0 oy
870 göst.
Aile kategorisinde (349 puan) tarafından
Eltim kızıma sürekli gizli gizli kızıyor gözünü açıyor kosey koyup kızıyor cimcikliyor onunla benim kızım aynı yaşta onun kızı benden korkmuyor ama benim kızım ondan korkuyor gecen gün patates kizartik çocuklara çikolata koymuştu kızının önüne benim kızımda istedi bende çikolata yeme kızım patatesini ye dişleri zatten yok acıdım soyledim çikolatayı önünden aldım Eltim kızdı konusmadi benimle iki gün boyunca dün kızımla kızı atıştı gerizekalı ***** olacak insan kızıma parmak kaldırıyor seni geberteceğim diyor kızım daha 6 yaşında bende dayanamadım başladım konuşmaya azdaha kavga ediyorduk siz olsanız ne yapardınız girumcemlar daha sakin olmalisin diyor ama dünden beri çok canım sıkılıyor sabaha kadar gözüme uyku girmedi ben çocuklara el kaldıran bir insan değilim ve nefret ediyorum böyle hareketlerden

29 Cevaplar

+10 oy
(5,471 puan) tarafından
Biz olsak ne mi yapardık. İlk cimciklediğinde saçını başını yolar kapının önüne koyardım. Valla bazı postları şaşkınlıkla okuyorum ya
tarafından
Sen mi ben mi canım
-Reklam-
+2 oy
tarafından
O parmagı  bir yerıne sokardım sanırım 
+2 oy
(2,267 puan) tarafından
Valla o eltimi yırtarım o kim k,öpek
+2 oy
(18 puan) tarafından
O parmagi koluyla birlikte soker .... sokarim ver tepkini sen cocugunu sokakta bulmadin
+2 oy
(410 puan) tarafından

Kızım 2 aylıkken eltim de sevme adı altında çocuğumu cimcikliyordu bende hayırdır sen kim oluyorsun bunu yapıyorsun dedim yok yengem severken tırnağım battı herhalde dedi bende öyle mi dedim elimde çatal vardı aldım onun kolunun etli kısmına sapladim aaayyy pardon çatal bilmeden battı herhalde dedim. 

Eşler işe gitmişti bende çocuğumun babasını aradım gel götür bizi eve yoksa bu yengeni öldürürüm dedim geldi noluyor dedi bende anlattım iyi yapmışsın kızıma el kaldıramaz dedi 
Gerçi şuan kendi el kaldırdığı için hatta ölümüne sebep verdiği için boşanıyoruz ama hakkımızda hayırlısı olsun ne deyim...
6 buçuk aylık kızımla yeni hayata başlayacaz...
(410 puan) tarafından
Amin cümlemize inşallah ama demem o ki önce evlat sonrası sonra gelir zaten
(4,354 puan) tarafından
Anne olmadan insan anlamıyor bazı duyguları, gerçekten öyleymiş. İnsanın evladından değerli kimse yokmuş şu hayatta.
(410 puan) tarafından
Tabi ki kestigim tırnak olamaz insan bozuntulari
(1,772 puan) tarafından
Rabbim çok güzel bir hayat nasip etsin sana da yavruna da inşAllah
(2,593 puan) tarafından
Yengesini mi öldürdü
0 oy
(294 puan) tarafından
Niye icli dışlısınızki bir evdemi oturuyonus
(349 puan) tarafından
Evet ben zatten evin içindeyim onlarda tayin sebebiyle evdeler yeni bir yere tasinana dek
0 oy
tarafından
İlk sıkıştırdığıni gördüğüm an yırtarım ağzını sen kim b.k benim çocuğumu sıkıştırıyorsun diye bidaha da evime almam gitmem de..
0 oy
(653 puan) tarafından
Sen iyimisin ya çoktan yolmuştum o sürtüğü benim cocugumu cimciklicek el kaldıracak elini kırarım onun . Böyle karşında ezik büzük durma sakın durarsan senin cocugunda öyle olur hakkını asla savunamaz . Allah ne verdiyse gir elimde kalırdı kesin o benim 
0 oy
(832 puan) tarafından
Değil kendi çocuğuma, yeğenime yapılsa bile itin g.tüne sokarım onu. Kimse çocuğunu yerde bulmadı. Çocuğuna travma yaşatacak. En ufak bir şey dediğinde bile uyar. Pısırık davrandığın için yanında bile çocuğuna parmak sallayacak cesareti var demek ki. 
0 oy
(153 puan) tarafından
Öyle bir ağzına şıcardım ki kim oluyorda benim evladıma öyle davranıyor 
0 oy
(642 puan) tarafından
Tamamini okumadım sinirlerim bozuldu ya nasıl insanlar var ben olsan saçından sürüyerek dışarı atardım şizofreni hastaları küçücük çocuğu cimciklemek ne demek
0 oy
(2,076 puan) tarafından
Saka gibi ya ciddi olamazsn az kalsn kavga etcektik dedin.pardon ama kavga degil direk o parmahinj kirip o dilini kesmen gerekirdi.
0 oy
tarafından
Ben olsam eltini parçalardim canım ders olsun diye iki çocuğun yanında da döverdim haddsiz kadın ay
0 oy
(252 puan) tarafından
Mesafe en güzel iyilik olacak sana
0 oy
(52 puan) tarafından
Fark ettiğiniz anda neden tepki vermediniz acaba. İlk hissettiğinizde sert bir tavır ortaya koymanız gerekirdi Ben olsam kızımı asla yanına bile yaklaştırmazdım  onun. Bu tür şeyler çocuklarda travmalara yol açıyor. Düşünsenize sizden büyük ve güçlü birisi sizi köşelere çekip tehdit ediyor ne hissederdiniz sen fark etmeseydin ne zamana kadar devam edecekti bu vs vs 
0 oy
(9,217 puan) tarafından
Ya bu konuda çevrem hep abartigimi düşünürler ama asla tahammül edemiyorum biri çocuklarıma kızsa o an tepki veriyorum..ilk yaptığı zmn kizacaktin hayırdır diyecektin.
0 oy
(12,377 puan) tarafından
Cimcikliyor... Bu kadar sustuysan devam et susmaya. Çocuğa şiddet bu farkında mısın parmak kaldırmaya gelene kadar olan olmuş yani. 
0 oy
(309 puan) tarafından
Çocuk yengesinden korktuğundan çok annesinin onu korumadığını hatırlayacak. Bizzat gün, saat ve mekanlı hatıralar olarak degilse de his olarak. Çocuğunuzu değil yengesinden gerektiğinde babasından bile korumak sizin vazifeniz. Bu soru buraya hiç sorulmamalıydı, gerek bile kalmadan harekete geçmiş olmalıydınız. Biz sus, idare et desek göz yummaya devam edecek misiniz?
0 oy
(1,908 puan) tarafından
Tepki gostermekle cok iyi etmissin, hele cimcikledigine denk gelsem, hayırdır ileri gidiyorsun, cocuguma birdaha dokunduğunu gorursem fena olur derdim
0 oy
(1,284 puan) tarafından
Ne münasebet valla yolarım. Öyle şey mi olur. Ben bile kızıma öyle yapmazken başkaları hiç yapamaz . Sen ne yaptın sonrasında peki ? 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 395 göst.

401,533 soru

12,018,371 cevap

36,222 kullanıcı

...