Kızlar eşimin amcanın karsi var aramiz çok iyide değil kötüde değil herşeyi konuşuruz ama çok alıngan biri bende dün hamilelik testini yapınca ilk ona attım çizgiyi görmedim yengem tek çizgi dedi bende birine daha sormuştum hamilesin dedi burda size sordum hamilesin dediniz bende yenge nasıl gormuyosun çizgiyi var işte dedim kızına gönder dedi onun telde görünür belki dedi gönderdim sonra ses kaydı atmış ben her yaptığımda kip kırmızıydı ben onu bilirim bunu bilmem dedi bende yenge herkez var diyo valla bende iyice inandım var olduğuna dedim bugünde test iyice kirmizi çıktı attım gene yenge al sana kip kırmızı iki çizgi dedim gülücük attım bana nispet yapmana gerek yok ben bilmiyorum sanki bana sorup başkalarına soracaksan bana onlardan bahsetme ben öyle biliyorum bana karşı gelme falan diyo bende senin 3 çocuğun var nie nispet yapıyım dedim bilmiyorsan öğren dedim nevar bunda dedim ben kırıldım üzüldüm vs diyor şimdi ben hakizmiyim kızlar ya herkez çizgiyi görüp var dedi birtek sen yok dedin dedim diye ben nispet yapiyo oldum testte assagida hiç gorulmick gibimi
1,502,708 soru
24,535,785 cevap
360,210 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın