0 oy
96 göst.
Diğer kategorisinde (536 puan) tarafından
Kızım 14 aylık ama aklıma takılan birşey var yedını içtini etrafa sürer yada atar böyle çok koymuyorum 3 tane aldıysa yedıyse 4 yere atar neden yapıyor anlamıyorum benmi yeterınce ilgilienemiyorum ev işi herşeyi kenara bıraktm tüm gün oynuyoruz müzik açıp oynuyoruz ne bilim sürekli öperim sarılırım banyo birlikte oluruz her akşam eşimde çok oynar ama ya suratımıza vuruyor biranda mesela eşime sarılamam ittiriyor beni normalmi ya bunlar

2 Cevaplar

0 oy
(4,354 puan) tarafından

Çok normal tabi ki. Oğlum 3 yaş oldu, eşim beni öpmeye kalkınca ya da gelip yanıma sarılınca hayır benim, ben öpücem aşkımı diye gelir eşimi ittirir. :) 

(536 puan) tarafından
Ya valla 3 gündür düşünüyorum içim rahatladı hani gerçekten ilgileniyoruz daha bi tane ztn tüm ilgimiz onda babasını kıskanıyor benden :)
(4,354 puan) tarafından
Çok normal merak etme, belki bir süre sonra da seni kıskanacak. Hiç takma kafana.
(536 puan) tarafından
Çok sagol canım
-Reklam-
0 oy
(242 puan) tarafından
Çok normal. Yemek olayı zamanla düzelir. Benim kız da döke saça yiyordu. Kıskançlık olayı da çok normal. Eşimle normal sohbet bile edince yüksek sesle konuşmamızı keser, aramıza oturur. 
(536 puan) tarafından
İnsan en ufak şeyde bir hatami. Yapıyorumdiyor sagol canım evet benmkıde aynı döke saça inşallah düzelir
(242 puan) tarafından
Düzelir zamanla merak etmeyin. Bu suçluluk duygusu biz annelerde hep oluyor.
(536 puan) tarafından
Evet canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 252 göst.
17 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 985 göst.
19 Ağustos 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 105 göst.
6 Mart 2024 Aile kategorisinde Birhilall (1,359 puan) tarafından soruldu