0 oy
325 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar kimliğe göre 8 aylık düzeltilmiş olarak 5 buçuk aylık prematüre bebeğim var. Gündüz 3 saatte bir mama veriyorum gece 2de mama verdim sonra 4 5 gibi mama verdim yine. Sonra uyuyakalmışım eşim aramış 9 buçuk gibi bakamiyorsan ben bakarım bebege dedim 7de ise gidiyorsun uyandirsaydin beni uyuyakalmışım anlamıyor Sonra kapattı teli aksam gelince konusucam senle dedi  

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bende seninle konuscam bi gel de kozlarimizi paylaşalım de akşamda şöyle bütün gün uğraşıyorum benim saatim yok mesaim bitmiyo hiç sen ise gidiyosun gelince dinleniyosun benim öyle bi şansım yok gece gündüz full mesai e insanım ben robot muyum robot olsa bile bi şarj süresi olur bi pili biter yani de madem bakamiyosam böyle içine sinmiyosa geceleri sen bak sen ver mamasını ben de gece dinleniyim yani bi gece sen bak bi ben bakiyim de 
tarafından
Aşkım valla dedim bunları kendi bildiğini doğru zannediyor hep o doğru. Kac kere dedim uyuyakalmışım robot değil insanım normal bisey anlamıyor
tarafından
Vala ben kavga çıkarırım herade
tarafından
O kadar yoruyor ki bazen. Bebek değil eşim yoruyor yemin ederim. Yemek ev işi bebekle uğraşıyorum en çok eşim yoruyor beni
-Reklam-
0 oy
(2,167 puan) tarafından
Kendi işe giderken vereymiş. Eli armut mu topluyor. Sorumsuz baba.
tarafından
Ö.küz iste 7de ise gitmiş uyandirsaydin dedim öyle gitmiş gecede 4de uyandırıyor git mama yap diyo
0 oy
(3,789 puan) tarafından

Hangi eş sinir etmiyor ki :wassat:

tarafından
Valla doğru canım
0 oy
(3,081 puan) tarafından
Sakın ama sakın suçluluk psikolojisine girme zaten bir suçun yok  o ayrı ama bu durumu çok iyi biliyorum insan kendini sorguluyor 1 saat fazla uyudum diye kötü bi anne değilsin insanlık Hali gayet doğal. 
tarafından
Sağol canım benim. Önceden alarm kurardım 3 saatte bir mama için ama bebeğim içmiyordu geceleri. Yoğun bakımda kaldı geçen hafta enfeksiyon yüzünden uyku düzeni bozuldu bebegin bende kapattım alarmı uyanınca uyumuyor hemen
0 oy
(18 puan) tarafından
Zaten oyle yada boyle cocuk 5 ayi doldurmuş  artik uykuyada ihtiyaci var tabi seninde fazlasiyla var gelince soracakmis yok yaaaaaaaa madem oyle ben bakamiyom al sen bak de ver eline al kahveni gec koseye onun yaptiginin aynisini sen yap lac saat bakabilecek bakalim nekadar tuhaf insanlar varya 4 cocugum var esim birgun karismadi bakmama l
tarafından
Bakamaz ki canım en fazla yarım saat çocuk agladi mi gel al ağlıyor diyor valla herseye karışıyor çok bilmiş gibi nefret ediyorum erkeklerin kadınların işine karışmasına
(18 puan) tarafından
Amaan duyma tamam de gec bosverrrrrrr zaten bizim yorgunlugumuz bize yetiyor  birde onlarimi cekcez
tarafından
Öyle yapicam canım
0 oy
(3,148 puan) tarafından

5 ayı geçmiş ne olabilir ki .ilk günler önemli beslenmesi tabiki.. eğer çok acıksa ağlar uyanır bence fazla abartıyor kocan. Ben ağlamadıkça emzirmezdim o aylarda deliksiz uykuda önemli sonuçta. 

Kendini kusursuz ama eşi suçlamak için bahane arayan erkeklerden nefret ediyorum (benimkide aynı):getlost:

tarafından
Öyle tabi canım kendi acıkınca ağlıyor zaten eşim olacak ö.küz anlamıyor işte hep o haklı

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 743 göst.
8 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 676 göst.
27 Nisan 2021 Diğer kategorisinde halide.111 (1,662 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 607 göst.
29 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Usnie (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 279 göst.