0 oy
809 göst.
Aile kategorisinde (24 puan) tarafından
10 yıllık evliyim 2cocugum var ve sorum şu ki nasıl anlatacağını bilemiyorum  eşimle son 1 aydır ilişkide bı turlu tatmin olamıyor hemde daha ilk olmasına rağmen ben eşimi tanırım ki 2.iliskide tatmin hemen tatmin olmaz saatler gecsede biraz zor olur ama 1 ay içinde okada dikkatimi çekti ki mesala işten geldi tam onun için hazırlanıyorum falan ilk başta güzel gidiyor derken biranda sertliği gidiyor ve okadar ugrasmasima rağmen son bulmuyor bu okadar moralimi bozuyorki aklıma beni aldatması geliyor veya banyoda kendi kendinr yapması geliyor veya videoya bakması geliyor bunu ona söylediğimde ***** şeyler getirme ben öyle şeyler yapmam diyor psikolojim bozuk senin falan diyor ama 10 sene içinde hiç böyle bişey yaşamamıştım 2 gün önce olmuştu en son ilişki oda zor oldu yine ve dün gece yine yaklaştım aradan 2 gün geçmiş olması lazım ama yok olmadı bana direk bahanessi hava çok sıcak terliyorum beni gece zamansız uyandirdin falan dedi halbuki geve uyandırması çok sever lütfen bana biseyler söyleyin kafayı yiyecrm düşünmekten ne gibi sorun olabilir acaba  olmadığı zaman bana sürekli hava çok sıcak terliyorum oyuzden olmuyor diyo 10senedir yenimi sıcak oluyo anlamıyorum ben 

15 Cevaplar

+2 oy
(5,501 puan) tarafından
 Yeni kayıt ilk soru süper maşallah. Doktora gidin belki bı sorun vardır 
(24 puan) tarafından
Ewt eski hesabım vardı tlf değişince unuttum Yeni actim doktor ne yaparki acaba
(5,501 puan) tarafından
Psikolojikte olabilir yada bı sorunu vardır ona göre tedavi görür kuşum öldü desin :)
(24 puan) tarafından
Hahaha :))
-Reklam-
0 oy
(76 puan) tarafından
insanin bir ani bir anını tutmuyorki sen çok üstüne gitme piskolojik olabilir hatta uzun bir süre ara verin kendi haline birak kendini baskı altinda hissediyor olabilir 
(24 puan) tarafından
Bilmiyorum evliligimizdr öyle bı problemde yok ama neyim nasıl baskısı olacak ;/
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Valla anlattıkları n bana da normal gelmedi bilemem canım günahını almak istemem 
(5,501 puan) tarafından
:))) dime dime gider oje döker yakar bide
(9,962 puan) tarafından
O ne gı oje niye yakiyo anlamadım :)
(5,501 puan) tarafından
Kuşu benim için ötmüyorsa kimse için opmesin diye :))
(9,962 puan) tarafından
Her şimdi oldu bak bu mantıklı :)
(24 puan) tarafından
Hahaha güzel yorumdu çok güldüm yaa :))
0 oy
tarafından
Sağlık problemi yaşıyor bence ama erkekler böyle şeyleri kabul etmiyor nedense . Tepki koymani tavsiye ederim. Malum havalar sıcak biraz serin olsun öyle olsun falan de . Reddet yani . İş ciddiye binerse bu durum beni rahatsız ediyor çözüm bulana kadar istemiyorum de . 
(24 puan) tarafından
Sana çok güzel valla haklısın böyle yapım acaba ne tepki verecek bakalım
0 oy
(496 puan) tarafından
Reddet falan demıslee ama benım aklıma yönelimin degısmıs olduğu geldı dırek. Eğer saglık sıkıntısı yoksa yasından dolayı falan yönelimi kaymıs olabılır kusura bakma ama arastırmanı tavsıye ederım 
(24 puan) tarafından
Yaşı 30 aslında daha erken ne olabilir ki evliligimizdr bı problem yok gayet güzel geçiyor ama 1aydir bu yaşadığım biraz beni tedirgin ediyor ve eve geç geldiği zamanlaroluyo bu durum durduk yere olmuyor yani
0 oy
(36 puan) tarafından
Ben  hiç bir zaman ilişki için yanaşmadım eşime. Normal günlük kıyafet hep üstümde o geliyor yanıma  ben istemiyorum ilişki durumu psikolojime bağlı. bence adama yanaşma o sana gelene kadar onu sal .kaçan kovalanır o senin peşinde gelsin 
(276 puan) tarafından
Aynen öyle bu ben işte, evde etekle geziyorum gece tişört taytla yatıyorum o yaklaşmadan asla yanaşmıyorum, maşallah hep peşimde sabaha kadar sıkı sıkı sarılıp uyuyor bırakmıyor
(24 puan) tarafından
Ewt hakilisin  ben düşüyorum genelde üstüne güzel giyinip makyajlar yapıp karsliyorum falan ama 1 ayda böyle bişey yaşamam tedirgin etti işin aksi eve geç geldiği zamanlar oluyo bu durum öyle normal zamanda durduk yere olmuyor
0 oy
(28,741 puan) tarafından

