0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde (260 puan) tarafından

Neden çekmecelerde hep bu var dolapta duvarda her yerde görmeye basladm belki evinizde vardır kullanıp kurtulduğunuz birşey vardir

imagebbu kızlar küçük küçük tiksinmeye basladm artk silsem ertesi gün yine aynı ve heryerde olmaya basladi

13 Cevaplar

0 oy
(1,005 puan) tarafından
Un,bulgur, pirinç ya da baharatların sıcaktan böceklenmiştir canım 
(260 puan) tarafından
Tam cnm ama unnvar sadece birde birz buğday vardı ondan mi acaba yaa her yerde goruyrm bunu tam cnm bugün komple mutfağı boşaltıp bakacam tek tek
(1,005 puan) tarafından
Tek tek bak canım
Kolay kolay gitmez o böcekler
Bulgur,un ,baharatları buzdolabında muhafaza et :)
-Reklam-
0 oy
(4,737 puan) tarafından
Buğday biti gibi duruyor canım bakliyatin böceklenmistir 
0 oy
(1,126 puan) tarafından
Fasulye böceği canım
(1,126 puan) tarafından
Fasulyeni kontrol et
0 oy
(1,465 puan) tarafından
Bakliyatlarinin ve baharatlarinin icini kontrol et onlarin icinden cikmis 
0 oy
(7,129 puan) tarafından
Aynısı bizim evdede var ama bütün herşeye baktım boceklenen bişey yok 
0 oy
(69 puan) tarafından
Böle top gibi duruyor demi benm evimde de War tam mutfak evyesinin altında nemden gelirmiş orası nemli gibi o yüzden 
0 oy
(5,144 puan) tarafından
Tüm bakliyatlarini kontrol et hava cok sicak ayy bir kez annemin tarhanasi vardi bir boceklenmis bir bastim cigligi annem hemen atti o da fark etmemis gecenlerde de bakliyat koydigu yerin arkasina susam poseti dusmus o da.boceklenmis onu da attik hava cok sicak 
0 oy
(93 puan) tarafından
benim de geçen sene olmuştu bütün bakliyatlara bakmıştım hiçbirinde bişey yoktu sonra tesadüfen bitki çayının içerisinde gördüm onları.... demem o ki her yere bakın sadece bakliyat değil.
0 oy
(50 puan) tarafından
Benim bı ara buğdayım böceklenmisti. Baktım son tarihi geçmişti. Onu attım daha çikmadi. Ama senin belki başka bakliyattandir. Bide ocağa yakın muhafaza etme. Oranın sıcaklığıda bozuyor.
0 oy
(18 puan) tarafından
Bakliya boceklidir yada nemli biryer vardir canim ebde
0 oy
(4,386 puan) tarafından
Daha önce görmedim ama tahtakurusu olabilir mi ki
0 oy
(435 puan) tarafından
Aaaa benim evdede vardı bir kaç ay önce deli olmuştum evin bütün odalarına uçuyordu yiyeceklere bakıyodum hiç bisey yok bir gün yine komple erzak dolabını boşalttım dolapta papatya çayı vardı meğersem o böceklenmiş onu attım evde olanlarıda süpürgeyle çektim evi komple çamaşır suyuyla sildim bitti çok şükür, sende dolabında yiyeceklere iyice bak 
(435 puan) tarafından
Evde bitki çayı varsa ilk önce ona bak papatya çayının içi dolmuştu aynı böcek
0 oy
(2,085 puan) tarafından
Ay bu illet bişey susam böceği bu neme bakliyata vs gelir.evin her yerine de yayılır kurtulması çok zor herseyini.kontrol.et her yere yumurta bırakırlar her tarafı kontrol et gördüğün yerde güçlü bir ilaç sık 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 274 göst.
0 oy
4 cevap 215 göst.
14 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,288 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 667 göst.
17 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Huriyenur (181 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 1,215 göst.
6 Nisan 2022 Diğer kategorisinde ❣️Oğluşunun meleği❣️ (701 puan) tarafından soruldu

405,688 soru

12,156,007 cevap

36,591 kullanıcı

...