0 oy
1,215 göst.
Diğer kategorisinde (751 puan) tarafından

Anlatacaklarım çok uzun okumak isteyenlere anlatıyorum :) Az önce konusu açıldı size de anlatmak istedim. Ben okuldan ilk mezun olduğumda bir büro da işe girmek istedim. İş öğreneyim istedim başvurdum. Adam beni işe aldı çok da mutlu oldum. Annem babam yoktu. Bir abim bir kız kardeşim vardı. Kız kardesimi dersaneye yazdırmak istiyordum. 500 TL ile beni işe aldı. Kardeşimin dersanesi 350 ti idi. 2016 yılından bahsediyorum. Daha sonra işe girince adam bana dedi ki sabah erken gel ben sana iş li göstereyim. İlerleyen saatlerde gelen giden çok olur dedi. Tamam dedim. Saat 7 de geldim. Adam işi gosterme bahanesiyle bacağıma falan dokunuyordu. Soru soruyordu bildiğim zaman çak diyor elini alime çakıyor, elini elimden çekmiyordu. Rahatsız oldum bidaha sabah gitmedim. Ama kondurmadim da adam aşırı yaşliydi. Heralde huyu dedim. Birgün direksiyon dersi için ise geç gelmiştim. Mutfakta su içerken yanıma geldi dedi ki sen sabah erken gelmemek için bahane uyduruyorsun. Hayır isterseniz hocayı arayım sorun dedim, güldü şaka yapiyorum canım dedi sarıldı dudagima dokundu eliyle ben de ittirdim kaçtım. İş yeri deniz kenarindaydi. Deniz kenarina gidip saatlerce ağladım. Kendimi o kadar çaresiz hissettim ki. Dedim ki benim annem babam yok, çalışmak zorunda olduğum için bana bunu yapma cesareti gösterdi. Sonra çantamı ve ceketimi unuttuğum için geri döndüm. Beni odaya çekti yanlış anladın. Ben seni kızım gibi gördüm falan dedi. İşi bırakma falan dedi. Kabul eder gibi göründüm ama ikna olmadım. Dedim ki ben burdan çıkarsam benden sonra gelenlere de aynı şeyi yapacak. Buna sağlam ders vermeden burdan cikmicam dedim. Ofisteki diğer kızlarla konuştum ve emin oldum adamın sapik olduğundan. Kızlar orda mecburiyetten ,5-6, sene çalışmışlar. Dedim ki ben burda kalıyorum ama bu adama ders vermek için. Bana yardım eder misiniz dedim. Onlar da bizi karistirmicaksan kabul ederiz dediler. Bana artık yaklaşmaya cesaret edemezdi. Elimdeki kanıtlarla mahkemeye de veremezdim. Bu arada birsuru lise stajyeri kızın da hayatını mahvettigini öğrendim. Ben ordayken de bitane lise stajyeri kız vardı başka ofisinde. Ona da iftira atmaya başladı. Öğretmenini çağırdı kızı okuldan attirmaya kalktı. Büyük ihtimalle sirnasti kız da tepki gösterince adını çıkartacakti. Kız birisine anlatırsa kimse inanmasın diye yer yapıyordu. Kızı az daha okultan attiracakken ben kızın ogretmenine ulaştım konuştum. Dedim ki bu adam bu kıza iftira atıyor. Bu sapık. Yüksek ihtimalle kızı taciz etti. Kız tepki verince iftira atıyor dedim. Öğretmen kızla konuştu ki gerçekten öyle olmuş. Kızı ordan aldı ve başka stajyer vermedi oraya. Adam resmen yıkıldı kız stajyer vermiyorlar diye. Ben de planımı yaptım. Bizden yüz bulamayınca illaki yeni kurban alacak dedim bekledim. Sonunda bitane kız aldı işe. Bizimle hic muhattap etmedi kızı. Kız birgun ise aylglayarak geldi ben işten ayrılıyorum dedi ama sebebini söylemedi. Kızı çektim kenara dedim ki ben senin neden çıktığını biliyorum. Sana yakın mı davrandı, taciz mi etti diye sordum. Kız kabul etti. Dedim ki işten çıkma. Ben bunun için burdayim. Bu adamın hayatını karartalim beraber çıkalım. Kız da kabul etti. Dedim yarın ise hicbisey olmamış gibi gel. Ses kaydini aç. Artık tacizlerinizden bıktım burda calismicam falan söyle dedim. Ama tam çıkarken yüksek sesle bağır çağır, bıktım tacizlerden falan diye o sırada biz içeri girelim olaya dahil olalım. Şahit olabilelim mahkemede dedim. Kız dediklerimi yaptı. Ertesi gün geldi ses kaydını açtı konuşmasını yaptı. Tam çıkarken bağırıp çağırdı ortalığı ayağa kaldırdı. Biz odaya daldık. Ordan çıkıp gittik polise şikayetçi olduk. Normalde bu suçtan içerde yatirmazlar ama çok iyi hakime denk geldik. 3,-5, sene mahkeme sürdü. Adam sürekli mahkemeye mazeret sundu duruşmalara katılmadı. Hakim de ona sinirlenmiş olacak ki hapis cezası verdi. 4, ay kadar hapiste yattı. Normalde hapiste yatmasını beklemiyordum ama bizden sonra şikayetçi olacak olursa ona delil olsun, sabıka kaydı olsun istediğim için yapmıştım. Sonra adamı bağlı bulunduğu meslek odasına şikayet ettik disiplin cezası verdirdik. Biz de tabi şikayetçi ve tanık olduk. Adam beni aradı. Tanıklık yapmamam için para teklif etti. O teklifini de ses kaydı alıp mahkemeye delil olarak sundum. Hiç pişman değilim. Yine olsa yine yaparım. Velhasıl kelam kızlar böyle durumlarda sakın sinip korkmayin ki başkalarına da yapamasınlar.   Sonra tabi 5, kız calisiyorduk işlerin en yoğun olduğu döneme denk getirdik olaylari ve hepimiz istifa ettik. Ordan da mahvoldular. Çok tehdit ettiler. Tehditleri de kayda alıp tehditten ve hakaretten de yargılanıp ceza aldılar. Bide kadın ortağı vardı. O da hakaret ve tehditten de ceza aldı çok şükür. Ben evlendikten sonra da nasıl kuyrukları acidiysa eşime msj atmış ortağı olan kadın Facebook'tan bulup msj atmış. Eşin günahsız birine iftira atıp hayatini mahvetti. Ben de onu mahvedicem diye :)))