Kötü düşünmekten önce Dr gidin önce 

(24 puan) tarafından
Dr ne yaparki bilmiyorum
(28,741 puan) tarafından
Neden olduğunu söyler belki sağlıksal sıkıntı dir
(24 puan) tarafından
Umarım öyledir yoksa içimdeki kurtlarr beni kemirip bitircek
0 oy
(18 puan) tarafından
Ay yarabbim bacim allah askina kafayi mi yedin ne guzel iste kiz rahat rahat uyu anam keske benim camisda hic kalkmasa hep uyusa oh rahat rahat yatarim :))))
(24 puan) tarafından
Valla öyle olmuyor işte hem eve geç gelsin hemde yaklaşınca o iş olmasın bence dua et yaşama böyle bişe başına gelmesin çok zor bişe valla yaşayan bilir diyip susuyorum
0 oy
(310 puan) tarafından
Strese girmiş olabilir iş çevre ev stres yapa biliyor ve odaklanmiyor olabilir ara verin sıkmayın ve moralini bozacak birsey demeyin olabilir böyle şeyler esine baskı yapma iyice kötü olur ve yasi kac 
(24 puan) tarafından
30 yaşında valla evliliğimiz çevremiz herşey yolunda bi sıkıntımız yok şükür durduk yere oldu böyle bişey bundan 1 2 sene önce okadar sorun yasadk yinede böyle bi durum yaşamadım şuan herşey yolundayken böyle bişey olması beni tedirgin ediyor aksine eve geç geldiği zamanlaroluyo bu öyle evde olduğu zaman durduk yere olmuyor yani
(310 puan) tarafından
Sonradan belirti olabiliyor yanım
(24 puan) tarafından
Umarım kötü biseu yoktur suphelendigim şeylerden değildir inşallah beni aldatmiyordur
(310 puan) tarafından
Benim eşim 39 yasimda işi ağır yoruluyor sigara içiyor bunlarda etkiliyor
0 oy
tarafından
Kendiyle alakali psikolojik olarak sıkintisı vardır sen uzerine gitme onun sana gelmesi icin cabala heyecanlandır kendisi gelsin sana 
(24 puan) tarafından
İnan yapmadığım hiç bişey kalmadı napim daha ben
0 oy
tarafından
İnsanın kafası rahat değilse dediğiniz şekilde olur belki eşinizin size söylemediği bi takım sıkıntılatı vardr stres yapıyordur
(24 puan) tarafından
Zannetmiyorum eve geç geliyo 1 aydır yada gelip yemeğini yiyip gidiyor 12 gibi falan geç geliyor ozamanlar böyle bişey oluyor faha önce okadar çok sorun sıkınti  yaşadık ki boylr bişey gelmemişti başıma şuan herşey yolundayken o durumun sıkıntı olması beni tedirgin ediyor
0 oy
(4,361 puan) tarafından
Senin ve eşinin yaşı kaç? Yaşla birlikte illaki değişimler olacaktır cinsel performansta. Bununla beraber, stresliyse ya da monoton hayatta etkiliyor olabilir. Bunların hiçbiri yoksa da bir doktora gitmesi gerekir, hormonlarda düşüş veya başka bir sorun olabilir.
(24 puan) tarafından
30yasindayoz ikimizde  herşey yolunda aslinfa sorun sıkıntımız yok çok şükür ama 1 aydır hem geç geliyor hemde bu sıkıntıyı yaşıyorum ve bana bunu sıcaklığa bağlaması çok şaşırttı İnan bunfan önceki hıc bı zaman boyle bişey yasamamistim
0 oy
(460 puan) tarafından
Yaş kaç bilmiyorum ama 30 üstündeyse maalesef zamanla böyle şeyler olabiliyor

