından
Görünmüyor canm hayırlısı olsun 
(989 puan) tarafından
Amin canım sağol:)
0 oy
(871 puan) tarafından
Erken gebelik testi al onunla yap eltimin de aynısı oldu silik çizgi çıktı erken testten yaptı çıktı 
(989 puan) tarafından
Canım şu t yazan yer varya hemen onun altında görünüyor ben çıplak gözle baktığım için görüyorum gibi geliyor ama adetime de çok var zaten olsa da anca bu kadar çıkar bence
0 oy
(528 puan) tarafından
Bence var ve cok yeni ayrıca adetten önce cıkmıştı brnmde bir kaç güm
(989 puan) tarafından
Canım gunaydin yaptım sabah ilk idrarla bununla aynı çıktı gece yaptığımla aşırı felaket silik yani göreyim diye 40 takla attm :)
(989 puan) tarafından
Resmini özelden atacaktım da atılmıyor galiba :)
(528 puan) tarafından
Adete çok var daha bence hamilesin :) bir kac gun sonra tekrarla sen yine
(989 puan) tarafından
Hadi hayırlısı inşallah:)
(528 puan) tarafından
İnşallah canım :))

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 266 göst.
30 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Surayldz88 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 226 göst.
15 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde poyraz3307 (182 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 142 göst.
29 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ozgegzem (570 puan) tarafından soruldu

411,786 soru

12,396,233 cevap

44,176 kullanıcı

Kategoriler

...