Bidaha da bayan eleman ilanı acamadi. Hep erkek eleman ilanı açtı ondan sonra. dersini almış :)))

9 Cevaplar

+2 oy
tarafından

:Dkiz sen ne fenasin ama ohhhh iyi oldu ders almıştır picleme

tarafından
Her ne kadar burada ve sosyal hayatta elit takilsam da bazen küfür etmekten ağzım yamulacak diye korkuyorum:D:D
(10,592 puan) tarafından
:Djdjd
(751 puan) tarafından
Küfürü hiç sevmem ama hakedene edeceksin. Küfür de değil bence bu durum bildirmeye girer. O kişinin p.ic olduğunu bildirdi mesela :))) kişilik analizi gibi düşün :)
(10,592 puan) tarafından
P.ç kelimesi tamam da p.çleme diyince bana bi gülme geldi :Dhdhd
(751 puan) tarafından
Kızlar olayın devamını hafsanin yorumunun altına yazdım okuyun bakalım :))) inanması zor ama yemin ederim yaptım bunları. İnanmayana bişey diyemem zor şeyler sonuçta :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çok iyi yapmışsın canım Allah belalarını versin bu sapıkların benimde bir uzaktan akrabamız vardı şe.refsiz ** biz komşumuzun kinasindaydik babamlar biseyler almıştı eve götür demişti bende eve girdim bıraktım onları bu sapık arkadan içeri girmiş yanağımdan öptü ben hemen dışarı çıktım annamelere anlatamadım inanmazlar diye birkaç defa yine evimize gelmişti tekken evde kimse yok diye almadım eve. 
(751 puan) tarafından
Adam 20 yıldır böyle devam etmiş zaten. Ta 20 yıl önceki stajyerini bulduk. Kadın diyor ki 20 yıl önce bana da yaptı. Ama kimse sesini çıkarmış ondan güç alarak devam etmiş
tarafından
Şe.refsiz p.islik Allah belasını versin
(751 puan) tarafından
Allah belasını vermek için beni gönderdi işte :))) adam 1 yıl içinde çöktü :)))
tarafından
oh eline sağlık aşkım
(751 puan) tarafından
Teşekkür ederim :) :*
0 oy
(8,349 puan) tarafından
Dizi gibi çok iyi yapmışsın 
(751 puan) tarafından
Aynen daha çok ayrıntılar var kısa kestim :))
(751 puan) tarafından
Dizinin devamını hafsanin yorumunun altına yazdım bak oku :))
0 oy
tarafından
Sanırım başıma gelen kimsenin başına gelmemiş metrobüsler genelde tıklım tıklım olur o gün işten eve dönecektim eğitime kaldığım için servise yetişemedim metrobüste gidiyorum sert bişey çarptı hafiften bende birinin cantasıdır felan dedim zaten tıka basa dolu bi iki defa öyle olunca rahatsız oldum aklıma hayatta başka bişey gelmedi bi durakta inen olunca bende o boşluğa geçtim geçer geçmez arkamdaki bayanlar çığlık attı meğerse sapık şeyini çıkartmış o değiyordu hayatımda taciz görmedim o an başımdan kaynar sular döküldü ağlamaya başladım adamı tam dövmeye kalkışyılar kapı açıldı adam kendini kurtardı ama ben o rezilliği hayatım boyunca unutmadım
(751 puan) tarafından
Ayy iğrenç pi.slik herif keşke şeyini koparsalardi orda
tarafından
Keşke öyle insanları hadım etseler yani nasıl bi cesaret öyle kalabalığın içinde o iğrençliği yaptı artık toplu taşımada fobim oluştu çok doluysa bilmiyordum şimdi evliyim eşimle binince rahatım ama tek artık her an öyle bişey olur korkusu oluştu bende