Suç sende değil  eşinin sağlık sorunu olabilir erkekler stres olunca odaklanamıyorlar belliki odaklanamıyor bir iki kere bizde de olmuştu ses etmedim sordum tabi zevk almıyor musun diye hayır kesinlikle alakası yok dedi sonra geçti kendi kendine belkide bi aırynu vardır yorgundur biraz ara verdi sen yaklaşma ama yinede telefonuna bak 
(24 puan) tarafından
Bakıyorum hıc bı delil yok maleseff aradım zaman tlf sürekli meşgul eve gelip geri gidiyor geç geliyo geç geldiği zamalar oluyo zaten bu durum evdeyken olmuyo
0 oy
(7,318 puan) tarafından
Nasıl yani sevişmek için gece adamı uyandırıyor musun? Yorgundun ve artık yaşı ilerliyordur 10 yıldır evliysen nerden baksan 35 üstüdür yaşı. O gençlikte ki gibi olmaz ki. Hem 2 gün kısa bir süre haftada 1-2 deneyin. 
(24 puan) tarafından
30 yasindaiz ikimizde hayır işi rahat yorgun değil biliyorum evliliğimiz güzel geçiyor ewt kendi öyle istiyor bazen çocuklar uyumuyor gece uyandırması istiyor senelerdiy öyle çocuk olsun olmasın öyle daha zevk aldığını söylüyor  bak bu durum sadece 1 aydan beri böyle ve eve geç geldiği zamalar oluyo ve geç gelmeyi artırdı zaten biseylar yapiymu diye geç geldiginde özellikle yaklaşıyorum anlayaym diye ama şüphelerim artıyor git gide
(7,318 puan) tarafından
Aman diyeyim bunu ona yansıtma eğer şüphen varsa gizlice takip et illaki bir yerde bir açık verecektir umarım öyle bir şey yoktur canım
(24 puan) tarafından
İnşallah eğer yapiyorsaa Allah bana göstersin en acilinden yoksa içimde kurt beni kemirecek surekli
0 oy
(5,832 puan) tarafından
İki güne bir valah ben 5 yıldır evlyim haftada bir ancak sürekli olursa tabi olmaz insanda özlemek yada heves kalmıyor sanki yeni evli gbi one öyle valaha pijamayla şortla.yatyorim.hic gecelik gymem.ve ben yaklaşmoyorim eşim yaklaşyor çok skma bnce ara ver derimm
(24 puan) tarafından
Ben iki günde bir yapiyorum demedim en son ilişkim iki gün önce oldu ve sonrası olamıyor dedim zaten öyle yeri geldimi haftada 3 yada 1 oldugu zmanlar tabiki oluyor ama 1 ay içinde yaşıyorum bunları ve geç geliyor ve yaklaşınca olmuyo malesef bende suphelniyorum bu durumda bak okada sorun sıkıti yasadim hiç böyle bişey gelmemişti başıma şuan herşey yolunda çok iyiyiz  sadeece bu bir aydır böyle bisey yaşıyorum
(5,832 puan) tarafından
Anladım cnm kusura bakma öyle anladım ama benim de eşim sıcak yoruluyor hemen uyuyor falan hiç takmıyorum bence çok suphlenme sıcak enerjisi yok belki oda olablir
(24 puan) tarafından
Yok elinde tlf geç saate kadar oturur yorulması falan yok zaten yorulması olsa Eve gelip yemeğini yiyip gitmez nereye gitini dahi soylemiyor süreli isimvar işte yarım saate bir saatr gelirim falan filan cildircam valla kurtlar yiyor benj bitirmek uzere

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 488 göst.
3 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde Mekace (1,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 468 göst.
0 oy
4 cevap 184 göst.
13 Aralık 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 576 göst.
15 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Linasu (416 puan) tarafından soruldu