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Helal olsun , çok iyi yapmışsın. 
(751 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(4,540 puan) tarafından
Ilk okurken icim sıkıldı, tam dumduz sovecekken yaptiklarini okuyunca helal olsun beee! dedirttin. Helal olsun kiz!
(751 puan) tarafından
Teşekkür ederim. Tüm kadınlar böyle şeylere cesaret edebilse böyle pi.slikler de bunlara cesaret edemez :)
(4,540 puan) tarafından
Keskeee ama malesef toplum tabulari yuzunden cogu kadin cesaret edemiyor...
0 oy
tarafından
Nedense hiç inanamadım şu an senaryo gibi geldi 
(751 puan) tarafından
Muhasebe okumuştum. Mali müşavirlik ofisinde staj değil, iş olarak başlamıştım mezun olunca
(751 puan) tarafından
Bak başka anımı daha anlattım sonraki postumda. Ona hayatta inanmazsin :)))
tarafından
Staj gören diğer kızlardı o zaman kusura bakma valla kafam karıştı
tarafından
Hahaha gördüm gördüm yorum da yazdım :-)
(751 puan) tarafından
Aynen diğeri lise stajyeriydi. Kafanın karismasi normal :))
0 oy
(256 puan) tarafından
Bende caminin içinde tacize uğramıştım hala tramvadir bende daha 10 11 yaşlarında kiz çocuğuydum mahalleden çok sevdiğimiz dede camide oturuyordu beni yanına çağırdı baban annen nasıl diye sorular sorup sohbet etmeye çalıştı bende çocuğum ya konuşuyoruz birden göğüsümü ellemeye bacaklarıma dokunmaya başladı rahatsız oldum direk annem beni merak eder diyip ciktim camiden sok olmuştum yaşlı insanlara çok güvenmem şimdi bile öldü gitti adam sonra 
(751 puan) tarafından
Öyle şeyler çok fazla var maalesef. Benim de küçükken kolum kırılmıştı. Babam cikikciya götürmüştü. Adam kolumu sardı etti. Babam lavaboya gidince dedi ki sende başka rahatsızlık var. Gözlerinin üstü çökmüş dur bi bakayım dedi elini koynumun üstünden sokup koltukaltima bakma bahanesiyle göğsümü ellemisti. O sıra anlamadım taciz ettiğini. Sonradan anladım ama yerin dibine girmiştim. Kimse inanmaz diye kimseye de soyleyememistim. Böyle s.erefsizlerin Allah belasını versin
(256 puan) tarafından
Verir verir merak etme Rabbim cezalandırır en iyi şekilde ama bir tramva olarak kalıyor insanda
0 oy
tarafından
Yemin ediyorum içimin yağları eridi OHHHHHHHHHHHH adamsın ya helal olsun sana! ❤️❤️❤️
(751 puan) tarafından
Teşekkür ederim :))))

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 337 göst.
21 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Berivan022 (3,520 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 527 göst.
14 Aralık 2019 Diğer kategorisinde ❤❤❤❤MAŞÂLLAH❤❤❤❤ (2,766 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 308 göst.
15 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde curious (1,099 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 525 göst.
3 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,633 soru

12,423,239 cevap

45,332 kullanıcı

Kategoriler

...